- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cOxeR
Ármester
válasz kardkovacsi #69303 üzenetére
Ez nem is fog nagyon kiderülni.
Igen, van sok céges “prémium” sok fapad 3-as, 1.8 dezső, de ugye itt nincs szó tömeggyártásról. Érdekelne milyen az értékesítési arány volumenben miből van a bevétel zöme.
I3 vs Tesla összehasonlítást irt egy I3 és Tesla M3 tulajdonos az is tanulságos a Fb-on, jó hosszú lett, de vannak érdekes részei. -
cOxeR
Ármester
válasz CharlieDrop #69310 üzenetére
Engem pl érdekel, ha kicsi az I3, milyen alternatív lehetőség van, de nem sok, ami elérhető árazású nekem.
Unfair? nem igazán, egy 120aH I3 10-13M, ebből már majdnem veszel egy M3-at is, össze is lehet vetni egyből.
Alternatíva nagyobbra:
330e kombi (kevés elektromos hatótáv), vagy M3, (nincs kombi) minden más nekem irrealis áru, de a kombi 330e is. -
chess001
aktív tag
válasz brumi1024 #69317 üzenetére
Kétkerekessel elég nehéz elindulni. Jóval gyengébb is nagyon könnyen elforgatja, ha kicsit nagyobb erőt akarsz levinni, mint a gumi. Úgy van 360 fokos kamera, mint a mobilokban 300 mp, összeadják...
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz Shadowbull #69319 üzenetére
Igen, ez elég nevetséges húzás lett.
-
-
brumi1024
veterán
válasz kardkovacsi #69322 üzenetére
Tavaly elott rendeltem osszel rendeltem, 7 kulonbozo konfigrol volt szo (3, 4, M3, i4, X5 es iX), mindegyikbe bele lehetett kerni. A vezeteknelkuli tolto nagyobb problema volt akkor.
-
chess001
aktív tag
válasz brumi1024 #69320 üzenetére
1700 kg-ra jut a 300+ paci, úgy már nem olyan sok. Aki meg gyorsulgatni akar úgyis dualmotorost vesz... 16-tól indulnak a 3 évnél fiatlabb 30i-k is használtan, 18 millióért vannak a M3P már, azok 500+ pacival 3,3-3,5 körül tudnak.
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
kardkovacsi
senior tag
Azért akárhogy nézzük van hatása a Teslának. Itt se az Audival meg a Mergával hasonlítgatjuk a BMW-t hanem a Teslával.
-
chess001
aktív tag
válasz brumi1024 #69332 üzenetére
Jó az 1500kg-nak is, a motor meg félgázzal van 258, de igazából annyira mindegy. A villannyal tudsz max 2-3-at gyorsulni, a benzinessel többet is.. Szerintem sokkal inkább ízlés kérdése, hogy ki-mit választ. Nálunk tuti marad szívóbenzines a villany mellett a jövőben is.
-
cOxeR
Ármester
válasz kardkovacsi #69339 üzenetére
Nem mondtam, hogy szentírás, felhasználói szem. Simán összeveti a kettő autót és vannak részek, ami teljesen helytálló. Illetve nem marketing bulshitre alapoz, hanem valós használata.
-
cOxeR
Ármester
válasz ArthurShelby #69342 üzenetére
Ez de jó, mi a könyv címe? - hátha úgy ismerősebb
Szervetlen és szerves?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?