- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
válasz Vasinger! #32294 üzenetére
Lidl-ben szokott lenni olyan kicsi 180ft körül, mi azt szoktuk venni. 2db és jól is laksz
Ha már pizzáról van szó, marximról mit gondoltok? Próbálta már valaki? Melóban összegyűjtöttem már vagy 3-4 pizzára elegendő kupont a dobozról, ha még be lehet váltani majd kipróbálnám.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
macilaci78
nagyúr
válasz Vasinger! #32294 üzenetére
Punto Gelato. Finom, de vékony tésztával.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz macilaci78 #32300 üzenetére
+fél kiló sült bélszín mellé, úgy nekem is jó lenne...
Egy ilyet most szívesen bekapnék:
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz macilaci78 #32303 üzenetére
Gelato ~ fagyi? Ők tudják.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a tippeket!
Vettem 2 margarétát szumma 600 Ft-ért, aztán pakolok rá szalámit, halat, sajtot meg amit találok még itthon
Szerintem ár/érték arányban ez a legjobb megoldás.
Egyébként kicsit félreértettetek, nem olasz minőségű pizzát akartam enni, de nem is a legalja tömeget...
Ez csak egy ilyen alkalmi kérdés volt, néha napján nincs itthon kaja és gyorsan kéne valami nem túl junk food.Ettem Olaszországban már eredeti olasz pizzát, ha akartok enni Mo.-n is ilyet, akkor azt itt tehetitek meg: Gianni
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Nem ettem még origi olasz pizzát, de valaki mesélje már el mitől olyan nagy durranás a bivalytejes sajt?
Vagy kóstoljam meg és megtudom, mert leírni úgysem lehet?Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Magnum_
nagyúr
válasz radi8tor #32310 üzenetére
Igy van. Es tevhit, hogy feltetbol kva sok kell. Inkabb minosegi legyen. Es tevhit, hogy a sajt van felul. Olaszorszagban kb minden sarkon zsenialis pizzat lehet kapni, de tenylegm itt Bp-en meg van talan 4 hely, ahol jo.
Qru: en is Fortes vagyok, ha nahyin muszaj evente egyszer, de valoban hasonlit ra. 100meterrol nezve :-DD
I humbly and respectfully decline™
-
Petyyyyy
addikt
válasz Magnum_ #32315 üzenetére
Íme az ábra 88:48-tól. Kalappal.
-
B-L-A-C-K
titán
Petyyyyy, Saint_:
-
bugizozi
őstag
Szia!
nem mindenképp kőbánya, csak most ott találunk jó áron újépítésű lakást ami közel van a melohoz. (az ár és a távolság az elsődleges szempont) Óhegyet is néztem, de itt nem találtunk számunkra megfelelőt. Sajnos máshol drágábbak az ingatlanok, de ha amiatt olcsó, mert rossz környék rossz emberekkel, akkor az nem jó
Kőbányáról általában rosszat olvasok, de azok vannak rossz véleménnyel róla akik nem ott laknak, akik igen, azok nem húzzák le annyira mint a többiek.
Elég nagy a dilemmám, mert a lakás maga nagyon jo, egyszer voltunk megnézni sötétbe, nem tűnt rosszabb környéknek, mint Pest más része. A templom melletti kis utcában van kb 300 m-re a Kőrösi Csoma Sándor úttól. Vasárnap megyünk megnézni még egyszer napközben és akkor már lehet az áment is ki kellene rá mondani, hogy igen vagy nem, ezért érdeklődnék itt is, hátha van valaki arról a környékről!Köszönöm!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
DeFranco
nagyúr
válasz bugizozi #32318 üzenetére
Kőbányáról általában rosszat olvasok, de azok vannak rossz véleménnyel róla akik nem ott laknak, akik igen, azok nem húzzák le annyira mint a többiek.
Senki nem fogja azt mondani, hogy szar helyen lakik de neki megfelel mert nem áll módjában vagy szándékában váltani. Mindenki dícséri a saját választását, lakhelyét, egyrészt azért, mert saját magának nem ellensége, hogy a potenciális portékáját lehúzza, másrészt meg így megszűnik a viszkető érzés is, hogy valami nincs rendben, valamin változtatni kéne a langyos vízhez képest.
-
MrSealRD
veterán
válasz B-L-A-C-K #32320 üzenetére
Egy X lemaradt [szerkesztés:] a pálcikák elől.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Tim82
félisten
Nem ott lakom, hanem egy kerülettel arrébb, de heti-kétheti rendszerességgel járok arra úgy tizenöt-húsz éve, valamint lakott a környéken több barátom is (hozzáteszem, mindegyikük elköltözött már legalább 2-3 éve). Ez alapján írom, amit írtam.
A saját szűkebb lakóhelyemről, a József Attila-lakótelepről sem vagyok annyira jó véleménnyel, de ott pl. pont a közbiztonság jól érezhetően javult az utóbbi tíz évben. (Ott mondjuk a legnagyobb probléma a közművek elöregedése szerintem.)
Persze nem kötelező figyelembe venned, valóban nem Kőbányán lakom...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Earl_Muttley
őstag
Valakit érdekelne egy 50Wattos, 3 utas, fadobozos hangfalpár?
Nem nagy darabok, de kifejezetten jól szólnak.
Dobozuk most le van karbonfóliázva, de ettől meg lehet szabadítani persze.
Ár: alku szerint, kép este!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
bandus
veterán
én is meg voltam lőve most az albérlet kereséssel, pedig már a végén feladtam azt is, hogy a xi. kerületben maradjak, néztem már mindenhol. végül is "szerencsém" volt, mert marha jó helyen találtam lakást a kerületen belül, de amíg eddig ketten fizettünk albérleti díjként 80k-t, addig most egyedül fogok 90-et. én azt vettem észre, hogy van egy nagy ugrás a minőségben, olyan 80-85k tájékán, és azért, hogy 10k-val kevesebbért lakjak nem akarok sokkal rosszabb lakásba költözni. persze mindenki döntsön a pénztárcája alapján, ez nyilvánvaló.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #32313 üzenetére
Például a liszt miatt, ami a tésztába kerül. Nem véletlen, hogy anyukám mondta is kintről hozza, mert se itthon se a szlovákoknál nem találtak megfelelőt. (ennyit a vilagszinvonalu magyar mezőgazdasági termékekről)
bandus : rezsivel vagy az még rájön? Hány m2/szoba?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #32326 üzenetére
Na. Nem tudom, hogy ellenorzik pl nalam a ki-be csekkolasokat, de ma is munkaugyben kimentem vagy egy orara, holnap meg videkre megyek targyalni. Kb nincs ertelme nalam nezni ez a dolgot, amin annyira feszulnek.
Ma reggel 7.30kor alelnokkel:
- too early
- as usual.Paff, na hagyjanak engem beken.
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz macilaci78 #32327 üzenetére
Persze, épp azért furcsálltam a névválasztást.
-
bugizozi
őstag
Tehát akkor azt mondjátok, ha tehetem akkor kerüljem kőbányát?!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Tim82
félisten
válasz bugizozi #32333 üzenetére
Nem, azt mondjuk, hogy a közbiztonság szempontjából kevésbé jó kerületek közé tartozik, ezt pedig jó, ha tudod.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #32337 üzenetére
A most akarom érzést le lehet küzdeni.
Vigyázat
kőkemény [link]Saint_: jobb helyeken van terminál amin beutod a távozás okát aka munkavegzes külső helyszínen / kiküldetés / szabi
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
B-L-A-C-K
titán
Valakinek 1 méteres HDMI kábel occcsón?
-
Magnum_
nagyúr
3 oraja ebedeltem. Egesz jot. De mar most ehes vagyok.
-
Magnum_
nagyúr
Itt veszekszik mogottem 4 no vagy 1 oraja. De harsognak, meg kapkodva telefonalnak... wtf???
-
Petyyyyy
addikt
válasz Magnum_ #32348 üzenetére
Biztosan ki vannak idegileg, mert nincs kék Ariel a Tescoban és most reklamálnak.
Mára letettem a lantot a gyárban. Majd ha hazaértem és kajáltam, újra felveszem. Kíváncsi vagyok találok-e normális egész ananászt a bótban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest