Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    válasz Stauffenberg #33960 üzenetére

    Üdv,

    Köszönöm a válaszod. Az Iponnál egyébként kb egy nap alatt szinte bármelyiket beszerzik de készleten nincs. Kértem őket, hogy hadd nézzem meg őket náluk, hogy ne kelljen visszaküldeni (ami nekik is jó), de mondták, hogy ez nem opció.

    Végül a 16l-es mellett döntöttem, azt meg tudtam nézni a 220voltnál, összességében nem volt annyira nagyon nagy. Ami miatt főleg ezt éreztem hogy nem túl széles és nem túl mély, igy nem hat órmótlannak, viszont esélyesen kényelmesebben elfér minden, nem kell majd beszoritani ide meg oda a dolgokat. Súlyban csak 1.27 KG, ami úgy rémlik hogy a Prvke 21 és az Everyday Backpack alatt van. Ha teljesen letekerem a rolltop részt akkor is kb 10cm hely van még a táska felső részén és teljesen elfogadható úgy a magassága is, nyilván ha muszáj több cucc, akkor magasabb lesz, de akkor meg úgy is vinnem kell, avagy megint másik táskát is viszek, amit annyira nem dijazok. Ráadásul ennél tudom hogy fentre is befér egy 150-600mm méretű objektiv, ami nem rossz, lehet ,hogy elfér a 14l-es változatban is, de ebben azért nem voltam biztos. Szóval alapvetően köszönöm az ajánlást.

    ________________________________________________

    Más, közben nézegettem a teléket, amit találtam, használtak:

    Sigma 150-600mm Contemporary - 320k (kb 2025-ig garis)
    Tamron 150-600mm G1 - 250k
    Tamron 150-600mm G2 - 350k

    Véleményetek szerint ezek közül bármelyik jó vételnek számit az árát illetően? Illetve teljesitményre, meg úgy összességében melyiket érdemes választani?

    A G1 mennyire problémás a valóságban vagy mennyire van túltolva a problémák kihangsúlyozása a neten? Az ára miatt inkább ebbe az irányba mennék el, de nyilván a későbbi eladási értéke, eladhatósága is szempont ha esetleg nem jönne be vagy annyira nem foglalkoznék végül a műfajjal. Olvasni hideget meleget a G1-ről, pl. a porosodásról, de közben meg mások szerint ez optikailag nem jelent problémát és nem igazán tűnik fel a mindennapokban. Ti hogy látjátok? Jó lehet ez a G1, vagy inkább kerüljem? Netán a Sigma?

    Köszönöm :R

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák