- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rapidsquirel
aktív tag
Nem a több\sok ventilátor a lényeg, hanem a levegő útjának megfelelő áramoltatása.
Nálam 2 14-es elöl, egy 20-as oldalt, két 14-es felül, és két 14-es hátul, a tápventilátort és a vga-kat nem számolom."Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz rapidsquirel #43351 üzenetére
nálam is valahogy ilyen mennyiségben vannak a vöntik
a légáramlás a lényeg és nem az hogy helyből fel tudjon szállni a gép, mint egy helikopter"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MrM94
addikt
válasz Lacielvtárs #43352 üzenetére
Csak egy fekete phanteks kéne a te házadba és tök jól nézne ki.
Rapidbácsi.
Volt,hogy én a régi házamnál csináltam olyat hogy 3db 12cm venti elől két 12cm fenn és egy 12cm hátul.
Elméletben ez szép és jó voltelől be fenn és hátul ki.
Gyakorlatban szart se ért.Jobb hőfokokat kaptam negatív nyomással mint pozitívval vagy egyenlővel. szal..
Amit én beraktam alulra aztis dizájnnak raktam be mert fehér ledes.nem másér.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
rapidsquirel
aktív tag
Nem az elosztással volt a bajod, a ventik méretével. Design-nak ez a mostani két alsó is elmegy biztos, csak semmi szükség rá. Szal, ez a helyzet. De szépnek szép.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
MiklosSaS
nagyúr
Meg mindig nem tudom milyen monitort vegyek
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz MiklosSaS #43356 üzenetére
Vedd meg azt a k.rva 1440p-t, mert látom nem hagy nyugodni, nyüsszögsz, aztán mindenki boldog lesz! Alátámasztást vársz? Semmi szükség rá, egy vagyonba kerül, dehát megteheted b@mmeg, akkor meg mire vársz?
Azután jön a másik videókártya, mert muszáj lesz, esztelen költekezés, vagy nem?[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
MrM94
addikt
válasz rapidsquirel #43354 üzenetére
Jajaja,totál semmi szükség,de inkább berakom minthogy porosodjon a szekrényben.Világít fehéren.
Az 5let az volt,mivel PWM esek a ventik,hogy rácuppantom őket az alaplapra akkor a led mindig maximális fényerőn megy a fordulátszámot pedig minimálisra tudom venni...De köszönöm szépen MSI lapnak csak a CPU fannal van PWM szabályzás többi 4 pines csatinál nemtudom.Elfelejtették.
Amúgyis szopóroller a misi lapnak a ventiszabályzása.Eddig azthittem az asusé szar de rájöttem hogy nem.Eleinte jónak tűnt aztán mégse az...Maximus V formulánál szerintem simán letudtam volna állítani a ventit úgy hogy világítson csak a led..Ja igen.. a misi lapnál nem lehet leállítani ventit mint a Zaszusznál.
Köszönjuk EMESI.
Őszintén nem olyan rossz ez a lap,de nem egy Rog Formula...
Legalább a feszt faszán lehet állítani benne.Miklósas Ha rámhallgatsz vagy a pics#don ülsz, vagy 27 2560 144hz.
Más járható út nincs,de én nem mondanék le a 3d ről,totál hülyeség ha lemondasz róla.
Inkább vegyél valami mást a gépbe ha ég a segged.(#43360) Lacielvtars ja,pofás,de kell majd fehér cső,vagy beharisnyázom ezeket a csöveket fehérrel de az meg nem ok mert rászáll a por s beszürkül.Ramokat cserélni feketére és avval a virítő tápmatricával kezdeni valamit.
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #43357 üzenetére
Nem tudom na....nem nagyon OK...otthagyni a 144 Hz-et....
-
hackeeeee
Jómunkásember
3 mag, 4GHz, 10 kör veryhigh ibt stabil, jeah!
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
Az a lap nagyszeru lap, hany hibauzenetet kaptal? Hanyszor vaccakolt hogy nem simerte fel a hdd/ssd-et? Hanyszor ordit hogy a processzor 90 fokos? En nekem tobb ROG lapom volt mint sima...es neha olyanokat produlakt hogy huha....
Az a MSI nagyon jo lap, nem tokeletes de nagyon rendben van. Ha nem tetszik vegyel Ranger-t, az a neked valo igazi ROG alaplap!Mutass nekem jo arban egy 27"/144 Hz / WQHD kijelzot...160-180K HUF kozott!
Jahhh, ne legyen DELL. Nincs kedvem megirmerni a nagyszeru garancia szervizuket! Olyan kell mint a benQ!
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz MiklosSaS #43359 üzenetére
Ha inkább a 3d a for, hagyd a francba, úgyis fáj a szemed, nem kell újfent 60hz.
Ha viszket a hátsód vegyél 1 karton Heinekent, jól jön az hétvégére.[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #43362 üzenetére
Stabilnak stabil,de hiányzik az ilyen kommerc fícsör belőle. A ventiszabályzás ha pontosabb lenne és lelehetne állítani és pwm es lenne na az királyság lenne.
Stabilitás szempontjából s többi szempontból én ki nem nyitom a szám.Mindig felismert mindent.Tehát a rog bugok nincsenek meg benne.Miklósass.Jóárban biztos nem lessz,ez nem a best buy kategória. Sztm ez már felsőszint ami nekünk földi halandóknak túl drága.
De amúgy ha belegondolsz tökmindegy milyen lapot vágsz be a haswell alá.Mindegyikkel megy 4,5ghzet.De amúgymeg te vagy a hibás,mert ha nem szólsz észre se veszem,hogy kicsit gyengébben világít a led.
S most ez olyan berögződés hogy senkit nemzavar de tudoom hogy ottvan.[ Szerkesztve ]
-
-
MrM94
addikt
válasz hackeeeee #43367 üzenetére
Na királyság.
Meglesszaz stabilan.
Én szurkolok. Imádtam a phenomomat.Láttam az aprón a városkámban egy fx 9590et egy rog lappal 16gb rammal.S elkapott a vágy hogy mit tudnék művelni vele evvek a vízzel ami nekem van...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #43363 üzenetére
A hetvegen megvolt a de nem vagyok boldogabb
@macska: egyedul a pwm hianya az ami nem tetszik a lapban. Mindenben jo, siman lehet allitani mindent. Igaz, kicsit erteni is kell hozza de amit mondtam ez a lap olyan mint a phanteks haz...azok csinaltak akik gepeket epitenek...nemcsak autocadban. Latod a nagyon olcso AM1 platformon is milyen rendben van.
Jo az a 9590-es FX, csak az a baj hogy mar nem nagyon van hova huzni. 5.0-5.4 GHz a vege...ha nem szeretned negsutni.
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #43372 üzenetére
Mondom,a a pontosabb ventivezérlés és a ventileállítás hiányzik nekem belőle.
Másra egy szavam sincs!Finomabb ventivezérlés kéne rá... Kár hogy csak kockákban lehet állítani a görbét s nem szabadon.Bencselgetni 5, 5,4el az is jó szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
Gyáááá, létezik, hogy kevés a tápom?
A 7970-nek még éppen elég, de a 290x-hez kevés?
Unigine Valley elindul, majd erősebb részen instant restart.
Nem mai már a táp.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
Majd próbálok tesztelni, de enni kéne már. Reggel óta nem ettem.
Havernak rohangáltam a szuszka miatt.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Balathruin
veterán
Jajjmá, mindenki hw-t akar venni? Én csak álmodozom, pl. azt, hogy az öreg kazánt le kéne cserélni... Ok, pénz? Ja az nincs. Akkor +4GB memó, az olcsóbb. Arra sincs... Aztán ott a 10 éves kávédaráló. SSD? Majdegyszertalánsoha...
-
mackosajt
addikt
ajánlanátok olcsón valamit?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #43382 üzenetére
Felejtsd el az a tapot. Korszart ne vegyel, draga es szar...mar maga a neveben is benne van hogy szar.
- XFX 650-750 W
- EVGA 650-700 W
- 620 W Seasonic Evo m2
- 650 w be quet power zone
- 650/750 w evga supernova
- 650 xfx xxxEzek mind jo tapok, kulonosen az EVGA SuperNova csaladot ajanlom, atom stabil, eros es egesz olcso.
-
hszilard666
veterán
válasz mackosajt #43374 üzenetére
Szia Uram!
Ha esetleg van Budapesten ismerősöd akkor tudok adni egy dobozos, sajnos már nem garis corsair tx750 et, én egy 780Ti vel és egy 3770k val hajtottam, mind 2 jól meg volt cibálva, nem kapcsolt le soha. 15K ért viheted!Más:
Today was a good day as well. Van jelentkezőm a 780TI blokkjára is és sikerült boltolnom filléresen szervizes haveromtól 16gb ram ot és egy zsír új fél terás SSD-t az almáslaposomba! Aztán ha már nála jártam vettem egy fekete tokot is a gépre Nagyon badass lettMiklós:
Mi ez a nagy Corszarsair ellenesség nálad Uram? Nálam nem halt még meg semmi sem tőlük pedig ramom házam és tápom is volt már tőlük
Vol2:
Na az EVGA az egy picit szar Mármint a táp nem, de a venti benne van az pokolian rattyantás Nem egy ember írta a hogy is néznek ki a gépeink totyikban hogy pokolian hangos.[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hszilard666 #43389 üzenetére
Hazak: jok, szepek. Semmi rosszat nem mondok.
eger+bill: nagyon jok, szeretem a korszar raptor egereket, jo a fogasuk, es olcsoak.
fules: nem volt toluk, nem tudom.
memoria: olcsoak de javareszt hulladek, alkalmatlan kemenyebb tuningra
ssd; soha nem kell tobbe korszar ssd.
tap: HX szeria meg ket eves sem volt es beszart, AX szeria ket honaposan beszart, olcso CX szeria felevesen beszart es vitte magaval az alaplapot is
huto: gane, szar, takolmany, atveres, olcso marketing duma~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #43393 üzenetére
Igen, de valahogy sikerul nekiek elcseszni azt is.
@fekete
CsokaHollo: nekem EVGA G2 1KW-os tapom van, nagyon tetszik. Imadom, nem is lehet hallani a ventiket. Visszont tobb kozep es belepo kategorias gepet raktam ossze EVGA 500-600-750 W-os tapokkal, XFX-bol is szinten...soha senki nem panaszkodot meg.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
norbert1998
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #43395 üzenetére
Hát, új árban a Smart SE szériát már olcsónak nem nevezném. Pár ezer ft különbség van az 530 és a 730-as között. Viszont tényleg jók.
Bár mint említettem, Nálam a Vanguard széria ami mindent visz... Az 1200 platinnum pedig.... Mindegy.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
@mackosajt: a lenyeg az, ha tapot cserelsz akkor csak ujat, boltbol. Hagyd mas herelt szarjat, inkabb 100 W-al kisebbet boltbol!
-
törölt tag
mozgalmas napom volt. kútyaótás
a kutya egy éven egyszer hagyja el a portát, mikor viszem oltani.
akkora mint egy fél ló. a legkissebb pincsitől is fél. vagy húzni kell vagy ő húz.
egész napom elment vele mire keresztül vágtáztunk a városon, majd kivártam a sorom, és hazajöttünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest