Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ck.

    addikt

    Április végén jár le a 3 év gyártói garancia, addig igyekszem minden felmerülő gondot megoldani, főleg az ilyen idegesítő, ám de költséges "apróságokat".
    Még csak nem is arról van szó, hogy sz@rnának a fejemre, mert a múltkor már voltam pl. a kesztyűtartó ajtó pörcögéssel a szervizben, kaptam is vissza egy 3/4 oldalas munkalapot, miszerint 2 technikussal elmentek próbaútra, hallgatóztak, majd ők az ajtókárpit felől hallottak vmit, szerintük annak a rezonanciája miatt érezhettem azt, hogy a kesztyűtartóból jön, még le is bonottak az ajtó kárpitot, ellenőrizték a patentokat, a hangszóró rögzítését, hogy nem-e onnan jön a zörgés, majd visszaillesztettek mindent a helyére, majd újabb próbaút és végül rögzítették a munkalapon, hogy a zörgést az újabb próbaút során nem tapasztalták.
    Miután átvettem az autót, hazafelé menet már sajnos hallottam ismét a kesztyűtartó pörcögését, sajnos a problémás dologhoz hozzá sem nyúltak, teljesen más irányba indultak el, pedig leírtam, hogy a kesztyűtartó ajtaja és nyomásra elhallgat. De mivel nem állandó hiba, csak bizonyos sebességnél és útviszonyok között jelentkezik, valószínű nem vették észre, de lehet nem is akarták, vagy csak szimplán sügérek. Nem is értem miért az ajtó felől indultak el...

    A gázpedált megpróbáltam levideózni, ez lenne a jelenség: [link] Ezt se mindig csinálja, de azért ha jól felhalkítjátok a hangerőt, akkor talán lehet vmennyire hallani, érdemes mindkettőt megnézni, hátha vmelyik jobban visszaadja, hogy mi is a bajom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák