Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • inspiroyhome

    aktív tag

    Az nem tetszik hogy egy kicsit mindig mást mondunk a munkatársnak mielőtt belépne. Hangyányi szófordulatokkal teljesen más képet raknak össze az emberben, aztán ha már bent van lehet szopatni.

    A szép nagy számok után meg ugye kiderült hogy igen, 3 hónap után, addig fix fizetés. "fizetés" használnám inkább a lófasz megnevezést.

    Amúgy azóta lenyugodtam, csak egy ismerősöm iszonyat módon felkúrt egy szimpla kérdéssel, hogy azt se tudtam köpjek vagy nyeljek.

    Tudom, első munka, tudom, csodát nem vár az ember. Nem is várok, csak rettenet módon szar amikor valaki 1 óra alatt keres annyit amennyit te 1 nap alatt, és az irigység meggyűlölteti veled nem csak a haverod, de magadat is.

    mostanában kissé labilis vagyok, de legalább már nem iszom egy ideje. Munkatársak az apró füllentések mellé normálisnak tűnnek. Mondjuk az említésre méltó, hogy nem számít a becsület vagy az őszinteség ha arról van szó hogy adj el valamit, szín tiszta pszichológia, és azon megy a verseny hogy ki veri át jobban a vásárlót. Tegnap elég jól esett, mikor a trénerem mondta hogy megtérítik a jegyek árát, és az ebédet is fizetik erre a hétre. Tök jól jött, amúgy sincs pénzem, ennek nagyon örültem. Pár óra múlva kiderül hogy hoppá bocsi mégsem, téged én nem oktatlak, te majd kapsz 100 oldalt amit nyálazz át az öltözőben.

    Semmi nem sikerül mostanában, érettségit letettem, nem éreztem magam jobban utána. Most meg lett életem első felnőtt munkahelye, ez talán erény, hogy 19 évesen sikerült elkezdeni, hisz sok ismerősöm 23 évesen sír hogy nem tud hol dolgozni. De most, hogy tényleg be is járok, nagyon nem látom a végét.. Nem látom azt, hogy tartom magam a tervhez, és ha semmit (!!) nem költök a fizetésből, akkor 3 hónap után megtudom finanszírozni azt, hogy nagybátyámhoz kemény 1 hónapra elutazzak, és dolgozzak.

    Dióhéjban: Gyakran vagyok rohadt mód ingerült mostanában, fizetés nem jó, álmok távoliak és megvalósíthatatlanok, telefon szarakszik, laptop lassan hal be, jogsi azóta is csak nyeli a pénz. Morczos vagyok. Nem azt kapom amit megbeszéltünk, más nagyon szép életet MÁSHOL.

    De... van két kezem, két lábam, van itthon internet, van egy számítógépem. Ezekért mind hálásnak kellene lennem, és ezt tudom is, de néha szimplán nem sikerül.

Új hozzászólás Aktív témák