- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt...emberek!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Beretvás
veterán
Reggelt...
ideje lessz valamit ügyködni ezen a széép napon..
-
norbert1998
nagyúr
Jó reggelt a kedves uraknak!
Lejötte magát az interstellar, imax 3d-ben :3
Majd este megnézzük
Addig megyek egyet mocskoskockasodni.
-
norbert1998
nagyúr
Nekem most a keresés 503-azott
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #44957 üzenetére
A legjobb érzés, mikor tavasszal elrakod a barackfát, abban az évben már terem, 3-4 évesen; jövőre pedig, 4-5 évesen, konkrétan nem bírsz annyit megenni, mint amennyi egy nap alatt elér egy bizonyos érettséget! Volt már ilyen, és remélem a mostani is ilyen lesz. Eddig úgy alakul (3 darab kopp)
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #44958 üzenetére
alma, szilva, korte...fekete szeder, malna...es viragok. Ezek lesznek....
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #44960 üzenetére
Igen. Vagyis lesz, most egy szokokutat keresek ertelmes aron, aztan korulotte lesz majd feher koves resz.
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #44961 üzenetére
Az szép, mindig is akartam/akarok olyat, majd a saját házamhoz is, meg szép fehér szobrokat
Monsjuk fehér köves rész lesz itt is, ha minden jól megy, idén. De nem elsősorban a design miatt, hanem mert a ház mellett nem nő a fű, csak sár van. Oda lesz csinálva neki szép keret, abba meg bele a kövek, és még sétánynak is szép lesz, mert ez ilyen kisebbköves/nagykavicsos lesz.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #44962 üzenetére
Az elozo tulaj eleg szepen rendben tartotta a kertet. Nincs sok munkam vele.....de szeretnem ha szep lenne.
-
Beretvás
veterán
jo pálesz lesz belöle mi?????
Más: leszabtam az elöbb végre a front zajkeltök talpát...haladok..
-
norbert1998
nagyúr
Szerintetek milyen lenne, ha a core 300 elején a fém rácsot lefujnam fehérre? A keret és a műanyag merevítő maradna fekete, mögötte meg kék ledes ventik vannak.
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #44965 üzenetére
szerintem szép lenne.. nekem is igy van a 692 elején.. csak nincsenek világitos ventijeim
-
norbert1998
nagyúr
Ha meghalnak a gyári ventik
-
Mahrenburg
őstag
válasz norbert1998 #44965 üzenetére
Szerintem maradj az első tervednél, azaz rakj köré fehér köveket és szobrokat...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
norbert1998
nagyúr
válasz Mahrenburg #44969 üzenetére
én a köveket akore a ház köré tervezem, amiben lakom, amiben van az ágyam, a fotelok, a tv
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #44970 üzenetére
De kiprobalhatod a gephazanal is.....lehet ugrik par szaz MHz-et az FX oromeben
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #44967 üzenetére
kép nem tudom megy e
-
otto14
őstag
Én ma hagymát vetettem
asd
-
norbert1998
nagyúr
Kész, lefőtt a DumaRagu.
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #44976 üzenetére
az aranyat ér..xD
-
mackosajt
addikt
válasz norbert1998 #44977 üzenetére
??
Mivan?http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #44977 üzenetére
Minden ami jó volt elmúlik...Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Mahrenburg
őstag
válasz norbert1998 #44970 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
ViZion
félisten
válasz Mahrenburg #44981 üzenetére
Szerintem EZ AZ A HÁZ
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
rapidsquirel
aktív tag
Figyeljétek, a kis dagi gyerek arcát, hogy megrémül : [link]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
ViZion
félisten
válasz rapidsquirel #44983 üzenetére
Sztem ott HW reset volt...
De a srácok majdnem megverték, az is fainHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #44985 üzenetére
ja.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
Nem is olyan konnyu kerteszkedni
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #44987 üzenetére
Gondolj csak akkor a napszámosokra
Na mais kerestem egy kis pénzt.
Tesszük szépen félre
Nem sok,de egy óraátállításért ezer forint,könnyü meló volt.Igaz,visszatérő kliens a lapossal.Két óra káromkodásért belefér.Kaptam még kétezret mert segítettem nagybátyámnak,elmentem vele a piacra szétnézni3k forintom van.Király vagyok
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #44988 üzenetére
Ahhh...megyen ez. Csak kicsivel nehezebb mint gondoltam. Kulonosen hogy a lanyom is "segit"
@macska: gratula. Gyujtsd a penzt, az mindig jol jon.
Kocsimosas elhalasztva holnapra. Ugylatszik nem lesz 295X2 kartyam , a gyerek meg nem irt vissza...
-
MrM94
addikt
Tapogattam ma egy Xbox One-t.
Első benyomások.Miután kiszerettem volna próbálni a Forza mittomén hányas demót.
Először lefagyott a játék.Erroros hibakóddal,újra megpróbálkoztam vele.Miután újra beléptem töltögetett,végignéztem az összes bemutatófilmet erre újra befagyott a játék mikor már játszanom kellett volna.
Nekem minden lefagy a kezemben?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz MiklosSaS #44990 üzenetére
Most komolyan 295x-re akarsz beruházni, a tiéd helyett? Senior! Ne bolondozz! Akkor vettél volna inkább még egy 780ti-t, aztán nem futsz felesleges karikákat, meg nem megy el a zseton.[link]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
ViZion
félisten
Talán Neked ilyesmi kellene:
Mondjuk sztem a füvet kicsesznéd biztos
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Beretvás
veterán
azé me az LG a jaooo
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs