- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rivaul
addikt
válasz Ray084 #30249 üzenetére
Cseréld le a hűtést. Attól még hogy nincs rajta monitor a kártya ugyan úgy dolgozik, ezáltal melegszik.
troland26
Ha újraindul. Egy ilyen régi gépnél az a HA elég jogos.[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
troland26
őstag
válasz Rivaul #30252 üzenetére
persze ott van a "ha" , de hátha ..nekem volt ilyen régebbi pc-m és az volt a hibajelenség , hogy kb 2 percenként újra indult a gép , aztán kb az 5. próbálkozás után lekaptam a burkolatot és venti nem forgott a vga-n ..megbütyköltem és utána ugyanúgy működötta gép mit a hiba előtt .......persze benne van a pakliba , hogy mákom volt
[ Szerkesztve ]
-
Ray084
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, egyébként 20 percre kipróbáltam. Mivel operációs rendszer nincs rá telepítve ezért szoftverrel pontosan a gpu hőmérsékletét nem tudtam lemérni, de kézrátétellel igen. A ventilátor külső része fém és az igencsak felmelegedett úgyhogy tényleg nem lehet hosszú idejig használni hűtés nélkül Gondolom ha meg kiszedem a vga karit akkor a gép egyáltalán nem indul el.
-
Rivaul
addikt
válasz troland26 #30253 üzenetére
Pont a napokban volt 2 olyan i5 gép ami 99 fokos procival se akart lekapcsolni. Az ördög nem alszik. Ha meg még magára is van hagyva a gép akkor elég necces
Ray084Vegyél rá egy 1000ft-os használt hűtést halk ventivel. Vagy egy nagyobb bontott silent blokkot azt kész.
Mod: Esetleg amit troland26 mond hogy komplett passzív kártyát. Nem nagy tételek.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
geri188
csendes tag
Sziasztok!
Újonc vagyok fórumon és szeretném segítségeteket kérni. Nem régiben vásároltam egy Asrock b75m-dgs típusú alaplapot. Az eszköz tökéletesen működik, viszont hiába szeretném vele együtt használni a Gigabyte geforce gt 630 DDR3 1GB VGA kártyámat, egyszerűen nem ismeri fel és a bootnál nem add ki képernyő képet. Elvileg kompatibilisnek kéne a kettőnek lennie. Tudna-e valaki megoldást vagy valaki járt-e már hasonló módon?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv: geri -
geri188
csendes tag
UEFI-ben megnéztem, de a PCI-E csatlakozóra azt írja ki, hogy nincs hozzá eszköz csatlakoztatva.
-
Rivaul
addikt
válasz geri188 #30259 üzenetére
Újonnan vetted a lapot? Reseteld ki a biost. Vedd ki az alaplapi elemet 1 percre úgy hogy nincs hálózatra dugva a gép. Vagy a kártya lehet hibás vagy a lap ha ennyire nem megy. Látom van hűtő a kártyán, az pörög?
-
troland26
őstag
-
geri188
csendes tag
Köszönöm a segítő válaszokat! Kipróbáltam a régi gépem kártyájával (geforce 8600gt), egyből felismerte és lett primary vga. Ezt követően az új kártyát bele tettem a régi gépbe és ott is tökéletesen ment minden. Úgyhogy nagy valószínű sikerült két inkompatibilis terméket beválasztanom.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz troland26 #30272 üzenetére
Emberek vagyunk, tévedhetünk néha. Nálam például előfordult, hogy káromkodtam, mert nem működött a billentyű. Aztán rájöttem, hogy be sincs dugva a gépbe.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz geri188 #30271 üzenetére
Rákerestem a lapod BIOS beállításaira. Az advanced részben találtam egy ilyent. Jól van beállítva?
Még valami:
IGPU Multi-Monitor legyen disabled.[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Bootyhunter
tag
Sziasztok!
Van egy Gainward 8800 GT videókártyám. Teljesen jó állapotban van, hibátlanul működik. Az érdekelne hogy mennyiért lehet most eladni ezt a kártyát?
-
Rivaul
addikt
válasz Bootyhunter #30276 üzenetére
Van beárazós topic. Amúgy beütöd keresőbe vg-nál a 8800-at s a kapott árak közé belövöd. Az hogy most tökéletes ezeknél a kártyáknál nem jelent semmit. Döglenek mint a legyek.
-
Peak
addikt
válasz Bootyhunter #30276 üzenetére
eszmei 5kHUF max.
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
hargimalac
tag
Sziasztok!
Vettem egy amd a8 5600k procit, és egy Dual graphics-ot támogató alaplapot, és van egy AMD Radeon 6670 videókártyám, de mégse működik a dual graphics. Egyszerűen nem jelenik meg ez a menüpont a ccc-ben. Tudnátok segíteni? (Akár privátban is) Előre is köszi!
-
Peak
addikt
válasz hargimalac #30279 üzenetére
6570el megy DGben. 6670nel úgy tudom nem működik együtt.
hiszen 7560as GPU van a prociban, ugyan olyan kellene.[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
hargimalac
tag
-
MasterMark
titán
Ide is beírom, hátha:
Hogy kell beállítani, hogy komponens jelet adjon ilyen kábellel?
MSI VR610 laptop.
Switch Tax
-
VoidXs
nagyúr
válasz MasterMark #30282 üzenetére
Ez nem a komponenset alakítja vissza?
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz MasterMark #30284 üzenetére
Nekem eléggé bemenetnek látszik az a három.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz MasterMark #30286 üzenetére
-
VoidXs
nagyúr
válasz MasterMark #30288 üzenetére
Akkor keress olyan kábelt hozzá, aminek mindkét vége kimenet. Kábé ezt: [link]
-
Rivaul
addikt
válasz VoidXs #30289 üzenetére
Ha mind 2 vége kimenet akkor honnan jön a jel? Itt nem a kábelről szól, mivel az igen csak 2 irányú így ne is menjetek tovább ezen a vonalon. A küldött jelet szeretné beállítani s ahhoz kéne a segítség
(#30292) VoidXs válasza Rivaul (#30291) üzenetére
Egy lapos esetében nem ennyire egyszerű általában. A driver/contol panelben kell piszkálni s akkor se biztos hogy menni fog. Régi nvidia esetében volt kényszerített felismerés opció. Sajnos jó ideje nem csináltam ilyet így inkább nem bonyolódok bele.[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz MasterMark #30293 üzenetére
VGA beállítások? Vagy laptopoknál asztalon jobb klikk, és külső megjelenítő.
-
félisten
válasz MasterMark #30293 üzenetére
Ha S-videot dugsz a gépbe akkor minek ismerje fel? Attól, hogy átalakító van rajta van szerintem annak fogja felismerni, mivel nem egy aktív dolog, hogy tudnia kéne az eszköznek, hogy a vége milyen csatlakozóban végződik.
-
MasterMark
titán
válasz szabonagyur #30296 üzenetére
Igen, vissza az alapkérdéshez: hogy állítsam be???
(Ennek amúgy nem S-video vége van, ezen több érintkező van.)
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Matt-OPT
aktív tag
Sziasztok!
Samsung 305T monitorhoz raktam össze az alábbi konfigot.
A probléma az, hogy 1280x800 a max. felbontás amit be tudok állítani én viszont a monitort a natív felbontásán szeretném használni, 2560x1600-on.Rendszer: Windows 7 64-bit, driver a legújabb Nvidia, 307.83-as.
A kábel dual-link, akitől vettem a monitort, Ő is ezzel használta.
Azért kellett bele a diszkrét VGA, mert az Ivy Bridge IGP-je
nem tud az alaplap DVI kimenetén 2560x1600-as felbontást, a max. 1920x1200.
A 6200-nak viszont van 2db Dual-link DVI kimenete.
A neten található infók alapján ez a kártya tudja a 2560x1600-at.
A monitoron nincs HDMI vagy Displayport, mivel ez egy régebbi modell.Mi lehet a gond?
ASROCK B75 Pro3
INTEL Core i3-3220
Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600MHz KIT
Kingston 60GB SV300S37A/60G SSD
Nvidia 6200 TurboCache 128MB PCI-E
Samsung 305T monitorA videókártya így néz ki, a pontos típusát nem tudom:
-
-
félisten
válasz MasterMark #30297 üzenetére
Na igen csak hasonlít akkor az S-videora, de a képet megnézve tényleg nem az.
Ha rámész arra, hogy érzékelés érzékel valamit? Vagy esetleg a videókártya illesztőprogramjában is kell lennie olyan pontnak, hogy érzékelés. Ott nem hoz fel semmilyen eszközt?
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest