- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz anonymus89 #30197 üzenetére
Az nem véletlenül van úgy. Kb így is kéne újra megcsinálni ahhoz hogy ne jusson a többi ilyen kártya sorsára...
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz anonymus89 #30202 üzenetére
Ez lehet alap hiba is ugyan úgy mint a többinél. Ezek így halnak meg. De lehet meg volt már sütve szerencsétlen s úgy lett eladva. Az biztos hogy nem éri meg vele foglalkozni többet
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
troland26
őstag
válasz anonymus89 #30202 üzenetére
A memória modulok hűtésére szerintem a képen mutatott módszer hosszú távon nem alkalmas még , ha valamilyen fém lemez lett volna rárakva a modulokra , de ez a megoldás nem hiszem , hogy túl sok hőt közvetített a borda felé
-
anonymus89
addikt
válasz Rivaul #30203 üzenetére
No azt nem tudom mert kb. 2 hónapig ment csak hát haverom nem figyelt oda a hűtésre mondjuk kb. 60-70°C között alakult a hőmérséklet semmi szellőzés a szobájában ugyanis nincs ablak.
troland26: én személy szerint, mint laikus nem sok mindent nézek ki azokból a kis fecnikből....
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Apone33
őstag
Melyik kártyát éri meg jobban újonnan megvenni? 7870 tahiti le, vagy 7950. Ahogy néztem a teszteket nem sokkal kb 3%-al marad le 7870, viszont olcsóbb.
Play Hard!!!
-
Rivaul
addikt
válasz anonymus89 #30205 üzenetére
Ha havertól vetted akkor nem hiszem hogy volt sütőbe. Sajnos ezeknél népszerű s viszonylag bevált dolog is egyben. Beteszik a sütőbe ezzel pár napra életre keltik s megy is a piacra... Mára már ezeknek a jószágoknak a 80%-a biztos hogy kimúlt így csak idő kérdése volt hogy ez is sorra kerüljön.
-
Rivaul
addikt
válasz anonymus89 #30208 üzenetére
Felesleges kipróbálnod. Ha van rá némi esély én mindig megpróbáltatok mindent de itt felesleges. Ezek a kártyák ezzel a halállal napi szinten jönnek ide. Mint a legyek úgy hullanak sajnos.
-
helkis
veterán
válasz anonymus89 #30194 üzenetére
nem onnan hiányzik, ahol nincs is ram?
itt az én ex640-esem ami szintén meghalt, de nem ettől, hanem sajna olyan melegek a gpu-k alapban, hogy idővel el tud szakadni forrasztása a chip alatt..mert ez gyárilag ilyen..
(#30206) Apone33 - [link] nyugodtan vedd a tahiti le-t..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz anonymus89 #30213 üzenetére
akkor valszeg nem ettől halt be...
(#30214) Apone33 - jól jársz vele, majdnem mindegyik megy 1200mhz-et gpuban..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
SutPet
aktív tag
Két kártya között őrlődök, 40.000Ft a keret,
VTX3D HD7850 1GB X-EDITION
MSI R7850-1GD5/OCAz MSI ~3000Ft vel drágább ér annyit? Hűtésük milyen? VTX-ről még nem hallottam. Továbbá ilyen árkategóriában más alternatívát tudtok ajánlani vagy a 7850 az abszolút nyertes?
God must love stupid people, he made so many of them.
-
Rivaul
addikt
válasz SutPet #30218 üzenetére
Ez a topic szakmai segítségnyújtásra van. Tapasztalatokra keresd a kártyák topicját. Simán vásárlási tanácsra meg van külön topic. Kérlek ezeket használd.
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
Sziasztok! Tegnap, áramtalanítás óta nem észleli a videokártyám a HDMI-n csatlakoztatott TV-t. A TV azt írja, hogy nincs jel, míg ha áramtalanítom a gépet és kihúzom, akkor azt írja, hogy ellenőrizzem a jelkábelt (ebből következtetek arra, hogy a TV észleli, hogy csatlakoztatva van a gép). Áramtalanítottam mindent ismét, kihúztam a HDMI kábelt és újra csatlakoztattam mindkét készülékhez, de a hiba még mindig fenn áll : a gép nem észleli a TV-t.
Sapphire HD6450 , Samsung LCD TV.
Drivert letöröltem, újratelepítettem, de a probléma még mindig fenn áll. Szerintetek vigyem vissza a kártyát szervízbe?
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Valamit bugolt a vidikarim ezért újratelepítettem a drivert (GTX660) De valamiért nincs teljes kijelzőn a kép. Hiába van full hd ra állítva bal oldalaon van egy kb 1,5 centis fekete csík. Az automatikus beállítás nem tudja korrigálni és manuálisan se lehet ekkora területet kihúzni. Nagyon zavaró. Próbáltam driver reinstallt.
-
King Unique
titán
Sziasztok!
Win7 topicból jövök csíkos háttér problémával [link] Lenovo G580 dual karis, Intel HD2000 + nVidia (utóbbi driverét nem is tudtam feltenni, nem fogadta el).
Tehát csíkos lett az asztal, ha vmi teljes képernyőre van nyitva és jobb alsó sarokban asztal megjelenítőre katt, látszik az "eredeti" csíkos káttér, amúgy nem (eredeti kép sem csíkos), csak átlátszó ablakokon, hibaüzenet sincs semmi.Szal ez rossz előjel, kezdődő VGA hiba, 2 hónapja volt vinyóval gariztatva, most vihetem vissza
Amúgy komolyabb baja egyelőre nincs ezen kívúl, hibaüzanetet sem dob, legfrisebb driver van fent, csak annyi, h jelszó beírás után pillanatra bevillan, feketébe vált képernyű,majd vissza, illetve nem mindig, de rendszer betöltéskor pár mp-re tálca megjelenik, többi fekete, majd utána már rendes háttáékép, ionik stb, azt mondták máshol bevillanásra, azért mert 2 videokártya ilyenkor vált (de elvileg csak egyik drivere van fent, NVidiára "nincs kompatibilis eszköz"t írt)), azt lehet csak 1 karis, nem tudom...[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz King Unique #30224 üzenetére
Windows asztalon jobbgomb - Személyre szabás és válassz ki egy Ilyet: "Egyszerű és kontrasztos témák".
Amit te csíkozódásnak hívsz az a Windows Aero felülete amit a fentebb írt módon tudsz kikapcsolni. Igaz akkor nemlesznek átlátszóak az ablakok de szerintem mindegy az hogy átlátszó-e. -
n0rbert0
senior tag
Sziasztok!
Van egy ilyen alaplapom, amibe videokártyát szeretnék vásárolni, amellyel akadozás mentesen futnak a régebbi játékok (San Andreas, stb.), elfogadható grafikán.
Egy 3ghz-es celeron proci és 1GB ram van mellette, amelyet egy noname 300Wattos táp hajt meg.A kérdésem az, hogy milyen VGA-t vegyek 5-6k körül, természetesen használtan.
Az alaplap honlapján vannak támogatott videokártyák amiket nézegettem, ezeken kívül is érdemes lenne nézelődni vagy azoknak nem garantált a működésük?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Petty323i
csendes tag
Üdv!
Valaki tud segíteni?? -
King Unique
titán
válasz regener #30225 üzenetére
azt tudom én is, h lehet puritánra állítani, akkor nyilván nem látszik, ahogy sok minden más se, de pont az a lényeg, h előtte uezzel a háttérrel nem volt ilyen, aeroba ez nem gyárilag így van benne , másik topicokba, google-t megtúrva is nem pont ilyen, de némileg hasonló csíkozódásra kezdődő VGA hibát írtak, azért kérdeztem itt...egyéb ötlet, v most nem videókari (lesz) a rossz, nem kell parazni
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz kmisi99 #30233 üzenetére
Hogy rakod újra a drivert? Távolítsd el teljesen. Utána eszközkezelőben távolítsd el magát a vga-t s indítsd újra a gépet. Ha ezzel meg vagy akkor kezd el feltenni a drivert. Elsőre csak a drivert control panel nélkül.
-
kmisi99
addikt
Még se jó. Most csak rosszabb. El akartam indítani egy játékot elment a kép és kiírta a monitor, hogy "túl nagy" A felbontásra írja ilyenkor amit nem támogat. Csökkentett módban kellett indítanom. Eltávolítottam a drivert. Restart után újra fel akartam rakni az nvidia drivert. Csak a drivert választottam ki és kiválasztottam, hogy töröljön minden régi beállítást. Restart után már a windows betöltés után kiírta, hogy "túl nagy" De halottam, hogy betölt a win. Most újra csökkentett módba vagyok. Mégis mi a fenét csináljak?
-
ezanickem
tag
Sziasztok!
Unokatestvéremnek ma segítettem telepíteni a frissen megkapott gépét. Minden problémamentesen felment és minden működött. Majd a videokártyát frissítettem az AMD honalpjáról leszedett legfrissebb driverrel, újraindítás után a monitor kissé elmosódott és sötétebbé vált. Ezek után fogtam letöröltem, amit kaptam a videokártya mellé telepítő lemezt azzal frissítettem, de ugyan úgy előjött a probléma. Amikor viszont letörlöm a drivert rögtön minden szép lesz csak éppen a VGA nem működik megfelelően. Aero felület nuku, filmek akadnak, játékok el sem indulnak, természetesen ha frissítve volt minden gond nélkül ment csak éppen minden kissé homályos és sötétebb . HDMI-n keresztül van hozzákötve a Sapphire HD6670-es vidikari TV-hez míg nem kap ősszel egy monitort. Valami tipp? Köszönöm előre is a segítséget.
-
dzsóbácsi
aktív tag
Helló!!
Nem biztos, hogy ez a megfelelő topik a kérdésem feltételére.....dee hátha
Azt szeretném tudni, hogy HTPc szempontból.. leginkább képminőség ügyileg lehet -e különbség egy I5 3570 (HD2500) és mondjuk egy 7es szériás AMD-s VGa képe között... Gondolok itt Bluray és .mkv filmek megjelenítésére...??Köszönöm!!
-
dzsóbácsi
aktív tag
válasz BomiBoogie #30244 üzenetére
Igen, tudom... de mégis Szeretnék beszerezni egy plazma tv.-t..És szeretném jó minőségű jellel ellátni
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Adott egy AG Neovo X17-A monitor, egy Intel Celeron G540 processzorban lévő GPU, és egy ASUS P8B75-M LX alaplap.
A problémám a következő:
A csatlakozóból a jelet nem tudom DVI-n keresztül átvinni a monitorra, csak D-SUB-on keresztül.
A kábel jó, az alaplapon, és a monitoron lévő csatlakozó is - mivel csak a Windows betöltése után nem hajlandó a DVI-n keresztül kiadni a képet.
Az egész rendszert újratelepítettem már, és tökéletesen működött DVI-n keresztül addig, ameddig fel nem telepítettem az Intel grafikus megjelenítésért felelős drivert-programot. Utána már csak D-SUB-on megy a dolog. A program kezelőfelületén nem találtam beállítási lehetőséget, hogy honnan vegye a jelet.Mit tudnátok javasolni? DVI-vel sokkal jobbnak tűnt a kép.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Remélem, hogy érthetően fogalmaztam meg a problémámat.Üdv.
-
Ray084
csendes tag
Van egy régi gépem, benne Siluro GF4 Ti 4200 - 8X 64 MB és server gépet szeretnék belőle csinálni. A gépre távoli asztali kapcsolattal vagy valami hasonlóval lépnék be, tehát még monitor se lenne rádugva a videokártyára. A kérdésem az, hogy ha ilyen feltételek mellett egyszerűen lehúzóm a vga ventilátor kábelét az alaplapról és nem fog működni, attól még lehet használni a gépet napi 6-10 órán keresztül, a kártya nem fő meg még nyáron sem?? Egy kicsit állat kérdés de nagyon hangosan bug a vga kártya ventilátora... (ja és beépített vga nincs...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest