- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #44499 üzenetére
Nalad lehet, de nalam nem. Nemsokara jon az esos idoszak...aprilistol junius kozepeig. Az esos idoszak azt jelenti hogy nem heti 2-3 alkalommal esik hanem 5-6-al.
Szerintem akkor marad az a kicsi masina.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #44504 üzenetére
Ah, nem panaszkodom...jo ez.
-
Shokkolo
addikt
Mai aranyköpés a cégnél:
"olyan mint a zsiráf az állatkertben...
... aranyos, meg cuki de ...
... otthonra senkinek sem kell"mindezt egy elég szociopata kolléga kapcsán
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
Volna egy kerdesem hozzatok, akik meg MO-on elnek. De most halal komolyan...KI NEZI AZ ILYEN VIDEOKAT?
Mire jok ezek? Mit keres az a tultaplalt gyerek a YT-on? Mi ezen a szorakoztato? Es majdnem 500 ember nezte meg....en max 3 percet birtam. De komolyan most, mi ertelme van az ilyesminek?
-
MiklosSaS
nagyúr
Valami zenet keresve akadtam ra, megneztem par videot.....komolyan...mindenki feltehet barmit?
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #44514 üzenetére
Igen.
És van még pár ilyen aki befolyásolja a tinédzserek gondolkodásmódját az önközpontúságra.
Lásd még a fészbukon a sok haters gonna hate.Mert mindenki irigy,azér mond ilyet meg olyat,mert csak te vagy a fasza stb stb..
Elbaszott egy nemzedék.Utálatos egy világ ez.Multkor megkaptam,hogy én irigy vagyok dzsásztin bíberre.Mert megmertem kérdezni,hogy hogy lehet ilyen felfuttatott szart hallgatni?
Meg,hogy szeretnék én olyan lenni mint Ő.
Hát haver,inkább nem adom el a lelkemet,s halljak meg csórón.[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz rapidsquirel #44517 üzenetére
Elgondolkodom ilyenkor,hogy ki a hibás.
-
bluyoo
nagyúr
Hi!
(#44515) MrM94
(#44517) rapidsquirel
Egyre többször érzem/látom úgy, hogy a kisdobos világban jobb volt gyereknek lenni.Bazinga!
-
MrM94
addikt
válasz bluyoo #44520 üzenetére
Szerintemis.
Pedig még énis elég fiatal vagyok.
Amúgy nemtudom,de én azt vettem észre a tőlem +-1 vagy akár 2évvel kisebb vagy nagyobb emberkéknél,hogy mindenki olyan búvalbacott.Mintha mindenki depressziós lenne.Semmi móka kacagás stb...
Nemtudom a ti időtökben hogy volt ez.Nekem furcsának tűnik.
Pedig énis fiatal vagyok. 94es.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Shokkolo
addikt
válasz rapidsquirel #44517 üzenetére
Rettenetes a helyzet...
Töb sebből vérzik szerintem a srác és a videó is- Az egyik, hogy a srác mintha nem lenne százas (egészségügyileg)
- A másik komoly probléma a műveltség totális hiánya
- A harmadik pedig a másodikból fakad:
Látja a yt-on, a tvben a csodás "nyugati" kultúrát, csak épp nem érti meg a lényegét, hanem a maga 1x1 módján ennyit tud leszűrni. Videózok, felpakolom és hurrá "sztár" vagyok. Majd ő is netceleb lesz.
- Negyedrészt amit én le tudok szűrni belőle, az az hogy lelkileg is sérült ember."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
rapidsquirel
aktív tag
A mi időnkben a mezőn futkostunk, kardoztunk, gombfociztunk, folyópartnál jártunk. Segítettünk nagyanyánknak a kertben ültetni a burgonyát, öregapánknak etetni az állatokat, és felültünk a traktorra mellé, aztán mentünk a határba aratni. Ez a segítség, szeretetteljes kapcsolat máig megmaradt. Felelősségre neveltek minket. Ma mi van? A sok hiteltelen mamlasz gyerek, korunk legnagyobb sátánista közhely oldalán, a facebookon teng-leng, naphosszat, aztán sírnak, hogy semmit nem ér az életük, persze mindegyik "képzett filozófus". Hogyne. Aztán a szemetet kivinni teher nekik. És ahelyett, hogy az a site közelebb hozná őket egymáshoz, még jobban elidegeníti őket. Aztán teszik fel üres életükről a lét bizonyságául szolgáló fotókat. Persze mind hazugság. Ez az új semmirekellő nemzedék. Hát ennek tényleg nem lehet örülni.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
bluyoo
nagyúr
Alapból nem voltak olyan elfoglaltságok mint a PC, net, konzol, mobil, ......
Legalábbis nagyon ritka volt a hasonló "szórakozás".
Többet csavarogtunk, több volt a személyes kapcsolat.
De mára már magamon észreveszem, hogy erősen kockulok!
Szerencsére jön a jó idő, irány a hegyekbe túrázni!
Még én is fiatal vagyok, bár már nem sírok ha Szombat este dolgozni kell!
Épp ma lettem 35!(#44524) rapidsquirel
Előre félek az apaságtól! Nem tudom elképzelni, hogy fogom kezelni ezeket a "gondokat"![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
MrM94
addikt
válasz rapidsquirel #44523 üzenetére
Legyen, de pl a belül tompa fészbuk üresség miért keletkezik?
Én mindig a miértre keresem a választ.
Pl egy nagyon jó leányka pajtásom,pedagógia egyetemen van.
S hihetetlenül el van ájulva a kicsi 1-4 és ovodásoktól.Hogy olyan kérdéseket tesznek fel neki hogy megáll az esze.Nagyon kreatívak,ilyen versikéket amit odarakott hogy írkáljanak, negyedannyi idő alatt megoldották s minőségi munkát végeztek.És mondta,hogy ő még ilyet nem látott.Pedig licis kora óta jár gyerekekhez tart nekik órákat stb..
Hol vesződik el mindez?Isten éltessen bluyooo totyiklakó.
Úgylátszik sok itt a márciusi ifjú.Utáltam falura menni,ritkán segítettem otthon csak a tortasütésekben.Ki bringáztan jártam csak,meg focizgatni.Mégsem lettem tompa.
[ Szerkesztve ]
-
rapidsquirel
aktív tag
Mert ezek a gyerekek mire megnőnek, már mindenkit egyformára neveltek. Észre sem veszik, hiszen ez rejtve bele van építve az oktatási anyagba. Úgy válnak érdektelenné bármi egyéb iránt, hogy azt sem tudják mit válasszanak. Ajánlom figyelmedbe:[link]
"Utáltam falura menni,ritkán segítettem otthon csak a tortasütésekben.Ki bringáztan jártam csak,meg focizgatni.Mégsem lettem tompa." Tompa nem, de lusta az igen. Tégy az életedért!
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
MrM94
addikt
válasz rapidsquirel #44527 üzenetére
Hátha megtalálom a virágbótos verziót és kinyomtatom pár fillérért.
Bár most előbb Csernus könyvét kérem kölcsön.Próbálkozom,csak a lustaság nagy úr
Jól elírtam a feljebbi mondatomat Ez van ha több helyre figyel az ember
[ Szerkesztve ]
-
rapidsquirel
aktív tag
Már lehet beszéltem róla, de pl. az új oktatási rendszer olyan alapokra épít, már óvodás kortól, hogy a gyermek "eldöntheti", eszik-e reggelit az óvodában vagy sem, csatlakozik-e a közös foglalkozásokhoz, vagy sem, alszik-e délután, vagy nem. Hát ezektől a gyerekektől nem lehet várni semmit. És nem is szabad csodálkozni rajta, ha épeszű keretek közé nem korlátozzuk a viselkedésüket, hogy olyanok lesznek, amilyenek. Ezektől a gyerekektől felnőtt korban sem lehet elvárni semmit. Hiszen nem sajátítják el még az alapvető erkölcsi és viselkedési normákra vonatkozó szabályokat sem. Azután, felnőtt korban, mindegyikük határtalanul okosnak képzeli magát, és azt hiszi, hogy vezérigazgatóként fogják foglalkoztatni egyből az egyetem után. Hát nem. És ez a nemzedék is szülő lesz, szintén gyerekeik lesznek, el lehet képzelni milyenek.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #44535 üzenetére
Kuldjel neki valami fapados "LE" Asus alaplapot....hibas VRM-el. Ugyis nagy
Asusalaplap guru.@mahrenburg-al mi van? Reg nem lattam erre fele, de az alaplapos topicban sem...
-
bluyoo
nagyúr
válasz Lacielvtárs #44535 üzenetére
Pedig az is tetszett!
Bírtam azt a mesét! "MZ/X jelentkezz!"(#44536) miklosss2012
Kivettem egy nap szabit! De holnap gálya!(#44537) miklosss2012
A laposba írt. Csak nem off-ot, így biztos nem tűnt fel![ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
MrM94
addikt
válasz rapidsquirel #44534 üzenetére
Hmm.Erről sem hallottam.
Érdekes.Szóval aszondod nékem kedves uram,hogy az ovodás van olyan szinten,hogy eldöntheti,hogy teng leng,vagy csinál valami hasznosat?
Fölöttébb érdekes.(#44538) bluyoo Mézga Gézaaaaaa nem?
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz bluyoo #44538 üzenetére
melyik teccet? a csaj vagy a gép?
a csajt nekem köszönhetnéd a gépet meg a totyiknakMrM94: jaja az a Mézga Géza volt
miklosss2012: hát szétnézek otthon hátha van valami LE[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MrM94
addikt
válasz rapidsquirel #44540 üzenetére
Mer kifog jönni szerintem valami nem presztizs nevü társa is
Azé.Amúgy mekkora ez már ...
-
MrM94
addikt
válasz rapidsquirel #44543 üzenetére
Köszönöm.
[link]
Szöveg a lényeg.Elvtársúr.E biza ottan van!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #44540 üzenetére
Egyszeruen mert nem eri meg. Nem szabad az ilyesmivel tamogatni az NV-et. Mert amikor majd kijon a GM200-as emberibb valtozata felaron ami erosebb lesz akkor csak pislogni fogsz hogy faCCaul elvertel 300+K HUF-ot.
En a 390X-re varok.
-
MrM94
addikt
válasz rapidsquirel #44548 üzenetére
Egyenlőre szerintem ne égjen a segged.
1.Lefog menni az ára ha kijön az új radeon.
2.Nagy a valószínüsége hogy kijön egy ócsóbb verzió,lehet minimálisan kisebb teljesitménnyel,de ha ugye ha ez Maxwell arhitekturáju akkor mennek tuningban mint az őrült,igaz nem skálázódnak úgy órajel hatására mint a keplerek,de ezt a ref titánt befogod érni szerintem olyan 1300 körül vagy 1400 körül.De javítson ki valaki ,ha rossz az elgondolásom.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #44548 üzenetére
Mikor volt utoljara Radeon kartyad?
@macska: jo oreg NV taktika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs