Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz KINKY_007 #20025 üzenetére

    A 600nm, avagy a 700nm akkor kerül kihasználásra, amikor padlóig lenyomod a gázpedált, és a fordulatszámmérő eléri az 1800RPM-et. Onnantól kezdve az ott van, és garantáltan nem tudsz előre hajolni az ülésben.
    Az Evo és társai teljesen más kategória, kár egy lapon említeni a két típust... A 2.3MPS-t próbáltam, és nem győzött meg, ahogy az S60R sem, pedig papíron az is 300 ló, de a 35D nevetve megeszi még chip nélkül is. Ellenben a 35i, ami említve volt pont ez a kategória. Én ahhoz mérem.

    Én csak a coupe -tól félek egy kicsit, pedig iszonyat tetszik a forma, és ha reálisan nézem, nekem nem is kell nagyobb gép. Csak ugye az E39 után kicsit furcsa lesz, hogy 2 ajtóval kevesebb lesz. Ellenben széles lesz, lapos lesz, és a súlya sem változik. Az 1500 kg körüli érték még pont határ.
    Már annyira görcsösen keresem az autót, hogy nézegettem CLS320 CDi-t is.... Van még 8 hetem találni egy olyat, ami pár évig megint kiszolgál. Rohadtul nem sok idő, szeretnék túlesni rajta. Igényeket kell csak megváltoztatni, lejjebb adni, lehet még jobban is járok.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák