- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz Silentfrog #32451 üzenetére
Én a technet.hu-nál vásároltam a mobilom és a tabletem is, 2 éves különbséggel és ugyanúgy elégedett voltam velük mindkét alkalommal, illetve a VIP-Phone-t is sokan dícsérik. :-)
-
rii
nagyúr
hello
csak egy olyan kérdésem lenne érdeklődő jelleggel, hogy van-e olyan érintőképernyős cuccos, ami nem telefon, de adnriod megy rajta ... és van benne mondjuk GPS.
szóval egy iTouch - féleség adnroiud alapokon ... .-)
csak arra kellene, hogy ha elmegyek jobbra-balra, ki a határba, akkor tudjam merre kell menni ...
végülis belegondolva, ami nekem kell, az lehet hogy egy GPS?
van ami Galaxy-telefon nagyságú?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
meroly
veterán
Tablet-nek hívják mifelénk
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Impossible is nothing
-
rii
nagyúr
(#32455) xenom0rph: köszönöm, jófélén hangzik .-)
(#32456) meroly: istenem .. de hülye vagyok ... tényleg az az a kategória .-D
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, leesett egy samu f480-as telefon és az lcd meg is repedt annak rendje és módja szerint.
Na most szétszedtem de az lcd előtt lévő érintőpanel szó szerint ugye hozzáragadt az előlaphoz.Mivel tudnám leoperálni, hogy ne törjön az is darabokra?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
sixpack89
tag
sziasztok! kb január óta nem volt jó a telóm,a kijelzője eltört,most vettem hozzá,és működik is,csak a szolgáltatót nem ismeri fel,azt írja ki nincs szolgáltatás,ezt hogyan tudom beállítani? LG optimus p350 telefon.
-
bandus
veterán
feltenném itt is a kérdésem, hátha gyorsabban kapok választ köszönöm
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #32458 üzenetére
Megoldottam.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
b05styp
tag
valaki tudna linkelni egy magyar leírást hogy mikent kell visszatenni az origi tmobilos ICSt ot-995re? most adtam el ugy h h1n1 volt rajta de neki nem az kell.
:)
-
b05styp
tag
válasz anonymus89 #32463 üzenetére
no. pl ha sima fr ics-t felrakom akk a sima 4.0.4 lesz de gondolom azzal nen lehet meg gariztatni
:)
-
ricsike81
aktív tag
valaki tudná linkelni az unlockroot programot, hogy rootolni tudjam a 4.0.4et. sehol sem találom ezta programot. a hivataloslodalon nem lehet letöletni.
-
MurdR
veterán
válasz bandus #32460 üzenetére
Titanium Backuppal ha lemented a dolgaidat azzal tutira vissza tudsz tenni mindent. (Appokat, smseket, wifi hál.ok...)
Legyalulni meg fogod, letörlöd a szinkronizált emailcímet a beállításokban, majd nyomsz egy gyári visszaállítást, elvileg mindent törölnie kell. (Ha megvan a visszaállítás akkor ellenőrizd le hogy tutitra legyalult e mindent mert volt egy huaweiem, ami maghagyta ilyenkor az email címet..)
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
ricsike81
aktív tag
de honnan tudom letölteni vaalki tudná linkelni mert sehogy sem tudom letölteni az unlockrootot
-
adam002
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hogy az Xperia Play-emen hol tudom megnézni hogy mikor lett gyártva?adam002 felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Amur
addikt
Egy hülye kérdés,de nekem nem egyértelmű:
több olyan tok is van forgalomban ami mágneses zárral van szerelve.
Ezek nem okoznak gondot a telefonnak hosszú távon?!
(nagy nehezen találtam egy övre csíptethető verziót ebay-en,de a mágneses zár miatt nem merem megrendelni)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
adam002
tag
Szerintem az minőségtől függ de nem biztos
Mert nekem volt még régen egy ilyen mágneses tokom még a régi nokiámhoz és a hangszóró tönkrement nekem de biztos hogy csak a tok minősége miatt mert nem volt egy drága tok.adam002 felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
zombinyul
addikt
Régen volt olyan, hogy 6500 Slidenál felvette a telefon magától a hívást, a mágneses tok miatt, vagy hogy még a kis J300-asomon feloldódott a billentyűzár, de az utóbbi 5-6 évben már nem tapasztaltam ilyen problémákat egyik telefonomnál sem, hosszútávon sem okoztak gondot.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
B-Man072
tag
Sony Ericsson K750 szoftverfrissítésben tud valaki segíteni? SEUS kilőve..
◄► [Termékeim: http://href.hu/x/kmee] ◄► [Megbízhatóságom: http://href.hu/x/kmeg] ◄► [Telefonon gyorsabban elérsz 9h-19h] ◄►
-
B-Man072
tag
-
evko
aktív tag
Hello!
Touchot honnan érdemes rendelni?
Nekem szervizes ismerősöm azt mondja, hogy kínából rendelt ugyan olyan, de legalább hasonló, mint a gyári...
No most, én rendeltem, lehet a ragasztás a szar, de k..ára nem olyan, mint a gyári.
Mintha nem olyan pontosan érzékelne vagy nem is tudom...
De lehet az én hibám..Ezért olyan személy válaszát várom, aki ebben tapasztalt... És ha tapasztalt, honnan szokta rendelni?
A lényeg, nekem olcsóbban lenne jó, mint a gyári...
Persze, a kínai is 100%-ig úgy néz ki, de nem tudom.. Bár holnapra veszek alá jó féle ragasztót és lehet jó lesz...Azért kíváncsi lennék.
Köszi
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Van egy LG T385-ös készülékem.S olyan gondom lenne hogy fent van a PC Suit,az MTK-s program,meg United LG-s mobile-os driver meg úgy minden driver,majd a support tools-ban amikor frissíteni akarom az SW-jét a telónak(mert van rá elérhető új szoftver) akkor elkezdi újra rakatni velem a drivereket,majd utána letölti a frissítést,majd mikor elkezdené rakni fel a telóra az SW-t,a teló újraindul,majd feláll újra a rendszer és a program kiírja hogy promóciós hiba történt.... mit csináljak? Mi lenne ekkor a megoldás? Jó lenne frissíteni az SW-t a telómon...de mindig ezt csinálja
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Fuel
tag
Sziasztok!
Vettem egy Alcatel OT-995-öt és azt szeretném kérdezni hogy az aksit hogy kell kisütni hogy jó legyen?
Teljesen merítsem le még ki nem kapcsol és utána 16 órát egyhuzamba töltse?Üdv.
Fuel -
WP14
őstag
-
lodel73
csendes tag
Sziasztok ! Nem vagyok egy mobilguru és segítségre lenne szükségem.
Hozzám jutott egy BB 8900.A problémája az hogy fehér a képerny de ha eldöntöd a telót akkor halványan látszik minden (idő stb) mellesleg jól mutat mindent.Csinál fényképet is és ha gépre rakom a telót akkor a mappában megvan a tökéletes fénykép így a fehér képernyő mellett is.Újra megkapta a szoftvert de még mindig fehér. Kérem segítsen valaki.Tetszik a teló és meg akarom tartani.Előre is köszi !!"Mielőtt megszólalnál, gondold végig, hogy amit mondanál, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest