Hirdetés

Aktív témák

  • azigazforest

    csendes tag

    A minap lezajlott események és a közelgő államcsőd hatására leírom a Brokernet igazságát. Március 16-án a magyar államrendszer megdől és végkép befellegzik a forintnak, a magyaroknak, a devizahiteleknek. Ha nem akkor, csak idő kérdése. Vannak források, hogy ezt hogy intézik majd el bizonyos körök és társulások.

    Pénteken egy Bnet rendezvényen megláttam amit már régóta próbáltok közölni a józan emberekkel. Az egész apparátus össze fog omlani. És ez most nem vicc. Azok a fásult hangú előadók, az unalmas élvhajhász műsor teljesen felnyitotta a szememet. Kostevc és bérencei - akik közé tegnapig én is tartoztam - nyilvánvalóan nemhogy kozmetikázott igazsággal, de szemenszedett hazugsággal veszik rá a magyar embereket kétes alapokon nyugvó birodalmuk építésére.

    Magyarok! Nem tudok mit tenni, a pénteken nyílt lehetőségemet kihasználva elhagyom az országot. Mivel a Brokernet kötelékében sem személyiségem, sem pénzügyi műveltségem nem igazán fejlődött, a megtakarítási szokásokat és a pénzpiac működését nemsokára a piac egy igazán pezsgő - bár vitatott helyzetű - szegmensében, Japánban fogom tovább vizsgálni. Fogok még írni nektek, ha kimondottan tőlem kéritek a választ egyébként szégyenemmel és könnyeimmel küszködve irigyen figyelem jóízű disputátokat.

    Elnézést kérek minden olyan becsületes magyar dolgozótól, akit valaha is megsértettem munkához fűződő viszonyában, hitvallásában és szilárd, elhivatott érzelmeiben. Tényleg minden jót kívánok Nektek, nincs könnyű dolgotok egy ilyen bonyolult és nehéz helyzetben ahol az összes dolgotok az kéne legyen hogy bejártok a jól fizető munkahelyeitekre ledolgozni a saját tempótok és képességetek szerint beosztott munkaidőt. Így válhatna valóra a szükségletpiramis következő lépcsőjére emelkedés egy felesleges küzdelem nélkül, hiszen kétséget kizáróan megérdemelnétek anélkül is. Ehelyett egy bizonytalan környezetben generált verseny közepén találjátok magatokat, ahol tudásotokat és értékeiteket igazságtalanul és valljuk be sokszor csalárd módszerekkel kiszipolyozzák. Mindezt az elnyomóitoknak köszönhetitek, akik ellen még nem volt merszetek és lehetőségetek fellázadni, mert a világot tulajdonképpen ők irányítják. De legalább is jobban irányítják, mint Ti. Aljasnak tartom, hogy az életben valaha megszerezhető reményt is reménytelenséggé változtatják, csupán illúziót hagyva számotokra, de főképen már azt sem.

    Búcsúzom a fórumtól egy időre, a napi 70-80 privát levélben foglalt kéréseitek szerint, ami egybe cseng Hans véleményével és a szándékkal, hogy a bnetet és a fórumot is hagyjam el. Bárki írhat továbbra is privátot, válaszolok neki. Én egy brokernetes zombi voltam. Kár hogy ilyen későn jöttem rá.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák