- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valaki mondja már meg, hogy miért van kevés FPS-em 1.6-on az adatlapomon lévő gépen? AMD kártyán ennyire nem menne? FPS 300-ra van korlátozva, de van mikor 250-re is benéz, holott Source, meg a CS:GO jobban fut nála
-
tajner10
tag
válasz wannnabeees #29955 üzenetére
Igen
-
MODERÁTOR
Srácok!
Van PH!-s játékosok listája stb.?
Szerk.: Páran ha gondoljátok regisztrálhatnátok ismerősnek, szívesen játszanék veletek!
mobal,
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
fntastic
aktív tag
Tapasztaltabb traderektől kérdezném, akik paypal tradeket is csinálnak, hogy a paypal-on küldött pénz visszaigényelhető? Vagy lehet teljesen biztosra menni, hogy ha megjött a pénz, akkor az már tuti az emberé?
-
fntastic
aktív tag
válasz Joe Swanson #29960 üzenetére
De akkor mi értelme van? Én is veszek valamit ebay-ről, megjön, aztán visszakérem a pénzt? Vagy miben különbözik a kulcsvásárlás?
Banki utalást sem lehet visszavonni gondolom itthon?
[ Szerkesztve ]
-
fmx
aktív tag
Kb. mennyi idő/energia össze szedni faceITen 3000 pontot?
-
törölt tag
-
csaba951
veterán
válasz fntastic #29962 üzenetére
Banki átutalásnál arra kell figyelned, hogy csak banki nyitvatartási időben dolgozzák fel a kéréseket. Itt az a csapda, hogy valaki este, zárás után utal neked. Beadja az átutalást, és elküldi neked erről a nyugtát. Te odaadod az árút azonnal. Emberünk visszavonja a megbízását, és jól járt.
Egyébként korábban PH-n is voltak photoshop artisták, akik teljesen korrektnek kinéző telebankos visszaigazolásokat rajzoltak/kollázsoltak össze. Persze pénz az soha nem jött...
Tehát banki utalásnál/PayPal-nál soha nem szabad megbízni a másiktól kapott nyugtában, screenshot-ban. Csak akkor add át az árut amikor a pénz beérkezett a számládra! Amint megérkezett a pénz, mehet az árú!
#29968 Danielssss
Kifektettél![ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
nos, feltradeltem magam egy huntsman és egy gut knife meg pár low skin segítségével butterfly ddpat FT-re (másik kettő is az volt)
sikerült elérni az utolsó fogadásommal a 244 eurós összértéket a raktáramban10 euróból egy fél év alatt fogadásokkal és cserélgetéssel nem olyan rossz befektetés
-
Mezcal
addikt
Win 8.1-en miért nem vesz fel a Fraps?
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Joe Swanson
senior tag
válasz fntastic #29962 üzenetére
Én, amikor eladom a kulcsokat, mindig, a pénz beérkezése után adom a kulcsokat! Magyaroknak érdemes eladni, ők nem szórakoznak a paypalos csalásokkal
(#29975) Sztrego Nálam működik, de egyébként is próbáld ki a Mirillis Action! videófelvevőt, ezerszer testreszabhatóbb!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
akinek van real 5.1 fejese az hogy allitotta be CSben ?
Optionsban 5.1 speakers vagy headphone ? -
-
get_right
csendes tag
udv. sourceal 5-6 evet jatszottam hol hobbi hol komolyabb szinten.most tudtam gepet venni gohoz.megvolt a tiz meccs amiknek nagyreszen siman serverelso lettem majdnem mindig a legtobb mvp-vel.a kerdesem az lenne h magasabb rangokba is be tud rakni siman tiz meccs utan? vagy hogy van ez az elopont rendszer mert engem konkretan silver kettobe rakott... wtf nem nagykepuzes mert profi szinten nyilvan kozom nincs hozza de azert hosszu evek alatt elegge ertem a jatekot es loni is tudtam ahhoz kepest h nyilvan elegge mashogy kell.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz get_right #29992 üzenetére
Szia!
Elvileg a koszorús sas a legerősebb rang 10 win után. Nekem fő accon dupla kala-t, smurf-ön sima kalát sikerült megcsípnem elsőre.
Te azért lettél silver 2, mert valószínűleg az erősebbek több kört hoztak ellenetek, így több pontot raboltak, illetve a gyengébbek ellen hozott körök, elopontok ennyit értek számodra.(#29991) pr1mzejEE: A 8 főbűn:
1. kevélység (superbia)
2. fösvénység (lat. avaritia, gör. filargüria)
3. bujaság (luxuria)
4. irigység (invidia)
5. torkosság (gula)
6. harag (ira)
7. jóra való restség (acedia)
8. zenére nem stereo hangszóró használata (idiote musicalla)[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
bashi
csendes tag
nem tudom volt-e már,de az már scam:
ööö....retekegér
-
get_right
csendes tag
válasz vzsryl #29994 üzenetére
Szoval a skill mellett szerencse is h eppen kiket kap az ember. A regi csapatbol senki nem gozik mindenki dolgozik de en meg nyomnam azert
xero veletek akkor neha lehet nyomni?
Szoktam nezni pro meccseket es onnan tenyleg el lehet lesni jo kis hasznos trukkoket mozgasokat,amik persze sok gyakorlas nelkul mit sem ernek
Az egesz jatek eleg fura source utan de azt hiszem jo ertelemben.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs