- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
SSD nélkül hogy fut?
Nekem 120GB-s van, de szerintem nem fog ráférni. (kb 80 GB üres helyet tudok neki csinálni)https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
WaterWave
veterán
válasz pulffy #10500 üzenetére
Dehogy szedi, mindjárt agyvérzést kapok...
Incoming transmission villog, és globálisan van gond, mert külföldön se tudják szedni a ps4 tulajok...Várni kell.
Felveszlek listára• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
nagyúr
-
balage1989
tag
Nálam kész is. Csoda . Lehet nyomni a tréninget addig.
A jó munkát és a rossz kocsmát még nem találták fel...
-
WaterWave
veterán
Most ezt neked így nem tudom... Én örülnék ha PC-s egér a vele egyezővel játszana.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Deck
titán
Nem úgy volt nem kell leszedni? Magától neki állt frissülni.
PS5
-
porse
őstag
Nekem most kezdte el PS en, 6 órát ír
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
-
-
ates2
senior tag
nem tetszik twitchen nézem,de akkora szabad terek vannak,simán megölnek.Akinél nem lesz sniper az rábaszott.Bár ha meg mindenkinél az lesz atom unalmas lesz.
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
másik vicc látom raktak be zászlókat megint,magyar nincs közte....de az összes arab, kebab ,sárga ország igen,taps
[ Szerkesztve ]
-
ates2
senior tag
Ha valaki Gwzni akar felejtős nem talál semmit 10 perce :p
-
WaterWave
veterán
Nekem letöltötte, megyek is fel, rálesek
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
oriic
HÁZIGAZDA
Két idiótával a 26. helyen végeztünk. Istenem...jön feléleszteni, erre 10 méterre a doboztól ott az enemy és nem veszi észre...
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
Az 1.17 frissítés tartalma: [link]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Ti be tudtok menni battle royale-ra?
150-ből eddig 148-an jöttünk össze és az emberek el kezdtek kilépni.Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
vaguny
tag
válasz Ra's al Ghul #10524 üzenetére
Szia,
Nem egyedi, ezt csinálja nekem is...lehet ráérünk ezzel később...
[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
Mekkora ez a Gulag 1v1 cucc, te jó isten
Press "F" to pay respects.
-
WaterWave
veterán
válasz Ra's al Ghul #10524 üzenetére
Nálam is.... sztem ez bug, anno groundwarnál is ezt csinálta.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
WaterWave
veterán
Beengedett...
Első kör, egyedül voltam 3 ölés 1 gulág győzelem és 19. hely• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
-
savior
őstag
AMD RX 460 4 GB videókártyával fog úgy futni, hogy közben normálisan is néz ki?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na így pár kör után:
Egyelőre nagyobb gondokkal nem találkoztam, egyedül a lag ami zavaró tud lenni. Gépen jól fut (Bár azon meglepődnék ha szarul futna. )win egyelőre még nem jött össze sajnos.
Live-Die-Respawn
-
Deck
titán
Ping: 100
Packet Loss: 10%Látom jó ez az új update..
PS5
-
nincsnév007
őstag
válasz gyuribácsi88 #10538 üzenetére
nekem is ilyen.
-
wjbhbdux
veterán
Kösz mindenkinek aki 20 ezret fizetett hogy tesztelhesse és bugmentesítse a játékot az elmúlt hónapokban. Most tépem le ingyen
/s
-
csƵ
addikt
Úgy látom, megint kell a játéknak vagy 1 hónap, mire újra rendbe jön. Ma direkt be se léptem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az érzés, amikor 3v1-ben vagy a végén, és azért vesztesz mert a gázálarcodnak annyi, a trió meg ott van a tetőn, te meg alul.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Warzonnak van külön topikja:
[link]Live-Die-Respawn
-
raggg
senior tag
De miért crossplay only? :,(((((
ragklaatPS
-