- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
-
-
CoolBoy323
nagyúr
Készültök a Black Friday-re?
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Ha valakinek lenne egy felesleges, eladó 2500k, 3570k processzora, akkor kérem dobjon egy pü-t, lehet, hogy érdekelne a dolog. -
Magnum_
nagyúr
Ugy elaludtam, mint a p.csa. fonokom szervezett egy targyalast f12-re (amikor mennek ebedelni), de f1kor indulok egy masikra. Nooormalis? Mikor ebedelek? El is aludtam. A masik kb 16.00ig fog tartani. Ez mi?
I humbly and respectfully decline™
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz macilaci78 #33863 üzenetére
Lol. semmi komolyat nem tervezek a progival, csak poénként használom. Úgyse vagyok az a randizós típus...
Live-Die-Respawn
-
krizmo_
addikt
válasz macilaci78 #33863 üzenetére
Az ismerőseim jó része nem úgy néz ki az életben, mint a képeken facebookon. Ma már olyan appok vannak a telefonokon is, hogy az lehetsz, aki akarsz lenni...Bár nem értem ez mire jó, mert oké, hogy van egy kép, ami nem is hasonlít, de oda írja, hogy "én", akik ismerik tudják, hogy nem olyan... Mert a valóságban nincs kivasalva az arca és nem csak felülnézetből látod, ahogy a legtöbb kép készül...
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #33869 üzenetére
Vagy mint Barney Stinson...nem?
Tudod mit kéne osztogatnod? Önbizalmat. Szerintem elég lenne egy kisebb városnak.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Sirandrish
legenda
Heyho.
Valakinek nincs véletlenül könnyen elérhető távolságba a Gamepark nevű hely, aminek elvileg ez a címe:
1171 Budapest XVII. ker. Berky Lili u. 36.Ha valakinek elérhető távolságba van és megtenne egy aprócska szívességet az legyen szíves jelezni privátban
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mercutio_
félisten
MurdR : Látom közeleg a tél
és all men must die, tegnap Újpest központ metró végállomásnál lent a peron padokon 3 alkesz bulizott, ma reggel egy homeless melegedett.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #33871 üzenetére
Ex-asszonytól pár utcányira van, szóval én kihagynám ha nem gond. sry
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
Miért ha gond akkor bevállalod? Nah látod. Akkor nem gond
Amúgy meg...légy férfi dikkmáne
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DeFranco
nagyúr
válasz Sirandrish #33871 üzenetére
nézz körül a térkéPH!-en, hátha van ott ismerős arcz.
-
Sirandrish
legenda
válasz DeFranco #33875 üzenetére
Sajnos nincs, szóval maradok várakozó álláspontot, hátha .
Sajnos nekem nagyon messze van...NyíregyházárólEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mr X
veterán
válasz Sirandrish #33876 üzenetére
Mire lenne szükséged onnan?
-
Sirandrish
legenda
Kettő darab játékot kéne becserélni valami másra, de elvileg már GabN kolléga segít
-
Mr X
veterán
válasz Sirandrish #33879 üzenetére
Rendben, sok sikert.
-
krizmo_
addikt
válasz macilaci78 #33881 üzenetére
Igen, tudom hogy ez van fent, mert a telefonszámod alapján rád lehet találni.
Mondjuk mindenki olyan képet tesz ki, amilyet akar, bár elvileg mesefigurát nem lehet kitenni profilképnek, és a neved sem lehet kitalált név. Mondjuk akkor van gáz, ha az ismerőseid kapnak egy biztonsági azonosítást, mert akkor lehet, hogy nem fogják tudni, milyen névhez tartozik a maci a képen, vagy éppen a neved nem fogják kitalálni. -
macilaci78
nagyúr
válasz krizmo_ #33882 üzenetére
Milyen biztonsági azonosítás?
A facebook-ot semmire sem használom. Egyetlen egy ismerősömmel csevegek néha, skype-on keresztül, mert a szerencsétlen az iPhone-on nem tudta belőni a gTalk-ot. A többi ismerősöm is tudja amúgy, ki az a macilaci78.
A nevemből meg lehetnék akár Medve László is 1978-as születéssel. A kép pedig nem mesefigura, azt macilaci457 fórumtárs elhappolta előlem.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #33883 üzenetére
Medve László nem lehetsz, mert ő egy volt kollégám apukája, höhö
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
krizmo_
addikt
válasz macilaci78 #33883 üzenetére
Van, amikor nem enged be a facebook az idővonaladra, és ilyenkor azonosítani akar, hogy tényleg te vagy az.
És ilyenkor random szerűen bedobál ismerősöket tőled, neked meg meg kell nevezned őket, és ha nem tudod, nem enged be... Röviden.
Ez akkor szokott előfordulni, ha különböző helyekről jelentkezik be valaki, vagy egyszerre jelentkeznek be egy idővonalra, de más helyről.Nem konkrétan rád értettem, amit írtam, csak úgy általánosságban.
De akkor sem te vagy a képen, hanem egy mackó.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz krizmo_ #33885 üzenetére
Az nem az én felelősségem, hogy a saját profiljával ki hogy garázdálkodik.
Annó iwiw-es korszakban 650+ ismerősöm volt, és amikor volt osztálytársa utcán nem fogadta a köszönésem, töröltem magam. Facsén is elegem lett az ismeretlen ismerősökből. Jobban belegondolva én sem lennék sok esetben kisegítve azzal, ha látok valakiről egy amúgy hiteles profilképet, csak nem emlékszem a nevére az illetőnek.Mercutio_: Ne tudd meg, mennyire divatosak voltak a maguk idejében a polgári anyakönyvezett nevemhez a László és József keresztnevek! Az egyetemen 3db Nagy Istvánt ismertem személyesen, szám szerint a 4-es, 6-os és 7-es számút.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
krizmo_
addikt
válasz macilaci78 #33887 üzenetére
Én sem akartam anno regisztrálni, amúgy. Nem is jelöltem be senkit, mindenki engem jelölt. Akit tényleg ismerek meg kíváncsi vagyok rá, azt visszaigazolom. De sokakat töröltem, mert rájöttem, hogy bár normálisnak hittem őket mégis hülyék... Ja, és a kedvencem a bepróbálkozók, bár ismernek és sosem titkoltam, hogy kapcsolatban vagyok, de azért írják a privátot...pofátlanok...
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #33887 üzenetére
En is jartam igy tobbszor.. egyetemeb evf.tars jelolt, folyoson nem koszont, hanem inkabb latvanyosan nezte a plafont vagy a cipojet. Delete. De nem magam. Ot. Ennyi. Nem erdekel
I humbly and respectfully decline™
-
MurdR
veterán
Reggelt.
Egy hete nem képes kijönni a bútorasztalos 1 szekrénnyel meg 4 fiókkal.
Ma vártam egész nap, hívom most, aszongya ja itthon vagy? Voltam arra csak nem égett a villany.
Zanussi márkaszervíz letudva, azzal hogy rakott egy csokit a kerámialap kábelére és bedugta a sütőt, ki is szedett a zsebemből 11k-t.
Mindegy, idén már csak ez a pár fiók van, és kifújt, belül készen is vagyunk.
Már csak egy Alienware kell, és boldogan halok meg.
Az AW-re asszony azt moondta hogy jó lenne ha felnőnék és eladönteném hogy gyerek vagy AW.
Megsértődött amikor azt mondtam hogy az noti az este nem fog felsírni hogy merül az akkuja(#33872) Mercutio_ Az a 3 az megkapta a magáét.
Igen, amikor kezd 0 felé közelíteni a kinti idő, akkor kezdenek behúzódni. Ilyenkor az elején van egy kis harc, utána eltűnnek, mert rájönnek hogy semmi értelme.[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Mercutio_
félisten
Helyes szecskamester a buszok / villamosok bűzbombáira is vethetne időnként 1-1 gyógypillantást.
Tudom, érzéketlen kecsege vagyok , de 12 óra meló után kicsit lezuhan az ingerküszöböm.Valaki esetleg jár holnap du 5 körül Budaörsön akivel előtte nap közben valahol metró vonalak mentén össze tudnék futni?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
Kettesre meg egy kokeró nő jár koldulni mostanában a deák meg a széll moszkva között reggelente, aztán befekszik az oszlopokhoz koldulni. Mindig ugyanaz.
Tudom hogy nem a te asztalod, de ha panasznap van...
Nem értem amúgy a kettes nincs bekamerázva? Hogy a franca nem kapcsolják le?
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mercutio_ #33893 üzenetére
Egyenesen zombizik előre a mozgó járművön hogy kéhem segííícsenek kééhem segíícsenek, szarik ez a holttérre.
Szerintem vagy jattol vagy a maffia fenyítette be a törzsgárdát, mert nem létezik, hogy ezt észrevétlenül csinálja.
Főleg hogy utána még marad is az állomáson koldulkázni kicsit.
-
MurdR
veterán
válasz DeFranco #33892 üzenetére
Arra gondolsz, aki egy gyerekkel szokott koldulni? Eddig egy 10-12 éves lány volt vele bebugyolálva az ölében, most már egy 4-5 év körüli gyerek.
Tegnap lettek elvitetve a rendőrökkel kiskorú veszélyeztetése miatt.Be van kamerázva, de nem tudom hogy az hogy rögzít, mert az már nem az én vonalam, meg egy kicsit más rendszer van, mert ott már van KUD is a KFM mellett.... passz.
Ezek mindig el vannak vitetve a rendőrökkel, de hamarabb kijönnek mint hogy a kékek megírnák a jelentést az eseményről.
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz DeFranco #33894 üzenetére
"Szerintem vagy jattol vagy a maffia fenyítette be a törzsgárdát, mert nem létezik, hogy ezt észrevétlenül csinálja."
A 2-esen nincsenek járőrök, sem civil ruhások, aki ezekkel tudnának foglalkozni, plusz sokkal gyatrább létszámmal dolgoznak mint mi. Annyira, hogy ha van valami esemény, akkor mi megyünk át a 3-asról, mert 2 maradék embert sem tudnak lemorzsolni az állományukból.
Nem a szívem csücske a 2-es gárda, de nem nézném ki azt, hogy akárki is jattolva lenne. Egyszerűen kivitelezhetetlen, még ha akarnák is.
Az meg hogy befenyítve.... Ki? Ki fenyítene be minket? Vagy a 2-eseseket? Ugyanmár.... Az az idézőjeles koldusmaffia annyit nem ér mint a piszok a körmöm alatt.
Nincs itt Csikágó, Bro.
_______
Nem, nem gyerekes volt, ez egyedülálló, hosszú barna alul szőrös kabátban ha jól emlékszem.Jaaaaaaaaaaaaa a szentképes vénasszony. Az ha meglát már üvölt, pedig legutoljára 2 éve voltam járőr.
Ő pl. tényleg a kamerák holtterébe szokott ülni általában, ahol a diszpécser nem veszi észre, csak állomásbejáráskor.[ Szerkesztve ]
-
-
DeFranco
nagyúr
Félreértés ne essék, nem gyanúsítgattam senkit, csak nem fért a fejembe, hogy hogy lehet az, hogy ezek szabadon grasszálnak.
Az "ikrekről" tudsz valamit? Két 25-35-ös srác, meglepően egyformák nem két tojás, de kiszúrtam, hogy testvérek. A 2-esen mindig a hátulról második ajtó mellé ülnek közvetlenül, egymással szemben és nézelődnek. Úgy tesznek, mint ha nem is ismernék egymást.
Kiszúrtam őket (mégis hogy lehet, hogy testvérek és egymástól külön ülnek úgy viselkedve mint ha nem is ismernék egymást), mellettem ült feleségem, mellette az egyik ürge, egyszer csak leesett, hogy ezek ikrek, nézem az egyiket, nézem a másikat, erre a velem szemben levő elkezdett rám úgy nézni mint a véres rongyra. Taktikai arrébbmenés, persze ők is a stadionoknál szálltak le, mint mi, lépcső tetején egyesültek, majd még csatlakozott ott hozzájuk két másik (azt nem tudom hogy kintről-e vagy ők is utaztak) és a stadion hotel mögött el.
Másodszor ugyanebben a felállásban láttam őket, a srác aki kiszúrta hogy feltűntek megint végig nézett, leszálltunk a következőnél, ők mentek tovább. Többször láttam már őket, szerintem tuti markecolnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest