- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz half333 #32201 üzenetére
Talán gyorsan megcsinálja a javítást és akkor okosabbak leszünk. Sajnos a ROM leírásában semmi nem szerepel arról, hogy melyik FW-t használta fel forrásnak, ami megnehezíti a dolgokat. Véleményem szerint egy Sola szoftvert használt és ez okozhatta a problémát. Rákérdezek az említett témán belül. Ha esetleg előbb meglesz a javítás, akkor már csak egy CWM-es kernel kell (ami nem érintős recovery), aztán azzal meg kell próbálni felrakni.
Egyelőre többet nem tudok hozzáfűzni a témához sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Misk15
csendes tag
Bocsi h ide írok de mostmár van aki kicsit jobban is segítene h mivel jobb innnen rendeleném: [link]
Melyik merülne le hamarabb?
Mért jobb a sola? a go- az 2 magos ...Alcatel OT-990 ---> Alcatel OT-C ---> Xperia GO ---> Lg OG—> Iphone 5–> Iphone SE—> Iphone 6S—> Iphone 7
-
quailstorm
nagyúr
válasz Misk15 #32204 üzenetére
Mert a sola nem?
320x480-as kijelző olyan drágán baromság. Akkor is ha strapa. Már az Xperia active-nál sem értettem.
Sola Novathor U8500 2x1GHz+Mali-400, 512MB RAM, és ICS. Ez kb elég, de a RAM kevés.
Igazából a Go ugyanez, de ha nem kell a strapa, akkor a kijelző miatt egyértelműen jobb a sola.
Xperia J meg csak nyögdécsel a 800x480 miatt. Nagyon gyenge ahhoz. -
Bozek
nagyúr
válasz Misk15 #32204 üzenetére
Akkor már inkább dobj rá még egy 10-est és vegyél P-t. Bár ott meg az a probléma, hogy nem bővíthető. Bár jelenlegi információk szerint megkapja a JB-t, úgyhogy USB-OTG segítségével tudsz rá pendrive-ot rakni majd.
(#32206) quailstorm: 3,5"-nál felesleges szerintem a nagyobb felbontás. Szerintem ezzel is tökéletes, láttam már élőben.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz quailstorm #32208 üzenetére
Egy 15"-os monitoron, 1920x1080-as felbontásban is csak 147 PPI a felbontás. Egy első és második generációs iPad 132-es értékkel rendelkezik.
Ajánlom figyelmedbe.
ITT meg számolgathatsz.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Szarnak is látom a 97PPI-s monitorom, de nincs pénz jobbra. Az N900 elvitte anno
Táblagép az más, de az iPad sem egy csoda. Ha nem lenne jó minőségű, bajban lenne. 7 colos 800x480-nál széthullik nálam a kép. Az alpixeleket látom...
200PPI alatt nem érdemes nekem foglalkozni a cuccokkal, de 165-ig még elmegyek. Addig bírja a szemem, csak van az az ár, ahol ez szerintem nem megengedhető.Az is igaz, hogy valami van a szememmel. Mert ha odadom a telóm valamelyik haveromnak, az első reakció a hunyorgás és a szemhez emelés. Lehet kicsi betűméretet használok Nembaj látom. Retina...
Neki kell eldönteni, az a 165 egyáltalán nem használhatatlan, meg a HVGA sem. Csak annyi pénzért én nem ezt választanám, ennyi. A 800x480 legyen már alap 40-50 ezernél, főleg fölötte.
(egyből a táblázatban a W810-em láttam meg. Hát ja, a 148-nál igen elkülönülnek a pixelek...)[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz quailstorm #32210 üzenetére
Nem mondom, hogy én megvenném a 320x480-as felbontású telefont, mert lefele már nem váltanék. Főleg nem a 1280x720-as Xperia V után (ami egyébként 342 PPI-s). De azért az emberek nagy részének még bőven elég az is.
-
half333
őstag
Még mindig nem működik az érintőképernyő! Mindent kipróbáltam,de semmi Valakinek ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
válasz half333 #32214 üzenetére
Ebben a topikban zárjuk le a témát, kérlek fáradj át a kérdéseddel a készüléked topikjába.
.::> <::.
-
FlashLed
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem tud valami infót, hogy Samsung Galaxy SIII LTE és Samsung Galaxy Note2 LTE-re lesz 4.2.2 hivatalos frissítés?És ha igen mikor várható ez?Mindkettő T függő ha számít ez valamit.The Mechanic
-
gipszjakab66
csendes tag
Sziasztok! Nokia 5230 Navi-m van, problémám pedig az hogy mindegy mennyire tisztítom ki a telefonmemóriát akkor is csak max 4.4 Mb-nyi szabad helyet tudok csinálni rajta (éppen letörölhetném az összes alkalmazást is, de akkor is csak 15 Mb lenne) és nem sokkal azután hogy a böngészőt megnyitom, újra megtelik (rögtön üríteni kell a cache-t meg a cookie-t), a számítógépes segéd progin (a Nokia PC Suite-ban) pedig nem jelzi ki hogy mi is foglal el a 78Mb telefonmemóriából 60-at Lehet hogy én vagyok hülye és az op. rendszer ilyen méretű, de ha mégse akkor mi lenne a megoldás? A választ előre is köszönöm
-
B-Man072
tag
válasz gipszjakab66 #32219 üzenetére
Képek zenék videók nem kerültek át a telefon memóriába?
◄► [Termékeim: http://href.hu/x/kmee] ◄► [Megbízhatóságom: http://href.hu/x/kmeg] ◄► [Telefonon gyorsabban elérsz 9h-19h] ◄►
-
B-Man072
tag
válasz gipszjakab66 #32222 üzenetére
Ments le róla mindent, és Phoenix-el húzd újra a szoftvert
◄► [Termékeim: http://href.hu/x/kmee] ◄► [Megbízhatóságom: http://href.hu/x/kmeg] ◄► [Telefonon gyorsabban elérsz 9h-19h] ◄►
-
B-Man072
tag
válasz gipszjakab66 #32224 üzenetére
Szívesen Mindenképpel Phoenixel csináld, mert a Nokia PC Suite nem szed le róla semmit
-
kaller1
veterán
válasz gipszjakab66 #32228 üzenetére
a tárcsázóban billentyűzd be *#7370# kódot, és erősítsd meg a műveletet a készülék biztonsági kódjával (alapesetben 12345)
.::> <::.
-
Piszkoskutya
csendes tag
Sziasztok!
Hamarosan rendelni szeretnék egy Jiayu G4-es mobilt. Tudtok valami megbízható oldalt mondani, ahonnan tutira meg is kapom a kifizetett mobilt? A Jiayumobileshop.com-ról gondoltam...vagy mit ajánlanátok? Köszi.
-
lostprophet
aktív tag
válasz Piszkoskutya #32230 üzenetére
Én ezt ajánlanám: [link], mondjuk itt épp kifogytak a G4-ből, de amikor én innen rendeltem, nekem semmiféle gondom-bajom nem volt velük.
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
Piszkoskutya
csendes tag
válasz lostprophet #32231 üzenetére
Köszi... de gondolom, hogy lesz majd, nem?
-
MakkeR^
tag
Szevasztok, Sony Xperia Neo V működik 2,5 mm-es jack csatlakozós fülhallgatóval is?
-
MakkeR^
tag
Kösz!
-
Misk15
csendes tag
Szerintem a Go-t veszem nekem nagyott tetszik Sola az nem annyira ... nem zavar a kis képernyő, de azért köszönöm szépen a segítséget.
Elvileg kijön rá a az ICS -nem?Simán frissithetem telón keresztül nem?Van is rajta olyan progi? vagy rosszul tudom?Alcatel OT-990 ---> Alcatel OT-C ---> Xperia GO ---> Lg OG—> Iphone 5–> Iphone SE—> Iphone 6S—> Iphone 7
-
Misk15
csendes tag
[link]szerintetetek igaz ez a videó? tényleg ennyit bír?
[ Szerkesztve ]
Alcatel OT-990 ---> Alcatel OT-C ---> Xperia GO ---> Lg OG—> Iphone 5–> Iphone SE—> Iphone 6S—> Iphone 7
-
Misk15
csendes tag
GTA 3 vagy vice city nem menne a GO-n?
Alcatel OT-990 ---> Alcatel OT-C ---> Xperia GO ---> Lg OG—> Iphone 5–> Iphone SE—> Iphone 6S—> Iphone 7
-
anonymus89
addikt
Sziasztok kaptam egy b2710-et de a lámpa világításáért felelős nyomógomb nem műxik....
Mit tudnátok javasolni van rá esetleg valami program?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
Új hozzászólás Aktív témák
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest