- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid87
senior tag
Srácok, vettem ebay-en egy 3 méteres usb kábelt, és most reggel meglepve vettem észre hogy nem töltött semmit... Pedig kijelezte a teló hogy tölt. Viszont ha konnektorba dugva próbálom, még ki sem írja hogy töltene.
Van valami megoldás?iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Vakegérke
félisten
válasz atesss #31350 üzenetére
A telcsim egész héten inaktív, kivéve a vasárnapokat, vagy amikor a Netbankban turkálok. A hívások átirányítva a másikra, amelyik állandóan be van kapcsolva. Senki nem nyúlt hozzá, és csak megbízható emberek tudják a számot.
Ma rákérdezek a Telenornál, hogy ez meg mi a fittyfene volt.
Köszönöm neked, és a többieknek, hogy törődtetek velem.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
kelemen93
tag
Hi!
Mennyire érdemes foglalkozni ilyen akkukímélős app.okkal, van különbség a gyári energiatakarékos üzemmód és egy külön app között?
Zárd be a hideget mert bejön az ablak!
-
-
kelemen93
tag
válasz PC4200 #31354 üzenetére
Azt tudom h a energiatakarékos üzemmód ezekkel próbál spórolni + kikapcsol minden vezeték nélküli eszközt.
Az én készülékem nem rootolt és egyenlőre nem akarom és gondolom ebből az következik h nem tudja vissza venni a CPU órajelét :S Azt gondoltam, hogy ha külön alkalmazást használnék akk az több mindenen tud majd takarékoskodni mint az energiatakarékos üzemmód.(Root nélkül).Zárd be a hideget mert bejön az ablak!
-
sakic
csendes tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy a 3 érintőgomb a telefon alján nem reagál? HTC Titan WP a kijelzővel egy felület, és a kijelző reagál az érintésre csak a gombok nem, szóval valami szoftveres bajra gondolok, többször újraindítottam már akku ki-be... valakinek valami ötlete van, vagy szerviz?
If it's too loud you're too old!
-
luke.
aktív tag
Próbáld meg a SW újra rárakni, de szerintem szerviz, mert sok ilyen HTC megfordul a szervizben.
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
kelemen93
tag
Sziasztok!
erre esetleg vki itt tud segíteni?
-
luke.
aktív tag
válasz kelemen93 #31363 üzenetére
Ha jól értelmeztem a problémát akkor a programok megtartása a lényeg. Nos a programokat át tudod rakni a telefon memóriájába az sd-ről. Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazások kezelése/SD-kártyán itt kiszeded a pipákat és máris a telefonra kerül.
Miután ez megvan és lementetted ami még rajta van (zene, dokumentumok,...) akár formázhatod is aztán kiderül jobb lett e a helyzet.[ Szerkesztve ]
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
kelemen93
tag
válasz quailstorm #31366 üzenetére
ha tényleg nincs más mód akkor muszáj lesz. olvasgattam már erről de konkrétan is megkérdezem, hogy ha rootolom aztán ha végeztem és unrootolom akk ez nem jelent majd gondot, ha később gariztatni kellene?
-
kelemen93
tag
válasz #40993792 #31368 üzenetére
"Rootolás visszavonása:
Google Playtről le kell tölteni a supersu apppot. A beállításoknál van olyan hogy unroot. Ez törli a superusert és a rootchecker azt írja hogy sajnálja nincs rootolva." Ez akkor megfelel, hogy ne vesszen el a gari?Zárd be a hideget mert bejön az ablak!
-
kelemen93
tag
válasz quailstorm #31370 üzenetére
SIKERÜLT lementenem mindent root nélkül egyszerű volt a beépített Biztonsági mentés alkalmazással így mindennek megvan az apk.ja' még a gyári app.oknak is
köszönet: DS39nek
-
dabasi.elek
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem
Van egy desire hd m es egyiknapról a másikra elkezdte azt csinálni h nem tölt be csak a boot képernyőig illetve bootloadert meg be tudom hozni rajta :/
Nincs valami ötlet vagy esetleg vki aki megcsinálja némi kp ért?Ha sikeres üzletet kötöttünk és pirosat adok Elvárom hogy vissza is kapjam!!
-
soo277
őstag
Sziasztok
Lenne 1 kérdésem
van 1 Samsung gaalxy y om,nincs elöfizetve mobilnet rá!
feltöltös a kártya,azt lenne a kérdésem ,hogy hol lehet kikapcsolni az internet használatot?
wifi nélkül ne menjen az internet ,mert leszippant egy 5000es feltöltést 5perc alatt
köszi elöre isBT: wersoo#21211
-
luke.
aktív tag
válasz soo277 #31373 üzenetére
Beállítások/Vezeték nélküli hálózat/Mobilhálózatok/Csomagkapcsolat <- ezt kapcsold ki én erre tippelek. Én is feltöltős vagyok de nekem nem szipkázza a pénzem ha nincs WiFi igaz akkor net sincs.
(#31373) soo277 Próbálj meg bootloaderben egy factory resetet.
[ Szerkesztve ]
-
soo277
őstag
Közben kaptam privbe választ.
Play ról Data On-Off progi és ezzel tudod szabályozni
de azért köszi itt isBT: wersoo#21211
-
Kreash
aktív tag
Nem tudjátok véletlen, hogy vodafonnál mennyiért cserélnek(vagy vágnak) sima sim kártyát micro sim kártyára?
-
meroly
veterán
válasz Kreash #31376 üzenetére
Nem találtam az oldalukon, úgyhogy kérdezd meg itt: Nagy Vodafone topik
Impossible is nothing
-
thotzoltan
tag
gt s3650 samsungot kaptam,és ha foglalt a készülék,sms-t küld,hol lehet ezt letíltani róla?Üdv Köszönöm a segítséget!
-
meroly
veterán
válasz thotzoltan #31379 üzenetére
Tehát ha téged hívnak és foglalt vagy, akkor a hívó kap SMS-t? Erre gondolsz? Ezt ő tudja letiltani és hívásforgalmi tájékoztatónak hívják.
Avagy valami automatikus SMS lenne beállítva?Impossible is nothing
-
otps
aktív tag
Olyan oldalt keresek, ahol össze vannak gyűjtve, hogy milyen mobilok jelentek meg frissen a hazai piacon. Illetve milyen mobilok jelennek meg a közeljövőben. Vagy akár egy másik EU-s ország piacán, hisz a kínálat 99%-ban ugyanaz, legföljebb némi időbeli eltéréssel. Láttam ilyen angol oldalt valamelyik szolgáltató honlapján, most nem találom.
Nem a GSMArénára gondolok, ott a friss bejelentések vannak, néhány, itthon népszerű modellről meg teljesen elfelejtkeznek.
-
Samsung SPS
tag
válasz thotzoltan #31379 üzenetére
Szia!
Próbálj meg belépni a profilok-normál menüpontba és kapcsold ki ezt az opciót. -
fuximaxi
senior tag
Telefonguru oldalon van készülékguru és telefon árak rész is. Nem pont az amit keresel, de amíg nincs jobb, addig megfelel.
Esetleg www.expansys.com nekik van magyar oldaluk is.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
secler07
tag
sziasztok !
Van egy htc one v telefonom és mostanában gondol egyet és elkezd rezegni össze vissza. Pl fb messengerben írok és utána gondol egyet elkezd rezegni meg megnyitja a multitaskingot és néha az abban lévő programokat ... ez mitől lehet ? Szoftveres gond vagy esetleg haldoklik az akksi ? Előre is köszi -
Rivaul
addikt
válasz secler07 #31387 üzenetére
Felmész a htc vagy a szolgáltató oldalára s letöltöd a szoftvert (legfrissebb androidot). Összekötöd a géppel s újratelepíted. A gyári visszaállítás hibás rendszernél semmit nem ér.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
törölt tag
Sziasztok!
Kérlek, adjatok nekem tanácsot. Nokia Asha 302-m van. Már régóta vágytam rá és pénteken sikerült is megszereznem egy gyönyörű pirosat. Nagyszerűen működik, de van egy komoly problémám. Nem találok rá magyarázatot.
Wifin tökéletesen működik minden beépített modul és alkalmazás: FB, mail, mindezek folyamatos frissítése, Whatsup, stb.
Viszont a saját netemmel, ami a tarifacsomagomban benne van, nem hajlandó működni. A böngészés megy, tehát van net, de ezek a Nokia közösségi alkalmazások nem futnak. Pedig én is főképp emiatt vettem az Asha 302-t. Mi lehet erre a megoldás? Elindítja a HSPA-t, de nem tölt be. Közli, hogy "Kommunikációs hiba. Próbálj meg újra." Mintha nem lenne net.
És hogy van az, hogy nekem 1 nap alatt lemerül az akksi? (1 óra rádió, kb 1 óra zenehallgatás, 1 óra beszélgetés és wifin működő mail és FB frissítés) Lehet ezen izmosítani valahogy? Várjam meg, amíg végképp lemerül?
Nagyon köszönöm a segítséget! -
meroly
veterán
válasz #47555584 #31390 üzenetére
A konfigurációs beállításoknál van ilyen, hogy "alap aktíválása az alkalmazásokban" (legalábbis régebbi nokiákon), ha be van konfigurálva rendesen a szolgáltatód, márpedig írtad hogy böngészés megy, akkor más nem lehet csak ez.
Ennyi használat mellett az akku ennyit fog bírni, teljesen nem tudod lemeríteni, max kikapcsolásig. Nincs értelme egyébként, bár én néha úgy szoktam.Impossible is nothing
-
Mottie
őstag
Sziasztok!
A minap különös probléma történt:
Csatlakoztam az autós kihangosítóra (bluetooth), erre a telefonom kiírt valamit a memóriakártyával kapcsolatban majd újraindult magától. Innentől kezdvenem érzékeli a Micro SDHC kártyámat.
-> Más kártyákat érzékel, más telefon nem látja a kártyát, tehát a kártyával történt valami.
-> Egyes kártyaolvasókkal lehet látni a kártyát,viszont kizárólag Read-Only módban, így nem tudom leformázni. (Adapteren a Lock csúszkát már próbáltam...)
-> A szükséges adatokat lementeni így sikerült már.Tud valaki valameilyen megoldást erre? Nem szeretnék másik memóriakártyát venni.
Be Victorious!
-
Stelbi76
csendes tag
Hali!Az alábbi problémámra keresnék választ:Egy Samsung Galaxy Ace-t vásároltam kb. másfél éve,kezdtem is megkedvelni,megszokni a telót,míg problémák nem adódtak vele.Kezdődött azzal,hogy elkezdett lefagyogatni,kidobott alkalmazásokból,kinyírt egy 8 G-s kártyát.Kétszer vittem már vissza az üzletbe,mind a kétszer szervizbe küldték,csináltak mind a két alkalommal egy-egy szoftverfrissítést,és ennyi részükről!A legnagyobb gond az,hogy ezek a problémák újból előjöttek,és még jeletkezett grátiszba egy olyan,hogy többször kikapcsol a készülék magától,és csak úgy tudom visszakapcsolni,hogyha kikapom az aksit belőle!Kezdem piszkosul elveszíteni a türelmem,ezért is kérném a segítségeteket,ha tudnátok ebben a témában tanácsot adni,hogy mivel ez már a 3.alkalom,hogy szarakodik a teló(ugyanazon hibákkal),meddig küldözgetik még szervízbe értelmetlenül,van e lehetőségem kérni a készülék cseréjét,vagy mit tudok tenni,hogy ezek a problémák mihamarabb rendeződjenek!!!Köszönöm!
-
imi290
aktív tag
A navi firm már nem működik ? megnyitom és valami hibát ír ki.Esetleg valami alternatíva ???
-
fuximaxi
senior tag
-
fuximaxi
senior tag
válasz Stelbi76 #31396 üzenetére
Érdekes. Vidd vissza, és kérd a termék kicserélését, a javítása helyett. www.nfh.hu
PTK 306. § (1):
"A Ptk. idézett 306. § (1) bekezdése alapján a főszabály a következő: A vásárló, a fogyasztó (tehát nem a forgalmazó!) választhat, hogy kijavítást vagy kicserélést kér.
Kivétel a főszabály alól /vagyis mégsem választhat a vevő/, amennyiben a vevő választott igényének
teljesítése lehetetlen (pl. „kifutó” modellt vásárolt és nincs ugyanilyen másik raktáron, tehát kicserélésre nem kerülhet sor), vagy
teljesítése a másik (nem választott) szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne (a forgalmazónak).A felek vitája esetén irányadó szabály szerint minden egyes esetben figyelembe kell venni a dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, az adott szerződésszegés súlyát és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget, és csakis mindezen körülmények gondos mérlegelése eredményeképpen állapítható meg, melyik fogyasztói igény (forgalmazó általi) teljesítése jogszerű (bírósági hatáskör)."
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
fuximaxi
senior tag
Lejárt a szerkesztési időm.
Mikor lehet kicserélést igényelni I. rész
Mikor lehet kicserélést igényelni II. rész
Ha harmadszor viszed a készüléket szervizbe ugyan azzal a hibával, akkor nyugodtan kérheted a kicserélést.
Ha a jegyzőkönyvön nincs rajta, hogy a hibát nem tapasztalták, akkor már egész jó a helyzeted.Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
Zaja2
senior tag
Szevasztok!
Nokia 500 készülékemen Opera Mobile legfrissebb verziójával nem indul el a youtube. Olvastam máshol is,hogy ez gyakori hiba.
Választ sehol sem láttam a kérdésekre,így megkérdezem magam is ,hátha tudtok segíteni.Köszi!
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
BroCreSt
aktív tag
Üdv,
Letiltás elleni garancia nyomtatványt le tudok tölteni valahonnan?
Köszi!
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest