- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
válasz quailstorm #31951 üzenetére
Még annyi,hogy ez a módszer a többi NOKIA-ho is jó, vagy ahhoz már a Phoenix kell?
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
quailstorm
nagyúr
válasz atti1848 #31952 üzenetére
Csak és kizárólag a támogatott típusokhoz, azt meg az ini fájl kiválasztása menüpontban nézheted meg. A többihez már Phoenix kell, meg ami symbianos, ahhoz is.
(bocs hogy konkrétumot nem tudok mondani, pont linuxon vagyok..., de azért megtalálod az ini-s cuccot szerintem) -
hyperspace
őstag
sziasztok,
blackberry bold 9000-nél hol találom a menüben a gps beállításokat?
valamint van egy olyan probléma vele, hogy addig nem használja a wifi-s netet, amíg nincs kilőve a mobilhálózat. tudtok nekem segíteni?ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
olbaidhun
őstag
Helló!
Sajnos hétvégén keresztlányom megúsztatta a htc HD2 telómat. Azonnal szétszedtem és megkezdődött a szárítás.
Jelenleg bekapcsol, a kijelző felhős, de boot logo-nál is tovább lépett már...
Tudtok ajánlani valakit, vagy valamilyen helyet, ahol kitisztítják? Lehetőleg egy korrekt, referenciával rendelkező szaki érdekelne.
üdv ás köszi
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Thaddius
tag
Nagy kérdésem lenne emberek, ma lettem boldog(talan) tulaja egy 2x-nek, szeretném frissíteni ICS-re, de azt írja a suit, hogy nincs elég tárhely, a legújabb suit pedig nem találja a telefont. Gyári vissza volt már. Mi lehet a megoldás ?
Előre is köszönöm.
-
atti1848
senior tag
válasz Thaddius #31956 üzenetére
Ha itt elolvasod az első oldalt és a topicban rákeresel az ICS frissítés-re akkor mindent megtalálsz.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
M4tth3w.1992
csendes tag
Üdv mindenkinek! Egy iPhone zsenire lenne szükségem
Olyan problémám van, mikor hívnak nem rezeg, sem néma módban sem normálban, pedig a menüben be van állítva, hogy mindig rezegjen. A rezgőmotorja jó mert értesítéseknél meg chat közbe tolja ezerrel, de hívásnál meg se nyikkan :/ olvastam már a hibáról de sehol nem találtam konkrét megoldást. Mellesleg egy T-s iPhone 4 6.1.3-as szoftverrel. A válaszokat előre is köszönöm! -
szimcsi
senior tag
sziasztok!
Egy általános kérdésem lenne a netezős telefonokkal kapcsolatban, párom használja netezésre, én nem (samsung galaxy).
Milyen védelmi rendszer van alapból fenn egy ilyen készülékben a kártevőkkel szemben (vírus stb)?
Vagy mindenkinek magának kell gondoskodni róla, beszerezni? Esetleg nem is kell tartani ilyen problémától?
Nem vagyok otthon a témában.
Köszönöm szépen!XP
-
MurdR
veterán
válasz szimcsi #31964 üzenetére
Mindenképp magadnak kell róla gondoskodni. Egyes telefonokon van vírusírtó, de ha nincs, akkor Playről tudsz beszerezni, akár ingyeneset is.
Én feltettem egy tűzfalat is, biztos ami biztos. (DroidWall; blacklist vagy white list a programok netre való csatlakozását tilthatod pl le vele.)De sajnos a Galaxy Mininek elég korlátolt a hardvere hogy komolyabb védelmet tegyél fel rá (vagy akár alapot is).
Azért ki kell próbálgatni hogy mit bír még el a telefon.
Szerintem a DroidWall-t elbírja, meg nézzél hozzá valami egyszerűbb vírusírtót ha gondolod.[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
válasz szimcsi #31966 üzenetére
99.9 hogy nem. A nem ellenőrzött alkalmazásokkal van a baj, mintbpl amit torrentről lehet leszedni.
Belenyúlnak és már lopják is a jelszavaidat meg a magán adataidat egy egyszerű keyloggerrel.Attól hogy böngészel azzal nem lesz vírusod. Csak ne telepíts megbízhatatlan appokat.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
szimcsi
senior tag
-
mrtrent1
csendes tag
Sziasztok!
Van egy régi telefonom, régi feltöltőkártyás SIM-mel. Évek óta nem használtam, amióta a cégesemet használom. Mivel nem töltögettem fel pénzzel így természetesen tiltották. Fel tudom ezt oldani, hogy a számot használhassam még, vagy mehetek a szolgáltatóhoz, ott meg tudják oldani?
Előre is köszönöm!
-
imi290
aktív tag
Üdv ! Egy Samsung Galaxy Mini (Samsung S5570) telefont vennék,csak az a baj,hogy nem lehet bekapcsolni.Az érdekelne,aki már javított ilyen telefont,nehéz cserélni a power gombot ? És hogy lehet-e egyáltalán netről.Van itthon egy rossz Samu-m,de azon még az oldalsó gombok,szalag kábelen mennek...
-
imi290
aktív tag
Ez a rossz kb. 3000Ft lenne.Azért gondoltam megvenni,mert nekem nincs androidos telefonom,nem mintha vágynák rá,de ennyiért még alkatrésznek is megérné.Igaz akkumulátort nem tudom mennyire jó,de ha már ott a kijelző,és az érintőpanel visszahozNÁ az árát köszi a választ !
-
Bozek
nagyúr
Feltéve, ha nem adták még ki a számot másnak. Meg kell csörgetni és ha nem jelentkezik a másik oldalon senki, akkor van még remény. Viszont ha évek óta nem használta, akkor erre kevés az esély.
Ismerős az akkor még Pannon-os kártyájánál kipróbálta és 1 hónap múlva már másé volt a szám.
[ Szerkesztve ]
-
Mian
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet ha egy Nokia X3 telefonálás közben halk? Zene lejátszásnál nem. Hangerő felvéve.
Op rendszer volt már ezeken, lehet esetleg újra telepíteni? Vagy mi lehet a probléma? -
quailstorm
nagyúr
-
Milkoma
csendes tag
Sziasztok!
Rokonok nem régen vettek új okos telefonokat és nem sikerül az otthoni wifire csatlakozás. Mivel én nem tartózkodom a megye közelében sem, így távolról nem sok ötletem van mi lehet a gond, plusz androidban egyáltalán nem vagyok otthon (Még egy jó öreg kp500-al nyomulok ).
Maga a wifi tök alap beállításokkal megy, még az admin jelszó sincs változtatva (szóval biztos nincs MAC szűrés, nincs a hálózati maszk mókólva, dinamikusan ad IP-t, valamint ha jól tudom WPA2-es az alapértelmezett titkosítás) 802.11g-s stic-el ellátott gépek, illetve egy HTC wildfire s tud csatlakozni a jelre, viszont az újabb samsung androidos telefonok és egy Ipad sem képes. Feltételezésem, hogy más frekvencián csatlakoznak, de tudtommal N-es lefelé kompatibilis, szóval tudna G-s hálózatra kapcsolódni. Vagy... rosszul tudom és ezt készüléken belül kell megadni, hogy milyen frekvencián csatlakozzon? Ha így van, a kérdésem hogy ez merre található androidos rendszerben?
Köszönöm előre is a válaszokat. Természetesen ha van egyéb tipp, amire hirtelen nem gondolok, szívesen fogadom.
Üdv.
-
addikt
Pont az a lényeg, hogy ő nem tudja beállítani, mert az eszközök közelében sincs
Szerintem az alapértelmezett átjárót érzékeli rosszul DHCP-n, érdemes lenne statikus IP-t és minden mást is kézzel megadni. Ezt a wifi jelszó megadásánál lehet megtenni, csak lentebb abban az ablakban.
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni használtan egy Lumia 800-as telót, de abban microSIM való, és a sim csere macerás lenne, és ha lehet kikerülném, mivel céges a kártyám, és nem vmi rugalmasak... Viszont h ki tudjam próbálni a telefont, ahhoz le kéne vágatnom a kártyát, ezzel van vkinek tapasztalata, h elsülhet rosszul? Van vmi szerkezet is amibe csak be kell tenni és le lehet vele vágni, ha olyannal csinaltatom meg vhol, akkor nem fog elromlani a sim-em, ugye? Illetve szolgáltató ilyet csinál nekem vagy gsm boltba menjek?Matthew 24:42
-
kaller1
veterán
válasz @matthew@ #31989 üzenetére
szolgáltatós szakira, aki rendelkezik ilyen ketyerével
Szolgáltatós szakis sztori: ismi bevitte a készülékét, mert nem tudta beállítani a a netkapcsolatot rajta. Azzal hajtották el, hogy a készüléke egy másik szolgáltatótól van csak függetlenítve lett, ezért nem állítják be neki.
.::> <::.
-
Milkoma
csendes tag
-
fuximaxi
senior tag
válasz quailstorm #31982 üzenetére
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
imi290
aktív tag
Sziasztok !!!
Arra kérnék segítséget,hogy egyik munkatársam tönkre tette a telefonját(csak az érintőt,és a kijelzőt).
Meg sem érné már javítani,mert annyi pénzért venne újat.
DE az a bökkenő,hogy neki kellenének a fájlok a telefonról.Telefonkönyvek,képek,sms,és hasonló dolgok.
Samsung galaxy ace,szóval android.Aki ért az androidhoz,és tudna segíteni ez ügyben,kérem írjon.
Ja és az a fekete leves,hogy ugye nem lehet bekapcsolni. -
fuximaxi
senior tag
válasz imi290 #31998 üzenetére
Ebben az esetben box-szal rendelkező szervizben jó pénzért még meg tudják oldani az adatmentést, de csodát ne várjon tőle. Talán érdemes lenne megkérdezni egy-két szervizt, hátha cserélnek olcsón kijelzőt (pl. bontott)
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest