- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Digitalpimp #12697 üzenetére
Tudtam,ezért is írtam atee_13-nak hogy szoktunk nyerni, garatula . Ha megkapod majd esetleg oszd már meg, hogy milyen, mert egyszerűen nem értem mások erre a hátizsákra való rákattanását.
-
Digitalpimp
senior tag
Köszi! Én is nézegettem mindig, mert akciósan elég jó árban szokott lenni, de valahogy a rendelésig nem jutottam. Ezek után nem maradhat el a teszt, mert ahogy Te is mondod, elég nagy a hájp körülötte. Én is kíváncsian várom.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Egon
nagyúr
Nos, sikerült elérnem a postát, a szám alapján meg is találták a cuccot, elvileg a cég postafiókjába teszik hétfőn. Üröm az örömben, hogy jövő héten szabin leszek, és jó lett volna már használatba venni a tokot, de úgy tűnik legalább megvan a cucc.
Köszönöm a segítséget.
Mindenesetre nem értem a Postát. Nyilván nem fogok kivenni 1 nap szabit azért, hogy átvegyek egy küldeményt (aminek pontos napja ráadásul csak 1-2 nappal az aktuális időpont előtt realizálódik, tehát sok munkahelyen már eleve neccesen vagy sehogy sem oldható meg), ezért - mivel a kézbesítő munkaidőben jár - nyilván a céghez fogom rendelni. Meg van adva a mobilszámom is, a csomagküldő fel is bír hívni rajta.
Szerintem még 10-20 év, felnő egy generáció (kihal a csekkezős-levelezős korosztály), és olyan durván be fogják szántani a Postát, hogy öröm lesz nézni - én nem fogok könnyet hullatni értük..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
atee_13
őstag
-
zadrian
tag
Grat, láttam hogy két terméket is magyar vitt
-
bl4ze
veterán
Valami most már csak lesz.... Ismerősnek augusztusban (!) vásárolt 4 db Xiaomi airdots tws fülest újból megrendeltem, újból BG és EU Prio. Megint PostNL LX.........NL trackinget kaptam.
A pakkot a Flyt Express viszi, majd úgy adja át a Hollandoknak, ha lehet hinni a trackingnek.
(előző eltűnt pakknál is voltak Flyt bejegyzések, de 2 hónap csend utána majd PP Refund)
Talán most már el is jut hozzánk, ma már ezt láttam a tracking-ben :
PostNL: 23 Oct 201907:13The item is pre-advised to PostNL
FLYT : 25 Oct 201906:38 Customs clearance completed
24 Oct 201907:46Arrived at destination countryCsak remélni tudom, hogy végre megkapja a PostNL a vámolt pakkot és elindulhat hozzánk.
70 napnál jár az eredeti rendeléshez képest a sztori.......:. bl4ze .:.
-
_q
addikt
Már csak 3 fő kell, gyertek még 4.5 óra van hátra.
Telefon -
Vertigo18
addikt
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Aidan85
aktív tag
Böngészős snatch-ek:
UMIDIGI A5 Pro
Xiaomi Mi band 4
Xiaomi Youth füles
BlitzWolf® BW-BS10 Selfie -
Digitalpimp
senior tag
Köszönöm a gratulációkat, bízom benne, hogy még másnak is sikerül valamit megcsípni.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
zadrian
tag
Egy hely van a telóra [link]
-
Vertigo18
addikt
Igazából csak szerettem volna egy kis reklámot csinálni magamnak. A múltkor nézegettem az IP kamerákat, hogy kellene egy, erre megnyertem snatch-ben... Aztán most már hetek óta dícsérik ezt a fülest, de nem tudtam eldönteni, melyik legyen, ez, vagy a Xiaomi... Erre ez is befigyelt...
Tehát, aki egy igazán nyerő csapatba akar tartozni, annak itt van pár böngészős snatch :
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
A Priority Direct Mail az áfamentes szállítási mód?
-
vandor01
őstag
válasz Vertigo18 #12719 üzenetére
aki tudja csinalja aki nem oktatja
van meg 4 ora de a telcsire meg csak 1 szerencsevadasz van?
ja az az oktato na akkor ide sem eri meg csatlakozni sose lesz meg csapatCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Vertigo18
addikt
válasz vandor01 #12722 üzenetére
Igen, a telefonhoz sajnos olyan sok ember kell, hogy ha valaki nem linkeli a snatch-ét szinte azonnal, akkor már nem sok esélye lesz a végére, mert elfogytak a tagok...
Máshol meg nem igazán hirdeti a snatch-ét az itt lévő topiklakók többsége...Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Topikgazda
Most komolyan? Ez a gyakorlati tapasztalat. Ha a kiírt szállítási időre akarsz gyakorlati tapasztalatot, akkor 50 %-ban annyi munkanap és 50 %-ban több nap, sok múlik az itteni kézbesítésen. A szállító meg változó nekem hozta már futár cég és a Magyar Posta is.
Az Összefoglalóban leírt dolgon többsége gyakorlati tapasztalatok alapján került megfogalmazásra.[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Vertigo18 #12715 üzenetére
Gratula! Hajrá mindenkinek, csak így tovább!
-
Topikgazda
Most találtam 3 ajánlatot a Points Mall-nál, ezek nagyon jó áron vannak:
16,99 $+20 pont, EU priority free
24,99 $ +20 pont PDM free
45,99 $+ 50 pont PDM free -
Mr.Csizmás
titán
-
pn4hvq
senior tag
válasz Mr.Csizmás #12735 üzenetére
Kiegészítés: Chrome alá bővítmény (így jobb klikk a képen akárhol és lehet is kerestetni vele).
-
JohnnyBoy
tag
BlitzWolf® BW-BS10 tripod snatch - [böngészős link], [applink]
-
peestike
őstag
A sima priority direct mail milyen postát jelent most banggood-nál?
az eu priority line lenne az áfa mentes posta most?
Köszönöm szépen!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Csak két kérdés...
Ha csatlakozom egy vásárlói csoporthoz egy terméknél és összejön a kívánt létszám akkor garantáltan meg is kapjuk?
Illetve ha megkapjuk én választhatom ki a szállítási módot és hogy honnan küldjék?
Összefoglalóban nem találtam erre vonatkozó infót. -
finest
addikt
Xiaomi Youth Wireless bluetooth Earphone Noise Cancelling Waterproof Sports Headphone with MEMS Mic
https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-936622.html“Don’t shoot, I’m Globish.”
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest