- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
Hello!
Ez bizony elfért volna a hűtő már meglevő topicjában. Corsair Hydro H50 gyári vízhűtés Illetve van egy összefoglaló topic az összes Corsair vízhűtőnek. Corsair Hydro Series
Úgyhogy ezt zártam.
-
duplab
csendes tag
Sziasztok!
Megtaláltam a legolcsóbb megoldást egy corasiar Hydro H50 lefogatójának átalakítására!!!
Nekem egy 775-ös lapom van, az 1366-os lefogatót ehez a foglalathoz elég egyszerű volt átalakítani, mivel csak kijjebb vannak kicsit a lyukak.A megoldás:
Ami kell hozzá:
-gáztűzhely
-vastagabb szög
-valami vékonyabb gumicső pl: benzincső
-2 óra szabadidőNa szóval, fogtam a szöget felforrósítottam gáztűzhelynél és elkezdtem a bejelölt helyen átnyomtam és kicsit kitágítottam.
Kész is!
Az 1366-os lefogatóról előtte persze leszedtem a rugós csavarokat!
Na és most kell a gumicső:
A rugók helyére kell vágni csövet, mivel közelebb kerültek a lyukak és ez sokkal egyszerűbb dolog, mint levágni a rugókból!!Képek a gépről:
Ja tényleg! Nem volt helyem a radiátort fölszerelni, így hát segíségemre jött a vémépítő!!!
A hűtést pedig egy 8 cm-s ventillátor végzi, amit szintén én szekeztettem oda kartonpadírral, szigszalaggal, néhány csavarral és egy tönkrement tápegység vétőrácsával!!Hát ennyi lenne! Remélem tudtam bárkinek is segíteni!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest