- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz edeleny #22698 üzenetére
Nem sértődöm meg, beláttam, hogy átvágtak az általam addig mérvadónak tartott oldalak tesztjeivel, és még nem kevés sorstársamat. Nézd csak meg, tesztekben mennyire sztárolják még mindig, milyen eredmények jönnek ki, amelyek aztán köszönő viszonyban sem lesznek a valósággal, amikor saját magad próbálod ki, mert vagy gyors 3D-t akartál, vagy mert nem volt pénzed egyszerre megvenni egy drága karit, miközben a régi már nem bírt az igényekkel, ahogy én is jártam, és azt hitted (a tesztek alapján), hogy ez majd jó lesz.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
KINIZSI
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!ASUS 450W-os táp elég lenne egy 3870X2-höz???
(E6750,1vinyó)A másik:
E6750-es proci ki tudja hajtani a 3870X2 kártyát????
köszi!!!! -
SlaveDealer
tag
-
Jon Mathias
senior tag
3850 X2 érdekes lehet. +olcsobb. Mit gondoltok?
AMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.
-
loree69
aktív tag
-
katt777
félisten
válasz Jon Mathias #22709 üzenetére
Csak aztán meg ne lepődj, hogy a játékok 95%-ában 1 db 3850 teljesítményét nyújtja, az úgy-ahogy támogatott maradékban meg max. 60%-kal lesz gyorsabb annál. A legjobb sztem 44k-ért 8800GT-t, vagy 49k-ért 8800GTS-t venni.
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
-
Jon Mathias
senior tag
Azért is 3850 x2 veszek ha lesz! méghogy 8800gt pfff
-
Jon Mathias
senior tag
Én még mindig 2db 2600xt-t hajtok gond nélkül
-
Kelvin
őstag
válasz katt777 #22713 üzenetére
Itt az ideje,h vegyél egy nv-t és akkor ott osztanád az észt
Az elején istenítenéd mint itt az ati-t majd rájössz,h melegszik mint atom néha zúg is és a tesztek nagyrészében jobb mint a játékokban!
(Előre látom,h mikor kijön a 8.4 és neked nem lesz megfelelő itt fogsz elégedetlenkedni....,érdekes nekem van egy db 70-es karim és tökéletesen megvagyok vele.Igaz csak heti szinten játszok de igényeim vannak.....)"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
malloc
csendes tag
Üdv!
HD 3850-esem van és Juiced 2 HIN közben folyton vissza veszi a mag frekit. Minden felbontást és részletességet kipróbáltam. Más játéknál még nem volt ilyen. Segítsen valaki!!!
Előre is köszi! -
proci985
MODERÁTOR
válasz malloc #22726 üzenetére
a háttérben indits el egy rivatunert, monitorozd a kártya hőmérségletét. szvsz túlzottan melegszik a cucc, és ott lehet a probléma. vagy ha csak rövid időkre veszi vissza, az amiatt is lehet, mert pályabetöltésnél és mentésnél a vidkari nem dolgozik, tehát azonnal visszaveszi a feszt és az órajelt.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
malloc
csendes tag
válasz proci985 #22727 üzenetére
A hőmérséklettel nincs gond.Rivával néztem a hőmérsékletet meg a frekit, fps-t. A pálya betöltésnél tényleg leveszi a frekit, de játék közben kb 2-3 mádodpercenként váltogatja a frekvenciát. Nincs egy gomb amivel ki lehet kapcsolni ezt az energiatakarékos módot (bios buherálás nélkül)?
-
marinea2
addikt
Bocsi egy gyors kérdés. Mennyi az ára 3870x2 . előre is kössz.
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
rollins
őstag
Kösz, ezt el is felejtettem. Csak arra gondoltam hogy ha a 2db 3850 256mb vga CF-ben (bár ahogy olvasom sok a gond a 2db vga-s CF--nél) szerencsés esetben hozza a 8800GTS sebességét, akkor olcsóbban a 3850 X2 nem lehet talán olyan rossz. [link] Hogy igaz -e, azt nem tudom...
-
Jon Mathias
senior tag
De egész jól szerepelt a tesztekben
-
katt777
félisten
válasz Kelvin #22725 üzenetére
Nem osztok én semmit, és már sokadszor forgatod ki a szavaimat (most már bizonyosan szándékkal, mintha másért nem is néznél be ide ). A CF-ről és az X2-ről nyilatkoztam (bár neked vsz. érdeked ilyenek eladása), nV karikkal, ezt is írtam, soha nem volt semmiféle problémám (zaj sem). Hozzáteszem, 1db ATI-val sem (a hűtés zaját leszámítva, az meg több módszerrel is megoldható), de ezzel nyilván tisztában vagy a hsz-aim alapján, szóval fölösleges bundi bőrébe bújnod.
Jó neked, hogy látod a jövőt, én inkább majd letesztelem a 8.4-es drivert is, nyilván nagyobb elégedettségre azoknak, akik inkább hagyatkoznak felhasználói tapasztalatokra.
Amúgy erősen a manipulált tesztekre hajazna a topic, ha elfogultan hallgatnánk az ATI cuccainak hibáiról. Ha meg nV karim lesz, akkor majd azt szidom, ha valami baja van, mert jogom van hozzá, ha nem tökéletes terméket kaptam a pénzemért. Sajnos ezen a piacon nem lehet reklamálni olyan dolgokért, amelyekért bármely más terméket kapásból kicseréltethetsz, így a gyártókkal szemben a valóban igényes felhasználók csak azt tehetik, hogy felhívják ezen hibákra a figyelmet. Már ha nem ők is részesednek valami módon a piacból.
Itt az ideje, hogy hanyagolj, ha nincs értelmes mondanivalód (pl. tényekkel alátámasztott információd, de ilyet ezelőtt sem írtál), részemről azon kívül nem foglalkozom veled.[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
válasz katt777 #22738 üzenetére
Nem tudom mit kéne alátámasztanom tényekkel ,a magatartásodról és az itteni hsz-aidról beszélek!Te meg már megint azt hiszed ha írsz egy oldalt okoskodó,lekicsinylő válasszal azzal el van rendezve....na mind1!
Már én is sokszor megfogadtam,h nem törődöm veled de már sokszor kedvem sincs benézni a topikba mert a te ×××××× látom!"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
katt777
félisten
válasz Kelvin #22744 üzenetére
Ja, én okoskodok, biztos, kár, hogy megalapozott tényekről beszélek. Ha nem érdekel, ugord át, vagy bizonyítsd be, hogy tévedek, és akkor nem érzed magad kicsinek. Már akkor is hiába kértelek, hogy tesztelj, mielőtt támadnál.
Mondjuk, hogy a topicnál maradjunk: a múltkori 3D06-os okosságaidat sem bizonyítottad semmivel, ahogy most sem bizonyítod semmivel, hogy jó lenne a 8.3-as driver (viszont ennek ellenkezőjére sokan szolgáltak már példával a topicban), vagy hogy lenne értelmük a több GPU-s megoldásoknak az adott (drága) áruk mellett.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Hadd írogasson csak, nem engem minősít. Aki nézi, úgyis látja, hogy én alátámasztom, amit mondok, ő meg szimplán beszólogat, a la bundi. Most vagy közöl végre valami saját eredményt, amellyel cáfolhat (bár azt sem tudja, mit kéne), vagy ignorálom, bármit ír is, mert ha reagálok rá, a modik megint azokkal tolnak ki a kitiltásommal, akiknek - vele ellentétben - szükségük lehet segítségre. Úgyis azért teszi. Lásd csak, volt itt nemrég egy rakat hsz-a 1 embernek, neki mégsem szólt, amiért nekem anno és most is igen. Tiszteletem jeléül nem írtalak vele egy hsz-ba.
[ Szerkesztve ]
-
llaci63
tag
Üdv Mindenkinek!
Erről a kártyáról szeretném kikérni a véleményeteket! Az Ultra Durable 2 + Zalman hűtés jól működik-e vajon! Ilyen kártyát szeretnék venni, ha lenne véleményetek róla nagyon köszönném!http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2735
http://www.gigabyte.com.tw/FileList/WebPage/vga_080106_ud2/tech_080106_ud2.htm
[ Szerkesztve ]
llaci63
-
llaci63
tag
Köszi a választ! A CPU3D.com tesztelője szerint halk a hűtés, és Load-nál 61 fokot ír!
http://www.cpu3d.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4181&Itemid=53&limit=1
llaci63
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest