- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem minden alapon, és 11600 körül van (szintén E8400). Azt meg elhiszem, hogy feleannyiba került a géped, de a miénket is lehet húzni ám, na meg nem jelentkeznek nálunk a húzásból adódó, esetleges problémák. Ja, és a háromdémárk nem minden, játékokban is meg kell nézni, hogy annyi-e az fps, mint nálunk.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
person
senior tag
Nos akkor már vagyok én is.Lehetne még csiszolgatni de minek. Sajna gyenge a proc.
[link][ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Én is gondolkozok egy ilyen 256MB-os 3850-en, 14k környékén minőségi váltás lenne a 7600 GST-ről...
Egy olyan kérdésem lenne, hogy elég neki az a táp amit a pci express slot ad neki, vagy kell neki külön csati is a tápról? Ill. ha igen, akkor milyen? Kell hozzá valami átalakító?Sorry a láma kérdésekért, ez lenne az első olyan kártyám, ami külső tápcsatis (már ha az egyáltalán).
-
Chaser
legenda
válasz adalbert1 #36803 üzenetére
Kell külső táp, anélkül hibaüzit kapsz bootkor. Átalakítót adnak hozzá, 2 molex kell neki.
2D-ben mennyi eszik kb a 3850?
szerk: Én amúgy úgy látom, hogy a hűtését igen egyszerűen lehet halkítani ennek a kártyának..levéve a borda takaró lemezét, alá lehet hackelni egy 12 centis ventit, az úgy nézem alacsny fordulaton is elég lenne neki, csak úgy már 3 slotos
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
adalbert1
veterán
válasz Chaser #36804 üzenetére
Kösz!
Szerintem a 2D-s "étvágyára" csak következtetni lehet a PH-s tesztből, mikor üresjáratban mérték a gépeket.
A szerkből gondolva akkor nem egy halk szerkezet a kártya...
szerk.: mondjuk nekem így is elég nagy zajt csap a régi chieftec tápom, ideje lenne már azt is cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
hakos1987
őstag
a bukást itt most úgy értem, hogy 30-40K-val olcsóbban vehetnéd meg (nem amortizációra gondoltam)... de mindenki úgy cseszi el a pénzét, ahogy akarja, én csak tanácsot akartam adni, de természetesen a te dolgod.....
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
WesTM
őstag
válasz jambiyya #36810 üzenetére
Egyik (1.) ref. hűtős,a másik msi oc hűtője. egyik sem rossz,talán a 2. al kevesebb a gond,viszont picit hangosabb,de mellette szól hogy tegnap Piero89 kolléga tesztelte ugyanezt az msi oc kártyát,és 850mhz es gpu órajelet ért el vele,ami nem semmi. Szóval én a 2. verziót ajánlanám,ha nem zavar egy pici hang.
[ Szerkesztve ]
-
Vicoo
senior tag
Hát ezt tudom én is,meg azt is hogy az ember nem 3dmarkkal játszik. De Vér Istvánnak egyszerűbb egy pontszámmal az arcába röhögni,mert a tuningot nem ismeri,és így maradni is fog a helyzet miszerint az enyém olyan gyors mint az övé. Ami persze nem igaz,mert játékokban ahol a 4850 még játszható teljesítményt nyújtana ott az enyém elvérezne.
-
-
jambiyya
őstag
Elfelejtettem említeni, hogy árérzékeny is vagyok.
De a terveim nagyjából ezek, csak az izmosabb hűtő majd jövőre talán.
Olvastam pár írást a logouton a hűtőcserékről, és mindegyiknél kitérnek a vrm-ek hűtésére.
Talán láma kérdés, de a második verziónál nem látom, hogy ott hova is lehetne rakni a süniket. Ezért nem volt szimpi elsőre. -
Vicoo
senior tag
Hát a 3100 az megy neki most is (1,36 volt,gyári hűtő) A GPU is bírta a CCCben a 830at, majd kiderül mit tud 3dmarkban...még felrakom 3200ra a procit is és mehet a bencsmárk,az eredményt majd posztolom Már csak az a baj,hogy a RAMok így is 930 on mennek (800mhz Kingmax)
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz jambiyya #36817 üzenetére
Valószínű ott gubancosabb a megoldása ennek,mert áthelyezték máshova a vrm. eket és ezért nem biztos hogy más hűtő rámegy. Akkor inkább ref. karit vennék,mert oda tuti rámegy a másik hűtés,és a vrm hűtést is meg lehet oldani. Valószínűleg az msi spec. hűtős kártyánál a vrmeket a hűtő jobb oldalára helyezték el ezért nem látszanak. Erre nem gondoltam eddig.
Vicco: Hagy szóljon. Nálam az e4500 megy gyári,homemade tuning hűtővel 1.3V on 3.2-t stabilan. A kingmaxokat meg meg ne merje szólni senki,mert tényleg nem rosszak tuningban. Nálam a 800asok mennek 860ban CL4!!!-el igaz 2V ot kérnek ezért.Szerintem ahogy most beállítottad meg lehet a hőn állított 11k és akkor odasózhatod a haverodnak.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Olvassátok logoutos írásomat,és véleményeket szeretnék kérni.
-
LLKobe
veterán
Üdv mindenki!
Egy gyors kérdésem lenne: Vista alá melyik a leggyorsabb és stabilabb driver HD 3850-hez? Gépem lejjebb. Köszi!
Ui: Nemigen jáccom, de most rákattantam a GRID-re, és észrevettem hogy sokkal jobban szaggat most, mint anno XP alatt. Ezért gondolom hogy driver gond. Jelenleg a 8.10 Catalyst van fenn, gyári.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
Ja bakker 18500 a jegy
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
ownStylee
csendes tag
Üdv!
A 3870-et teljes mértékben kihasználja az Athlon64 6000+ X2?
[ Szerkesztve ]
Life 4 Feketeasztal!!!~ feketeasztal.mlap.hu
-
ownStylee
csendes tag
ollie!
Neked ahogy látom 3870ed van, mien gamek hogy mennek ezzel a vgaval?
Life 4 Feketeasztal!!!~ feketeasztal.mlap.hu
-
TBG
senior tag
Hali.
Megint gondom van Leszedtem még annó a 8.10es Catalyst csomagot, felraktam, de az Overdrive fülön nekem nem jelenik meg a venti szabályzás...más is járt már így?
ZTE Grand X powered by Intel® Atom™, Eladó: Panasonic HC-V10 HD+16GB SD kártya 25K.
-
birozoli7800
senior tag
Most készülök venni egy msi 3850-et szerintetek az e2200-am elég jól fogja hajtani?
-
Gulumaci
tag
Sziasztok!
Én rendeltem magamnak egy MSI 3850 256MB OC karit, nem refi hűtésest, még 17e alatt. Kicsit parázom a hangja miatt. Egy Sharkoon revenge value házam ( elől 14cm, oldalt 25cm, hátul 12cm venti ) van a procihűtő passzív és szinte zajtalan. Amit olvastam a kariról, lőttek a csöndes gépnek...
A hőmérsékletek miatt nm aggódom, szellőzés az van a házon belül.
A teljesítmény annyira nem zavar. Előzőleg egy 1650XT-m volt, az is elég volt 1024-ben, viszont nem volt tuningolható. Szerintetek ez mennyire fogja bírni a húzást?Teljes körű pc szervíz, igény szerint, Valóban olcsón. 0630-547-7126 Kispesten és Vecsésen ingyenes kiszállással!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...