Aktív témák
-
bambano
titán
egy olyan notebook került most a kezembe (hp omnibook xt6050), jó régi, hogyha bekapcsol a hűtőventillátora, olyan büdös szag jön belőle, mint amikor elektromos tűz van valahol... szlengesen kifejezve: amperszag.
Ilyenkor mit lehet tenni? venticsere? imádkozás? proci hűtés újrapasztázás?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
thenew0ne
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőm szeretne venni egy laptopot és nemigazán értünk hozzá, hogy milyet is érdemes. Ezért szeretnénk kérni a hozzáértőbb emberek tanácsát.
Az ár úgy kb. 110.000 Ft(120.000 Ft max., de olcsóbb sem baj. ). Amire használva lenne az weblapszerkesztés, videószerkesztés, Photoshop, hangvágás és minden, ami médiával kapcsolatos. Lehetőleg legyen benne, min. 3 USB port, WiFi, csak a szokásos.
Válaszotokat előre is köszönöm!Az igazat megvallva minden előttünk van csak nem látjuk!
-
-
jockas
senior tag
Hol tudok utánanézni,hogy melyik Asus laptopnál jöhetnek elő az nvidia melegedési chip gondok?
-
kem
addikt
Az ASUS topicban.
Ott kívülről fujják,h melyiknek mi szokott lenni a baja...Köszi!
-
SG3rg0
őstag
Nem tudja valaki, hogy kell e a nvidia 570m vgámhoz valami extra driver a gyárin kívül?
-
SrZsolt
csendes tag
Sziasztok!
Gyors segítség kéne. Pénteken vettem egy DV6960-as notebookot. HDMI kábellel összekötöttem LCD TV-vel. Kép van, hang nincs. Leírás szerint HDMI-hez hangbeállítás: Start>Control Panel>Hardware and Sound>Sound icon. Select Playback. Select S/PDIF interface. A gond az, hogy itt nem találok ilyen menüpontot. Hol máshol tudom az S/PDIF interface-t bekapcsolni? Vista Prémium van a gépen, magyarul. Előre is köszönöm a segítséget. Sűrgős lenne, ma jár le a három nap... -
doddencs
senior tag
Sziasztok!
Az adatlapomon szereplő notiról (HPQ 8510p) lenne szó. Szeretném a gépet összekötni a TV-vel, s a kérdésem az lenne, milyen kábellel tudom ezt megvalósítani. A TV-n csupán S-Video bemenet van, a laptopon pedig HDMI valamint hátul egy szürke csavaros VGA kimenet(pontos nevét nem tudom, vki tudja, elárulhatja
Milyen átalakítóra, kábelre van szükségem ,mert ilyen formában nem találtam.
Előre is köszönöm.
üdv:
doddencs -
legenda
ilyen átalakító kellene - ha lehetne nálunk kapni;
VGA_TO_TV_CONVERTER_S_VIDEO_RCA_OUT_CABLEa hdmi átalakítása s-video formátumra is 5 e ft-nál kezdődik, de alig lehet kapni valahol ilyen kábelt...
bezzeg box az van hozzá, csak több, mint 20 e ft...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
válasz doddencs #9216 üzenetére
Ha nincs a notidon S-Video kimenet(álltalában szinte mindegyiken van és sárga szinű szokott lenni) akkor majdnem lehetetlen összekötni svideos tv-vel
HDMI SVideo átalakító nem létezik egyszerű megoldással,viszon fellehető dsub-svideo átalakító.Ha valahol találsz akkor legalág 6-10 ezer forintnál kezdödik az ára
Nézd meg a sininél,esetleg a hqvideo vagy a hqnedis-nélduree54
-
Lenry
félisten
nem kérdés, inkább kérés:
akinek Asus X51R típusú laptopja van: tudna nekem minél gyorsabban csinálni egy jó minőségű fényképet a gép jobb oldaláról? ahol a kártyaolvasó van
előre is köszönöm
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
doddencs
senior tag
Akkor tényleg felejtős, ennyit nem ér az egész.
Azért egy ilyen árú notebook, s nem tudom tv-n át nézni :@
Kali:
ez jó leeht?[ Szerkesztve ]
-
BAM007
tag
Sziasztok.
A kérdésem az lenne, hogy a mostani laptopomban van egy Pentium Dual-Core T2330-as, 1.6GHz-es proci. A gép egy Acer Aspire 5720z. A kérdés az lenne, hogy a gépbe esetleg lehetne nagyobb procit tenni? Előre is köszi! BAM -
R
senior tag
hol lehet venni ilyen állványt (Vagy hogy hívják)?
-
doddencs
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy másik problémám is, mégpedig az, hogy a notin nem tudok "and" jelet írni, nem működik megfelelően az alt gr-c funkció.
Először az volt, hogy erre a bill.kombinációra az ati catalyst ugrott be, na ezt gyorsan le is állítottam, meg töröltem is ezt az ati gyorsbill.-dolgot. Ezután addig jó, h. nem nyitja meg a Catalystet, de továbbra sem írja ki az "and" jelet. Pedig iszonyatos szükséges lenne programozáshoz.
Remélem vkinek van ötlete, találkozott már ezzel a problémával, s tudtok segíteni.
Előre is köszönöm.
üdv:
doddencs -
uszkart
tag
Hi!
3000 n200 ty2ephv_2gb laptopom van.
Az PM Driverhez tartozik valami beállítási lehetőség is? Mert én nem találom sehol.
Ha akkuról megy a gép akkor is ugyanakkora fényerővel megy a kijelző, lehet ezt állítani valahol?
Az intel wireless software-t el tudta már valaki indítani? -
uszkart
tag
válasz spyduck #9229 üzenetére
XP-t használok!
Mintha valami olyat olvastam volna, hogy ez a PM driver beépül valahová.
A wireless software-t is csak tallózva találtam meg (c:\program files\intel...), de nem akar elindulni. Illetve van egy MIMO-s driverem is, ha azt telepítem fel, akkor hibaüzit is dob. Amúgy a kettő közöt mi a különbség? -
spyduck
nagyúr
válasz uszkart #9231 üzenetére
Vistával kicsit többet kell szenvedni. Az XP elég egyszerű. Fent van minden a Lenovó honlapján. Most, h mi a PM driver nem tudom, amiket tudok javasolni:
-tölts le mindent a Lenovo.hu-ról
-drivereket úgy rakd fel, h be van kapcsolva a Wifi és BT
-gondolom ez alap de használj SP2-t vagy SP3-atEmlékszem arra a PM dogolra de nem ugrik be, sztem csak az a probléma, h nincs hozz megfelelő drivered. Tölts le mindent és telepítsd fel, az tuti megoldja.
Ha további gondod van szerdán tuti tudok segíteni, írj rám privátot és megoldjuk csak sajna most nincs nálam a gépem.
-
kem
addikt
Sziasztok!
Valaki tudná linkelni a srácot, vagy valamelyik apróját annak, aki laptopalkatrészekkel bizniszel? Egyik aprójában írja, hogy melyik notit lehet legjobban upgradelni, és arra lennék kíváncsi.
Köszi!
-
ABE
őstag
-
netmesterke
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek nézegettem noteszt, eddig FS Pa 3553 meg Asus vmint Acerek voltak a jelöltek, de most úgy néz ki HP Pavilion lessz belőle (1,9GHz AMD X2 QL-60, 2048DDR II, 160GB Sata, HD3450, Vista Home Premium). Van vmi tapasztalat ezzel kapcsolatban? Elsőre masszív kis darabnak tűnik. A 2 év gari, a gyári Vista Home Premium nem rossz dolog (mondjuk az eSata meg a HDMI kimenet sem, de ez valszeg nála nem lessz kihasználva). A 32 bites Vista ki tudja használni a proci 64 bites mivoltából adódó előnyöket? Vagy így teljesen mindegy hogy 32 vagy 64 bites a proci? Van vkinek ilyen? -
Reno7
senior tag
Sziasztok
Eme notebook szerintetek vetekszik a jelenlegi konfigommal? Csakmert tervezem hogy lecserélem erre a laptopra az asztali gépemet,lényegében mindenre használnám
Van olyan lehetőség vásárlás esetén hogy nemkérem a laptophoz a windowst és akkor levonják az árát?
Előre is kösziMy SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
tucsok.
senior tag
Gyerekek sürgős segítség kellene, linkelek egy képet kérlek benneteket nézetek rá. Mi lehet a hiba? A noti hp nc6220
[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
alexnowan
aktív tag
Hi!
Haver áthozott egy öreg IBM laptopit. Típust nem tudom, persze csak töltőről üzemel.
Indításkor IBM képernyő be, kismeghajtó felpörög, aztán két hibaüzi.Az egyik az idő/dátumbeállítást (illetve annak hiányát) nehezményezi, de a másik?
Failure CRC32 vagy valami ilyesmi. Ez mi a szöszt jelent? Boot menübe nem tudok lépni.
Ötlet? Van ezen CMOS reset vagy valami hasonló rendszer reset-elő gomb?
Köszi előre is.
Egy hajónak a kikötőben a legbiztonságosabb. De a hajókat nem ezért építik.
Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest