Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz dragonfx #13238 üzenetére

    Nem, ez csak maga a szélvédő. Beszerelést nem írtak. :DDD

    Nem tudom mennyi lehet a gyári, ez is az a zöld csíkos változat. Nem tudom mennyivel lehet jobb vagy rosszabb, ezen is van hővédelem.
    és ha már elvinném, akkor körbefóliáztatnám, de csak abban az esetben, ha elől is sötétíthetek rajta. Ha az első két ablak nincs lesötétítve, akkor butaságnak tartom, és hülyén is néz ki.

    Persze, nem jó dolog, de jobb mint újonnan venni egyet. A felújítás után úgysem érezni, hogy új vagy felújított van e benne, és mindegyik ugyan annyit fog bírni. De azt bátran kijelenthetem, hogy az E39 leggyengébb pontja a kormánymű. Én eddig arra majdnem 300k-t ráköltöttem, és most megint van valami bibi vele.(ez lehet az én hibám lesz, bár nem értem miért nem bírta)

    mod: Gyönyörű ez a 6-os, bár az F10 még mindig az etalon. Ezek végre már hordozzák a BMW-s jegyeket, nem Bangle tákolmány. Érts BMW-s hűtőmaszk, és vezető felé forduló középkonzol, plusz hosszában végigfutó törés. Ezek azok többek között, amiért BMW egy BMW, mert a régiek is ezt követték, csak a Bangle korszakban szakítottak ezekkel a hagyományokkal.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák