- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz feltamadas #26497 üzenetére
Ennek őszintén örülök.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz norbit808 #26503 üzenetére
Nem tudom hogy jön ide, de eszembe jutott egy mondás. Poén szinten hadd mondjam el.
Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik.
A lényeg az, hogy fórumtársunk megelégedetten nézi a monitoron megjelent képet.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
feltamadas
tag
válasz Vakegérke #26495 üzenetére
a kérdésem ezen része még megválaszolatlan
mi lenne az ideális felbontás általános felhasználásra amit még a gépem elbírna
filmnézés, játékok crysis 2 Need for Speed Hot Pursuit.
monitor LG IPS235P
CPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333)
Alaplap neve Gigabyte GA-G41MT-S2P
Kingmax 2x2 GB DDR3-1333 DDR3
Sapphire Radeon HD 4830
táp:corsair 400w 80 PLUS -
törölt tag
válasz feltamadas #26506 üzenetére
A monitor natív felbontásán. Ezen nincs mit kérdezni, ez nem CRT. 1920x1080 mindenhol, játék alatt ha szaggat akkor értelem szerűen a játékba visszaveszed.
DVI nincs? Vagy valami más a D-Subon kívül?
[ Szerkesztve ]
-
Hubba12
senior tag
Chieftec ctg 500 80p el visz egy gtx 480 at??
Csak az ASUS!
-
törölt tag
válasz feltamadas #26510 üzenetére
Akkor próbáld ki.
-
d3lete
aktív tag
ÜDv! 8600GT SLI ? Kinek milyen véleménye van róla?
Overclock konfig lenne. Ki akarom hozni a maximumot mindkettőből.
Silent karik moddolva.
A cél 8800GT Vagy 9800GT megszorítása.
-
törölt tag
válasz feltamadas #26512 üzenetére
Milyen átalakító? Két féle karit találtam a Zafír oldalán, az egyiken két DVI és egy TV-out van a másikon D-Sub, HDMI, DVI. Ez van neked nem? Akkor a kábelt bedugod és kész, esetleg a monitoron nyomsz hogy DVIről menjen, mész Winbe és már állítod is be a felbontást.
-
imrex6
tag
válasz kornyiktamas #26484 üzenetére
Én is a Gigabyte GTX 650-Ti-re szavazok!
-
törölt tag
válasz feltamadas #26515 üzenetére
Próbáld meg átállítani 60 Hz-re. Majd elmented. És utána átállítod 1920x1080.
Ezen is két DVI van, ezt láttam én is.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
-
imrex6
tag
válasz BomiBoogie #26521 üzenetére
Én is kiváncsi lennék a tesztre!
-
Rebourne
aktív tag
A Titan-féle Boost-2.0-át aktiválták más kártyákra is? A gyárilag húzott GTX670 kártyám 1059 helyett kitartóan 1202 MHz-re boostolódik. A gyári beállításokon nem változtattam, és nincs is OC program fent.
[ Szerkesztve ]
-
KaakukK16
aktív tag
Sziasztok!
Játékra vennék vidikarit! (Battlefield 3, Crysis 3 stb)
Melyiket érdemesebb erre a célra választani?
GTX 660 vagy HD 7870?
Néztem teszteket,7870 jobban húzható és jobbnak bizonyult,de van valakinek valami pontosabb esetleg egyértelmű véleménye,vagy tanácsa? -
Buci21
addikt
válasz KaakukK16 #26528 üzenetére
HD 7870 kb 64K körül kapható bitang hűtéssel, a nála gyengébb GTX 660Ti meg 68-69K körül kezdődik, GTX 660 pedig 58K körül. szvsz egy HD 7870 éri meg, pl ez: Asus HD 7870 - bitang jó hűtés, jó tuningpotenciál, erősebb, és árban a GTX 660Ti alatt vagy. h
Ha a pénz kevesebb, akkor pedig: XFX HD 7850 - 2GB RAM, teljesítményben a GTX 660 körül mászkál, árban jobb.
-
biznisz_man
tag
Sziasztok! remélem jó helyre írók
Új konfigot raktam össze, HD6850 és a monitor egy Samsung BX2231, HDMI kábelen vannak össze kötve, 1920x1080 a felbontás (ajánlott), de a képernyő kisebb és körbe fekete keret van! Már sok driverrel próbálkoztam! Tudtok tanácsolni vmit, hogy mit tehetnék, hogy teljes legyen a képméret? (már az összes foglalattal próbáltam, dvi, hdmi 1, hdmi 2 ugyan ez a hiba) -
imrex6
tag
válasz biznisz_man #26531 üzenetére
Én ezt a megoldást találtam ugyan erre a hibára ugyan ezzel a monitorral Ipon-on!
CCC >> Saját digitális sikképernyöm> Méretezési beéllitások >> Kiválasztod a méretezni kivántat>Teljes méretre a csúszka. -
biznisz_man
tag
válasz biznisz_man #26534 üzenetére
Sikerült megoldanom! Letöröltem a drivereket, mindent! Eltávolítottam a vga-t az eszközkezelőből és kezdtem előröl! Jelenleg is az a driver van fent, de érdekes mód már nem homályosak a betűk...
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
ATI 6950 VGa-m van, nem futtatok semmi játékot a gépen, megy a skype meg az opera és a Chrome + torrent
de a VGA 95%-on megy és melegszik, a venti meg 50%-on.... ez mi az istentől van? nemrég óta csinálja ezt a f*sságot.... feltettem a legújabb drivert, de nem segített....
ez ellen mit lehet tenni ? -
norbit808
tag
Vagy csak simán poros a kártya és nem tud,megfelelően működni a hűtés rajta,egy tisztitás lehet nem árta neki,ha az után is fenn áll a helyzet,gariba vissza
-
imrex6
tag
válasz biznisz_man #26533 üzenetére
Örülök hogy segíthettem!
-
fasirTTT
őstag
hú, de sok válasz jött
tuti nem poros, mert olyan a ház + vga, hogy nem porsodik ilyen mértékbe be
meghát 2 hónapja szét volt szedve a gép.bekapcsolást követő 30-40 perc múlva kezdi csak el a hülyeségét.
lehet vírus, én is arra gyanakszom
ha nem segít semmi akkor tényleg win restart, úgy is akartam, mert 2 hónapja cseréltem lapot + proci + ram, de a win7 ugyan az (csak lusta vagyok újratenni)nincs progi, ami mutatná, hogy mi használja a vgat ?
[ Szerkesztve ]
-
fasirTTT
őstag
válasz BomiBoogie #26547 üzenetére
jelenleg az aktivitása 0%
aztán megint 98%
visszavettem az órajelet és a teljesítmény -20%-al, hogy azért annyira mégse terhelje
van a gépen 2 windows 1ik SSD-n (itt szarakodik)
a másik sima régi HDD-n. majd meglesem ott isde hogy érted, hogy ne csináljam? vagyis mire?
mi baja lehet ? :S[ Szerkesztve ]
-
Rockland
tag
Hali, már egyszer írtam ide de felteszem újra a kérdést hátha valakinek van még ötlete.Az a helyzet hogy van egy Sapphire HD 6950 2GB DDR5 OC vga-m és egy régebbi alaplap,cpu,rammal elején ment a vga de egy idő után elkezdte azt kiírni hogy "amd képernyő illesztő nem válaszolt de helyreállt" ezt egyre gyakrabban kezdte csinálni egyszer csakúgy indult a gép hogy kockákba lefagyott a kép majd elsötétült és újraindult a gép,ezután nem tudtam nagyon semmit tenni újra is raktam a gépet xp-vel is win7-el is de csinálta mind2 rendszernél így kénytelen voltam ideiglenesen a régi vga-t berakni ami már nincs is meg (am a tápom: COOLER MASTER GX-Lite 600W) ...azóta visszais küldtem gariba ott asztmondták hogy 3 konfigba is jó volt állitolag...azóta itt ált a vga..most vettem új alaplapot,procit,ramot(fx6100,asrock970de3/u3s3,corsair4gb.1600mhz)és megint meg próbáltam feltenni frissen telepített op. rendszerre, felraktam ujrainditás..és a gép kékhalállal indul aszem ezt írja (atikmpag.sys) így nem volt más ötletem bevittem egy szám gép boltba letesztelni stb de még nem szóltak hogy vane valami... valakinek valami ötlet??
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs