- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Mi a megoldás erre?
BLZBNTBGS000003F8
Komolyan felgyújtom ezt a fosch játékot. 2 és fél hónapig jó volt aztán egyszercsak elkezdett kidobálni a játék.
Eddig megcsináltam: [link] (Kivétel a lasso baromság)
Illetve DNS-t cseréltem: [link]Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
porse
őstag
Nekem a hangom tűnt el PS en, mikrofon teszten a játékban pedig mozog a csúszka is mikor beszélek bele, de lobbiban és játék közben sem látom a hang ikont, hogy beszélnék.
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
Gebriel
veterán
válasz markknight #10930 üzenetére
Én meg kb kukáztam a Apexet a COD után.
Nincs fedezék? Ne viccelj már -
Gebriel
veterán
A gáz maszk animációját ki lehet kapcsolni?
-
sirdenis
tag
Ha csapattársat kersénet, vegyetk fel ! sirdenis#2533
-
prokxy
veterán
Lehet itt vkikhez csatlakozni DC-n?
Bármi multi mehet.Ill. PS4-es ismikkel is játszanék, hogy lehet őket látni ingame vagy b.neten? Crossplatform on-on van.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
AshaNoR
tag
Sziasztok, ma xboxon nekiláttam a Warzonenak, viszont jó lenne, magyarokkal játszani, ha gondoljátok vegyetek fel ID: NoRbISBP
-
kisza25
félisten
-
válasz kisza25 #10962 üzenetére
Nekem ma 2 győzelem jött össze 2 különböző csapattal. Így már 5 Win-em van összesen. Az elsőt ráadásul éppen streameltem is, végjáték, de 1:34 körül indul a teljes utolsó kör a videón bár nem túl izgalmas, mert a beszélgetést nem rögzítettem így nagyrészt sima kempelésnek tűnik.
Az 5. győzelem meg [link]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
őstag
Sziasztok! Hogy lehet nálam 2db gránát? Vagy molotov koktél stb..mindenki 2 dobál de nekem csak van.Köszi a választ.
-
Nem jó az első link, pedig kétszer is megnéztem. Végjáték illetve a kör kezdete
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
GAbre
veterán
-
Csokishurka
őstag
válasz tupacamaru #10900 üzenetére
Nah scan and reapir sem segített, valakinek valami ötlet?
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
válasz Csokishurka #10970 üzenetére
Bekapcsoltam v-syncet e segített...érdekes
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
veterán
Helló, bocs ha hülyeséget kérdezek, még elég új vagyok ebben a játékban. Jól látom hogy nem lehet kiválasztani azt hogy hányan vagyunk egy csapatban, tehát hogy mindig hárman vagyunk? Tehát nincs egyszemélyes, meg kétszemélyes mód?
https://gamergep.hu/
-
prokxy
veterán
válasz spanglee001 #10963 üzenetére
Velünk volt DC-n, 3-an mentünk.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Leon77
őstag
Sziasztok. Tgenap prónáltam együtt játszani két barátommal. Ők ps4 pro én pc, játékban a cset. Ém az egyiküket jól hallottam, engem senki nem hallott ők jól hallották egymást. A játék kiírta, hogy NAT: open (szóval ez a része elvileg oké).
Van valakinek ötlete? Esetleg valamilyen portot kéne még nyitnom? mikrofonom jól működik.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Jack Oneill
veterán
válasz Csokishurka #10899 üzenetére
Igen, engem 2 napja folyamat, par perc jatek utan. Eddig nincs megoldas.
-
válasz Meggyi001 #10973 üzenetére
Ki kell kapcsolni a Fill-t és akkor nem tölti fel a squadot. Viszont Solo meg Duo mód nincs egyelőre, attól hogy egyedül vagy ketten vágtok neki még a többiek lehetnek 3-an.
-
boogie84
veterán
válasz Meggyi001 #10973 üzenetére
Ki tudod kapcsolni, hogy feltöltse a squadot. Így talán egyedül is el tudod indítani. Duóban működik.
Szakértőktől: Warzone-ban ha Ghost perkkel indulok akkor nem lát az UAV, ugye? mármint lekért saját Loadout drop után.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
-
veterán
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek
https://gamergep.hu/
-
prokxy
veterán
BP szintem most 17, de még nem vettem meg, ha mégis, akkor az +20 szint, tehát 37?
Van még 23 nap hátra, a 100-as kilockolható napi 2-3 óra játékkal?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
Delávégá
tag
válasz Jack Oneill #10978 üzenetére
Ilyen nekem is volt elejében. De néha paging file error-al dobott ki. Átraktam másik partícióra ahol több helyet tud a rendszer felszabadítani ha a limit (8gb) betelne és láss csodát 2-3 óra játék után se dobott ki. Amúgy megjegyezném hogy képes 10gb helyet is felzabálni ideiglenesen. Vicces.
-
kisza25
félisten
válasz spanglee001 #10963 üzenetére
Mert ti túl komolyan veszitek, aztán le leszek baxva, veszekedni meg nem fogok.
Így is kaptam az ívet tegnap, hogy kérdeztem dolgokat a pénzgyűjtő játékmódban prokxy-tól, pedig 350000-et gyűjtöttem
Este leszek[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
válasz prokxy #10987 üzenetére
Nézd végig szerintem mi van a BP-ban ami érdekelhet. Elvileg felold mindent visszamenőleg is az adott szezonban így ráérsz megvenni. Nekem pl. a fizetős tartalom 90%-a nem is tetszik benne és mivel csak kozmetika ezért annyira nem is késztet a fejlődésre. A feloldás sok mindentől függ, most pl. amíg dXP van simán körönként 1 szint is meg van akár.
(#10988) boogie84 nekem úgy tűnt eddig, hogy nem sűrűn van UAV és nagy terület miatt annyira nem is hasznos mint sima multiban.
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz prokxy #10987 üzenetére
attól függ ha van időd akkor igen, de elég sok idő a 100, én sem játszom keveset de még csak 98as vagyok viszont misson/rank progress/operator mission/dayli/wealky missonokat lehet párhuzamosan csinálni egyszerre azzal lehet gyorsan fejlődni. ha tudatosan csinálod. de ha csak darálsz shipmenten akkor is lehet.
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #10986 üzenetére
Mert én nem csaj vagyok,h 2 dologra figyeljek, magyarázzak meg játsszak!
Állítsd be a loadoutot, gombokat, rakd el azt a bal felső sarokban léőv kacatokat a képernyőről azt király leszOrigin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
boogie84
veterán
Az a vicc, hogy már zuhanás közben is kaptam a fejemre Bounty Hunters küldetést.
Utána , jött az UAV. Szerintem igen is van értelme használni.
Egy dolog ami nem tetszik a warzone-ban, hogy olyan utálatos a sebzés mint a normál módban.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
válasz boogie84 #10992 üzenetére
Olyan velem is volt. A bounty ellen szerintem nem véd a Ghost, azt valószínűleg egy a közeledben földetért játékos indította el.
Én csináltam Warzone-hoz saját loadout-ot, ahol rámentem a távolságra is. M4A1 hangtompítóval meg a szögletes csővel, 3,5X-es optikával mellé meg egy AUG hangtompítóval és 60-as Nato tárral. A sniper nekem nem megy ezért lett M4A1, de lehet Oden-re cserélem.
[ Szerkesztve ]
-
venom8888
őstag
Rust ra hogy lehet leg gyorsabban bejutni? Alig dobja. 1 hete nem adta
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #10991 üzenetére
Nekem csak játszani van időm felmenni 1-2 órat este, nem szeretem pazarolni az időt ilyesmire
Még új a kártya és vacak a haz szellőzése, csak azért irattam ki, de 65-70 fok szal nem főzi meg, így este le veszem.
Más:
A kis térképen nem lehet nagyítani?Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz spanglee001 #10993 üzenetére
Nem pont rád és Csavezra gondoltam, hanem a pubg különítményre
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
venom8888
őstag
Az operatoroknal miert van zold pont? Mar reg meg neztem az oszeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest