- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
bksgbr
tag
válasz KurtCobain #5951 üzenetére
Hát az lesz, megvárom.
Apunak meg valamikor júniusban jár le a személyi igazolványa, no az még érdekes lesz, ha minden igaz, akkor a régivel kell adatot egyeztetnie, de újat kap júniusban, fura egy helyzet lesz, bár ő sem készül hordozni egyelőre. -
bakbéka
tag
Hogy lehet ,hogy neked kiírja?
Én csak a telefonszámom és az egyenlegem van kiírva!
Nekem nincs feltöltve semmilyen dokumentum!
Egyébként meg az adategyeztetést sztem nem tudjuk elintézni az ügyintézők mindenfélét mondanak,hogy lesz de ezzel az ügyfélszolgálattal meg a telekommal adatot egyeztetni bluesként,,,,,,,,,
De ne legyen igazam!!![ Szerkesztve ]
-
bakbéka
tag
Azt meg pláne nem értem ó,hogy egy szóbeli szerződéssel és a blue sim aktiváló számsorral és egy adategyeztető papírral ami hitelesítve sincs most arról beszélek amit anno küldtek hogyan lesz eből adategyeztetés????
Anyum dominós ma kipróbáltam, 1777 felhívva mint mond az automata.
A telekom automatáján le lehet kérni a szóbeli szerződést sms-ben küldenek egy linet és az alapján meglehet nézni gondolom mert tovább már nem próbáltam.
A bluenál miért nincs ilyen?
Vannak selytéseim.....! -
Indiant
addikt
A letölthető Egyedi előfizetői szerződésben még 33Ft a percdíj.
Most akkor egy nem valós adatokat tartalmazó szerződést írjak alá? -
McLaca
őstag
válasz Indiant #5964 üzenetére
Az ÁSZF-ben is van elírás a blue duo-nál. 24Ft kedvezményt írnak. Azaz 2Ft-ot fizetnek percenként?
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
bakbéka
tag
Lehet bár kétlem.
Mindenesetre ha tetszik ha nem ki kell várni az sms-t amiben benne lesz hogy hol és hogyan.
Szerintem majd április elején kapjuk meg.
Azt meg nem értem,hogy senki nem beszél az adategyeztetésről a környezetemben sem hallottam én a facebookon olvastam tavaly év végén. -
McLaca
őstag
válasz bakbéka #5969 üzenetére
Nyilván nem fognak 2Ft-ot fizetni... A percdíjnál már 9 Ft van, csak a 33-22 Ft-ra csökkenésnél a kedvezmény összegét elfelejtették módosítani.
Persze, hogy nem beszél róla senki. Nyűg az embereknek az állam hülyesége, a szolgáltatók meg kiküldték az sms-t, hogy majd szólnak, az emberek tudomásul vették, várnak és örülnek, hogy egyelőre nincs vele dolguk. Csak Te vergődsz meg spekulálsz itt rajta tök feleslegesen napi 5 érdemi infó nélküli hozzászólásban...Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
lugosi
MODERÁTOR
Ugye annak semmi akadálya nincs, hogy egy bluemobilos SIM kártyát az ember csak adatra használjon? Azaz működik egy MIFI routerben?
Jól látom, hogy akárhogy is böngészem a többi szolgáltató árlistáját, nincs a blue xxl-nél jelenleg jobb feltöltős mobilnet lehetőség?[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
-
Willhunting
aktív tag
Sziasztok!
Gyors kérdés: Move EU díjcsomaggal itthoni, 22 Ft-os percdíjjal beszélhetek eu-n belül is?
-
bopeti98
őstag
válasz Willhunting #5978 üzenetére
Az érvényességi idejük alatt igen.
-
törölt tag
válasz Willhunting #5978 üzenetére
Mármint Eu-ból Mo-t hívni? Igen, hiszen -100% a többletdíj.
De megéri ezt 24h-ra aktiválni 5560/4990Ft-ért???
4. blue Move EU L roaming csomag akciós időszaki díj ellenében.
Díj: 5560 Ft. Akciós időszaki díj 2016.06.01. - 2016.08.31. 4990 Ft.
Az akció érvényessége: 2016.06.01-től visszavonásig
Az akció tartalma: az akció érvényességi ideje alatt a blue Move EU L roaming csomag időszaki díja 5560 Ft helyett 4990 Ft.
Bennefoglalt roaming adatforgalom: 50 MB.
EU roaming többletdíj kedvezmény mértéke (indított és fogadott hanghívások és SMS küldés) 100 %.
A csomag érvényességi ideje: 24 óra.
A blue Move EU L roaming csomagról további információ a mindenkor hatályos Díjszabásban.[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy ilyen tabom de nem mi a telefonszáma hiába írom be a tárcsázóba b *121# nem írja ki a telefon számot.Más félle képen már nem tudhatom meg csak a ha felforgassam a lakást,hogy megtaláljam a sim kártya kartonját?Megoldottam közben eszembe jutott felhívom a telefonomat és kifogja írni a tab telefonszámát
[ Szerkesztve ]
-
ArNick
tag
A Blue mobile facebook oldala valamikor a napokban megszűnt.
Egész jól bírta a 2014. decemberi, ajándék okostelefon-kesztyűs utolsó bejegyzés.[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
A bluemobilnál létezik nanosim? Számhordoznék ide, de a weboldalon nem ír csak normál és micro simről.
-
arfer
senior tag
válasz radio100jozs #5986 üzenetére
Negyed éve még nem volt, én akkor próbáltam... Én is kíváncsi lennék, lehet-e azóta nano SIM-et kérni?
-
nagyúr
Régóta van nano SIM, fent az összefoglalóban le van írva.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
arfer
senior tag
válasz Dluinet #5988 üzenetére
Hopsz, tényleg ott van az összefoglalóban, köszi . De olyan régen nem lehet, mert amikor úgy decemberben az ügyfélszolgálatnál kértem nano-SIM cserét, simán kiküldtek egy micro-SIM-et. És amikor szintén az ügyfélszolgálatnál rákérdeztem, hogy ezt így hogy, azt mondták, hogy jaaaaa, nano SIM az nincs ...
[ Szerkesztve ]
-
ArNick
tag
A friss ÁSZF szerint nem lesz húsvéti promóciós ajánlat. Februárban születésnapi akció sem volt. Nem ez a megszokott. Elvitte a percdíjcsökkentés a lehetőségeket?
A másik kettőnél létező 19 Ft-os percdíjra válaszként adott 22 sem a megszokott, mindenki alá ígérő ajánlat.
Ráadásul a kevés netet használóknak is inkább a telekom maraton 4 GB lehet a jobb megoldás hosszabb távra.
Remélem van világmegváltó terv, csak jól titkolják még. Mert így az az érzésem, a tesco mobile sorsára jut előbb-utóbb.
[ Szerkesztve ]
-
bakbéka
tag
válasz radicspeter1 #5992 üzenetére
Igen,és az adategyeztetésről szó sincs!
Úgyhogy én addig nem töltöm fel még nem tiszta minden!
Van még 5000ft a kártyámon de jul 1 ig nem töltök rá!
Ki tudja mi lesz.....!!! -
addikt
válasz bakbéka #5993 üzenetére
Azért ha netán megszűnne a szolgáltató, az addigi egyenleged csak nem menne a levesbe.
Ugye nem te tehetsz róla, ha bezár a bazár, valami úton módon csak az lenne a fer, ha az új szolgáltatódnál megtarthatod az addigi egyenleged.Közben én is elintéztem a márkaváltást, nem kellett semmi LIDL alkalmazott pecsét/aláírás, már a SIM-et meg is küldték tegnap délelőtt, az aktiválásra mondjuk még mindezidáig nem került sor, de remélem jövőhét elején mindenképp megejtődik. Kérés nélkül is nano kivágási lehetőséges kártyát küldtek.
Amit eddig megtapasztaltam ennél a szolgáltatónál, az az ügyintézés lassúsága. Remélem azért még nem jövőhéten terveznek megszűnni.
[ Szerkesztve ]
-
bakbéka
tag
A telenornál jun 30-ig biztosan érvényes a 19ft/perc díj ahogy olvastam.
A blue a telekom alá ment 22ft/ perc telekom 25 ft/ perc nem olvastam ,de gondolom náluk is jun 30-ig ig biztosan érvényes a díjszabás.
A vodáról semmit nm tudok,hogy náluk mennyi a legolcsóbb csomag ft/perc.
Ez lehet valami beetetés a telenor részéről 19ft bármely irányba utána meg árat növel x idő múlva a blue így is a telekom díjszabása alatt van a telekom 25ft/ perc blue 22ft/ perc.
Nekem az a 3 ft nem oszt nem szoroz mert csak sms küldésre meg hívásra használom!
Ha a blue nem szünik meg és az adategyeztés is megvolna már mikor és hogy én maradnék blue mobilos! -
törölt tag
http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/segitunk/domino-adatellenorzes
Fontos, hogy a MOL mobile és Blue mobile esetében is a Magyar Telekom a szolgáltató, így ha MOL mobile vagy Blue mobile előfizetéssel is rendelkezel, azok is beleszámítanak a jogszabály által előírt korlátba.
-
bakbéka
tag
válasz #73820095 #5996 üzenetére
Ezt olvastam én is,csak azt nem értem hogy a blue üfsz-től kapott sms-ben miért van az hogy majd keresni fogjuk önt adategyeztetés céljából addigi teendője nincs!
Ezt az smst kaptam jan 6.án gondolom mindenki megkapta,de ez nagyon furcsa.
Lehet menni a telekomhoz közben meg nem is tájékoztattak?
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest