Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Helló, Android 15, merre vagy, Hyper OS 2?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Aljasvip #146300 üzenetére
A Sapphire Vega 64 Nitro+ kártya volt a legjobb Radeonom ami valaha a gépemben volt. Nagyon jól meg volt csinálva. Az követte a Sapphire Vapor-X 290X. Utána pedig a referencia 7990.
A legocsmányabb pedig a Sapphire Fury-X volt, na az egy rémálom volt...~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
Whysperer
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
DraXoN
addikt
nekem RX470 Red Devil van.
egynek jó úgy.. 2 éve "szabadítottam bányából", 40eFt-ért... annyit megért. gyárilag kb az RX570 órajelén üzemel (gyári tuning).. igaz, több nincs is benne, RX570 biosával mondjuk kicsit tovább lehet vinni, de a GPU vége 1320MHz (gyári biosával 1290MHz).. csak azon biosszal +30% a fogyasztás és 2 ventis hűtője már zajong (RX570 RedDevil 3ventis hűtővel készült).The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
Sz.L.
aktív tag
válasz norbert1998 #146282 üzenetére
Milyen motor lesz? AC, vagy DC?
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
MiklosSaS
nagyúr
Jim Keller otthagyta az Intelt. Ha Lisának van esze és pénze rá, leszerzõdteti újra.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #146308 üzenetére
+1.
Gyerekek ilyen nincs. 7000 km ezelött . megcsináltattam a porlasztókat. 100,000 km grancia stb. erre ma megyünk be színházba. mondom akkro a mondeo. beülök. indítom. nalig pörög mint valami 2 ütemü traktor. omlött befele az utastérbe a benzin füst a szellözőkön keresztül. és gázra már nem si reagált. be sem mertem idnítani
mondtma szerelőnek ez van reggel húzom oda a kocsit. 300.000 ft votl az a javítás szóval remélem,hog ygranciásli bár modnta is a telefonba mert agyvérzést kapokASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Sz.L.
aktív tag
válasz norbert1998 #146310 üzenetére
Amikor eladtam a Yamaha Majesty-met, akkor gondolkodtam más fajta motoron, de idő hiányában, inkább csak kisebbre váltottam. Vettem egy új, 125 köbcentis Motowell-t "szalonból". Sok jót nem tudok mondani róla, de legalább olcsó volt. Évente olyan 500-1000 kilométert megyek vele.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
Malibutomi
nagyúr
Amugy (meg mindig videokartya)
Az emberek miert idiotak? 450-500 fontert veszik a hasznalt 1080Ti kartyakat mikor a 2070S ujban, garanciaval 400 es ugyanazt tudja
-
Gyuri27
félisten
-
nagyúr
válasz Gyuri27 #146315 üzenetére
nincs bizony, és mivel ennyiért elmegy, így marad az ára az egekben.
nagyon max 90k-nak kellene lennie.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Aljasvip
senior tag
válasz Malibutomi #146314 üzenetére
Azok az emberek jó nagy marhák.
Ami érdekes, hogyha kicsit lejjebb adsz az igényekből, akkor a sima GTX1080 már 90k Ft-ért lehet kifogni, ami nem rossz ajánlat.
Mi sokat rágtuk magunkat rajta sógorral. Hiába nV (kisebb fogyasztás, kisebb elhalálozási lehetőség), azért mégis egy akár 4 éves kártya lehet, ki tudja milyen használat mellett. Inkább vettünk 85-ért 1660S-t, 3 év garanciával. -
snecy20
nagyúr
válasz Aljasvip #146318 üzenetére
De a sima GTX 1080-at is ennél többért árulják aprón, 110-120-ért is látni. Azok valószínűleg nem tudják, sem az aki árulja, sem az aki megveszi, hogy boltból újonnan azzal majdnem azonos árban tudja a 2060 is azt teljesítményt.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
nagyúr
válasz Gyuri27 #146317 üzenetére
bocs, azt nem írtam hozzá, hogy feltételeztem egy minimális gart is, csak hát ezek a VGA-k már bőven kifutottak a gar időből.
1 éve vettem a tutira bányász RX480 8 GB-s Sapphire Nitrót, 1 év garral, most járt le, 45k-ért. Még bírja, pedig aztán nem sajnálom, nyaktatom 4K-n is, single playerben.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Aljasvip
senior tag
válasz snecy20 #146319 üzenetére
Látom, egész elborult árak vannak. Ezért írtam a 90k-t, mert az szerintem még lenyelhető, hogy a garanciát feláldozod egy kis plusz teljesítményért.
Most is van egy Zotac jegelve ennyiért. Többet nem adnék érte, egy 95-ös szűrővel néztem, így a többi 100-105-120k árat kiszűrtem. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Malibutomi #146314 üzenetére
Nem mindenhol.. alapesetben a 2080-2080S a 1080Ti szintje.
De az ár tény, hogy kemény, és viszik ennyiért.
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
Kb egalban vannak.
-
norbert1998
nagyúr
Nem hardver jellegű böff.
Ismét befért nyitott tetővel
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Napot!
-
DraXoN
addikt
válasz norbert1998 #146325 üzenetére
melyik kemping ez?
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
Malibutomi
nagyúr
Neztem videokat most 5700XT vs GTX 1080 azert eleg rendesen szalad az 5700XT 1440p-ben
-
Beba Snake
aktív tag
Tudna adni valaki egy linket Mordorhoz? Unatkozom ezen a szép esős délután.
Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!
-
Thrawn
félisten
válasz Beba Snake #146329 üzenetére
Ne unatkozzál, igyál, ha már a nicked is ezt szeretné
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Beba Snake #146329 üzenetére
Gyíkú te vagy az?!
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz MiklosSaS #146331 üzenetére
[link] Olvassál sas.
120k-s 8700-t ajálgat az ember vs 60k-s 3600-al szemben mert az 10 fps-el többet tud (vagy használtan gar nélkül 75k-ért). De ő ért hozzá mert 9900k-ja van és 3080 ti-t fog venni meg van haverja aki simán kiad másfél millát procira és vga-ra.Amd - Radeon - Ryzen
-
nagyúr
-
DraXoN
addikt
válasz norbert1998 #146333 üzenetére
hehe... 2 éve nézegettem (ezt is) keresve hova menjünk... azt hiszem ez is az egyik "kutyabarát" hely.. azt végül kiesett a listából, de jó darabig benne volt...
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
Mahrenburg
őstag
válasz Gyuri27 #146332 üzenetére
Azt meg se merem kérdezni, hogy abban a topikban VIA-CPU-t szoktak-e ajánlani...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Mahrenburg
őstag
-
Mahrenburg
őstag
válasz norbert1998 #146339 üzenetére
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Beba Snake
aktív tag
válasz MiklosSaS #146331 üzenetére
Nem talált.
A tocsik sem. A "Zintel vs AMD"-t kerestem. Az öreg vidéki gépemen meg van nyitva alapból, jókat szórakoztam 3 hónap vidéki karantén alatt.
Pasziánszhoz nem kell NVidia, jó a vörös flex is.[ Szerkesztve ]
Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Beba Snake #146342 üzenetére
Nem talált. Az igazi "õs-mordor" az az NV offtopic.
-
-
Beba Snake
aktív tag
válasz MiklosSaS #146344 üzenetére
Na én ott nem jártam, de inkább valami falusi késdobáló fajta az jöhet.
Idióta sajnos egyre több van, de az exponenciális növekedésnek eleve gátat szab a maximálisan lehetséges népszaporulat.
VIA testvérem! (Ha proci szinten már nem is, de zajkeltőként még mindig ott a VIA az FX-es gépemben.)
Halpikkelypálinkaszagú marhaburgonyákkal meg nem tud mit kezdeni a statisztika.Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Beba Snake #146346 üzenetére
Volt itt a topicban is elég cirkusz. Lesd meg mikor jön @HSM kolléga aka CCX lovag megvédeni a kék oldali testvíreket. Na, akkor ha fel szeretnél ülni a körhintára, akkor lesz szabad hely, meg késdobálás meg minden.
[ Szerkesztve ]
-
Beba Snake
aktív tag
válasz MiklosSaS #146347 üzenetére
Olvastam én regisztrálatlanul is. A "maori arcú" marcangolta a torkát annak a dezsőnek is, mint máshol a másik dezsőnek.
-
Mahrenburg
őstag
válasz Beba Snake #146346 üzenetére
Milyen alaplap?
Na jó, de a mennyiség nem minőség! Hosszú évek kitartó munkájával értem el, hogy sokkal idiótábbá váljak mint amennyire eredetileg voltam, pedig idiotizmus tekintetében már gyári állapotomban is volt mire büszkének lennem...
-
Gyuri27
félisten
válasz Mahrenburg #146349 üzenetére
Nemán te gyursz arra hogy hülye legyél? Hát nem elég az a sok aki annak születik?
Sas: vésd az eszedbe szar a ccx a 14++++++ 250watt+ a fasza.
Csak tudnám hun vannak akik fikázták az fx fogyasztását.Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szólánc.
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 (2020) 13.3 256 GB (8 GB RAM
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest