- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Apple iPhone 11 - népalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
ilyen animésönt mivel lehet csinálni? AE?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #43743 üzenetére
Igen, csak nem mindegy, hogy ~50% terhelés mellett mondjuk 60%-ot tud kipréselni magából, vagy mondjuk ~90% körül.
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #43752 üzenetére
Bukfenclaci: Oké, de stílusosan SuperPi legyen, mint mérvadó és "valós, modern igénybevételt" szimuláló bench.
No akkor majd én is tolok valami benchet az erőgépen lásd konfig
Ezt már csak a poén kedvéért:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
eztgyorsanleírombárnemhiszem hogy érdekel bárkit is
1x tuningoltam nagyba, mert nagyon nagyon GTAIV-ezni akartam és nem vót pénzem. 2008 azaz kb 7 éve? (ja nem , 2010 körül volt ez )
mondom lássuk mi van.
x1950pro 512 AGP kártya
Pentium D531 prescott magos proci 3.7 re húztam, és vagy 3 venti volt ráaggatva hogy ne főjjön fel valahol kép is van róla nem találom most. nagyon paraszt tuning volt.
2gb ddr1 memória, (videóleírással ellentétben ddr1)
FPS 25 körül, konzol szint de darálás közben beesett. FRAPS-felvétel közben meg rémes mint a videón is látszik [link]
léptem dolgozni. 6kor jövök
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz stratova #43756 üzenetére
Jajj az a "néni" hallod, pont lesz@rom, ha 46 évesen az én nejem is így néz majd ki(van rá némi esély, mert hiába eszik, nem hízik). Ez az a kategória, ami erősen MILF! Nem érdekel, hogy vágott a szeme a képen lévőnek.
Tök jó, bf4 közben hozza a bf4 a szokásosat. online vagyok, játszom, és kidob could not join server üzivel.
Érted, miközben játszom.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
stratova
veterán
válasz stratova #43756 üzenetére
Hasonló ötleten alapul, mint a Digital Domain a Nine Inch Nails számára készített klippje.
mackosajt
Jajj az a "néni" hallod, pont lesz@rom, ha 46 évesen az én nejem is így néz majd ki(van rá némi esély, mert hiába eszik, nem hízik). Ez az a kategória, ami erősen MILF! Nem érdekel, hogy vágott a szeme a képen lévőnek.Uram, ehhez nekem már semmi egyebet nem kell hozzáfűznöm.
Bár egyik fórumtársunk járt épp keleten, ott többek között az éghajlati adottságok is komoly szerepet játszanak a fiatalosságban.BF4: ez már a 4. BF kellett vmi extra a géming-expírienszhez Nincs erre vmi patch?
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz stratova #43763 üzenetére
áÁÁ
írkálnak mindenfélét rá, de valódi megoldás nincs
Tudod, ilyen "only in battlefield" dolog, meg nem kell aggódni, rányom az ember az újracsatlakozásra és játszik tovább, mert ez a "betöltfíld"
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ViZion
félisten
Jááájjj... megint csak a szövegelés.
Tuning, meg ilyen marhaságok
Nah, csajokat ide de hamar!!!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz mackosajt #43768 üzenetére
Az első az gondolom Te vagy, meg a barátnőid... ezekre kár volt költeni. Egy langyos sör árát nem érik meg
Másodikon a disnex hercegnők... dettó. Egy kis marék tyúkszart nem adnék értük.
Azért jó próbálkozás volt, aláírom.
Inkább segítek... [link]
Igen, művész fotók, de többet érnek, mint amiket bedobáltál...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
=HG=
addikt
Ezt meg a barna tollú Kukorinak:
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Első sárkány kiiktatva. :3
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #43772 üzenetére
Második is :3 jön a harmadik na jó, ma az biztos nem. Ezt is vagy fél órát ütötte m
-
hszilard666
veterán
Sziasztok Uraim!
Ma nagyon zs-kategóriás napom volt szóval húzok aludni!
Jó éjt!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #43776 üzenetére
Előfordul. Estét.
-
CJ4567
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Hazaertem....nehez napom volt
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #43780 üzenetére
ehh, ha ez vígasztal... legalább ez feldob most engem
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #43782 üzenetére
jah, sajnos nem ehetek ilyen sokáig. Szerencsére nem vagyok madár, így nem is kell ennyi idő az ebédre. Cserébe dolgozom, hajtom a munkákat. Éssss.... gondolok majd rád, de már nem kávézom.
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #43784 üzenetére
OK, pihenj csak, álmodj hatalmas benchmarkokról!
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz Balathruin #43788 üzenetére
Ahhoz aztán "sok" idő kell.. Legalább látnánk mennyit tud az a proci.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
Habugi
addikt
válasz #81556480 #43753 üzenetére
Francot, így utólag simán átjött a lényeg.
A félreértelmezéshez két jóképességű kell, szerintem simán kitettünk magunkért.."3 hónapon belül tolok egy benchmarkot. sajátot. megígérem"
Persze, én meg PS4-et fogok venni..
Bár igazad lenne és ne késne többet a GTA V, de sajnos fog.
Van egy sanda gyanúm, hogy az NV az utolsó pillanatban mondott csak elég magas összeget, nyilván a Rockstar véletlenül sem a valóságtól elrugaszkodott összeget akart, azért a GTA egy elég nagy vad még mindig..! Szóval szerintem épp átalakul a játék Gameworksös szemétheggyé, de ne legyen igazam, mert az utolsó féltucat ilyen játék a megjelenését követő első hónap után vált játszhatóvá, VGA-tól függetlenül..(#43766) hackeeeee:
Nekem még van fiokban AGP-s 4650es, 1GB-os.., egészen véletlen nem nyeli le keresztbe a 3870et?
(#43776) iszilard:
Nekem manapság zs kategóriás heteim vannak, hátha ez vígasztal, azért aludj jól.
(#43785) ViZion:
Tök igaza van Sasnak, azt a 9es FX-et meg/bemutathatnád már végre mit tud.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
válasz Habugi #43790 üzenetére
Keressek tesztet?
...eltört a tartály. Vízet ereszti. Ezt is rendezni kell. Meg kellene még ez-az, azért a benchmar sem 2 perc, ahhoz még mindenen emelni kellene. Nemrég jött meg az új blokk, eddig itt volt a vége.
-
Habugi
addikt
válasz ViZion #43791 üzenetére
Keress vazze, nem láttam még 9es FX tesztet..
Engem az érdekel a Tiéd mit megy épített vízzel, a balesetről senem tudtam, a vizes topicba viszonylag ritkán olvasok bele mert 2-3 hszel nagyon csúnyán bevisztek az erdőbe, nem értek hozzá.Legközelebb víztartályt vegyél hozzá ne csöcstartályt és nem fog kilyukadni..
Pabu, hackeeeee:
Még Crysis 2-őztem az AGP-s 4650essel, sőt ha jól tévedek némi GTA IV-et is megélt.
A dupla vRam miatt mostani játékokban sztem simán jobban menne lowon mint a 3870s, hiába DDR2 és fele membusz sávszél. Texel rateben sokkal jobb, igaz pixel rateben az egyharmada asszem....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #43795 üzenetére
Izé..
Az úgy érdekes.., ha tolsz neki Win beboot után egy restartot és visszamész a BIOS-ba akkor még mindig 1800on van??
Nekem Phenomnál/FX-nél is jelen van BIOS szinten az a móka, hogy pirossal "rémisztget" vele, amennyiben a CPU-NB freki alacsonyabb mint a HT, úgy automatikusan korrigálva lesz.
Megjegyzem ennek a gyakorlatban való megvalósulását sosem tapasztaltam, szóval ötletem sincs.Default a 2k? Esetleg elképzelhető, hogy nem lehet lejjebb vinni.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
Na, akkor folytatod nalam a milyen monitort vegyek mizeria.....
Ezek vannak kiszemelve:
Ez a legolcsobb kiszemelt (135.000 HUF), 3 ev garancia, stb. PLS technologia, a franc sem halott mostanaig rola. Azt mondjak jobb mint az IPS...nem tudom. 27 col, 2K...jol nez ki.
Ez kozep kategoria, jol nez ki, jokat irnak rola, stb. Tudja azt ami nekem kell..... Arban is mondjuk elfogadhato...(159.000 HUF)
3- DELL U2715H
Ugyanazt tudja mint a Iiyama, egy kategoria. Meg arban is kb ott van (161.000 HUF). Ami tetszik az az hogy a kava nagyon keskeny, ez mondjuk egy plussz dolog a Iiyama-hoz kepest. Ami meg nem tetszik az az hogy nem szeretnem kiprobalni a "fasza" DELL garanciat. Nincs bajom a cegel de ennek van a legnagyobb meghibasodasi aranya....
A kiraly, a csaszar, a mindenhato...a monitorok kozt. OK, OK, ertem..de annyit tud pont mint a Iiyama es a DELL. Annyiban kulonbozik hogy 5 ev a gari nem 3 mint a tobbinel....de kit erdekel? Max ket ev mulva ugyis repulni fog. Arban kicsit draga...(205.000)
5- Asus PG278Q
Hat igen, ugy erzem hogy ez a nekem valo....144 Hz....G-Sync...27"....2K.....1ms....csak az a baj hogy ez is 3D. Magamat ismerve nem allnam meg hogy ne kezdjek 3D-ben jatszani, 2K felbontasban...27 colos kijelzovel... Ez az ami visszatart..... nyelnek egy nagyot es a 253.000 HUF-os arcedulat is
eldugnam az asszony elolbevallalnam...igazi hulyeseg negyed millio forintot kiadni egy kijelzore amit ahogy megvan a 144 Hz-es 4K normalis aron lecserelnek.Adjatok valami tanacsot!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt...
Keresztapám: úgy látom most is ez a pénzt akarom mondani holt költök társasága
már csütörtök vagyon"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest