Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz CoolBoy323 #33312 üzenetére

    Ezzel tisztában vagyok, de ha az a szcenárió él, hogy sem a ház odaillő kábelein nincs/lekopott a felirat (amit írtam is), akkor valahogy bonyolultabb a történet. (Ez a noname MSI lap meg Acer Veriton ház, amivel ma küzdöttem, pont ilyen, persze manual van - meg szerencsére volt annyi eszem, hogy szétszedés előtt lefotóztam az alaplapi csatlakozósort a beleillő kábelekkel.) :) De nem győzöm elégszer hangsúlyozni, nekem és szerintem... :)

    Értettem (és persze köszönöm), de nem általános ajánlásra gondoltam, hanem ha valakinek van vagy lát Hardveraprón megbízható, halk és nem túl drága SFX tápot... :)

    De már találtam is, szóval ez sem lényeges. A jelenleginek tényleg durva hangja van már (kitisztítás után is), a benne lévő 6 cm-es ventiket ugyan lehet cserélni, csak épp olyan vékony ventiket nemigen lehet kapni (ami azt illeti, 6 cm-es ventik sem annyira gyakoriak).

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák