Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz freelanced #33879 üzenetére

    "Alapvetően hátizsáknál mi az amit érdemes megnézni, van olyan funkcionalitás amit kiemelnétek?"

    A külső-belső design egy egyéni dolog ki-mit preferál, próbáld beleképzelni a használati szokásaidat. Én például sokat fotózok utcán és ezért szempont, hogy oldalról kivehető legyen a gépem anélkül, hogy leraknám a táskát ezért a földre és preferáltam a rolltop felső részt, ahova egy dzseki is befér ha kell. De ezek szubjektív dolgok.

    Amiből nem engednék (pláne természetben túrázós igényekkel) az az időjárásállóság. Legyen vízhatlan anyagból, legyen hozzá esővédő huzat (de hidd el, nagyon hálás ha ezt csak a legnagyobb esőhöz kell felrakni, mert elveszíted vele a ki-be pakolás képességét). Különös figyelmet fordítanék a cipzárakra, hogy azok is esővédő önzáró kivitelűek legyenek (én erre csesztem már rá esőállónak mondott táskával).

    Nekem majdnem Tenba Fulton V2 14L lett, ennek van "All Weather" kivitele, vízlepergető(bb) anyagból és önzáró cipzárakkal, csak annak meg nem tetszik a black camo mintája. Ha méretben nem elég, létezik 16L változat is.

    Ami még jól jöhet, az a szellős szivaccsal párnázott hátoldal, hogy minél kevésbé fülledjen be a hátad a táska alá. Ebben sajnos a Tenba nem akkora király, de döntsd el mennyire zavarna.

Új hozzászólás Aktív témák