- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
medek3
aktív tag
Ezek most az ssd seket buzerálják? [link]
-
blackfun
csendes tag
Hali
Asus k53sc-ről mik a vélemények, hűtés szempontjából, anyaghasználat stb? -
japán
csendes tag
válasz ferpetee #13177 üzenetére
Szia. a K52 széria valóban hibás! De a K53-nál már szerintem nem követtek el hibát,biztos nagyon figyeltek minden apró részletre! Amugy már a K53 egész más minden szempontból,mint a K52 szeria! Én is vennék amugy:http://www.notebookmania.hu/notebook/Asus_K53SJ-SX097D ezt néztem ki magamnak! Csak ugye a K52-t el kell adjam!
Van még 1 másik is:http://www.ipon.hu/webshop/product/_asus_x53sj_sx141v/183581 ez is jó lenne! -
lacko22
aktív tag
válasz steelsec #13198 üzenetére
Hello A k52JR széria az jó volt, inkább úgy írom hogy K52JE, A52JE ami biztosan szériahibás volt és ugyanazt a hibát csinálta nekem is mint amit leírtak itt az előbb a fórumban. A K52DE -esről nem is nagyon hallottam még hogy rossz lenne de ezek szerint ki tudja.
[ Szerkesztve ]
-
ng0ofy
KORREKTOR
Írtátok többen, hogy gond volt a hazai garanciális javításkor a kiszolgálással meg a munka minőségével, melyik cég csinálta nektek, a Fixdirect?
-
Hanzsi
tag
Helló mindenki!
Súlyos gondom van egy ASUS K53TA notival! (AMD A4 3300M) Telepítés és illesztőprogramok felpakolása után is borzalmas a képe a kijelzőn. Pixeles, sávos, olyan mintha a színmélység nagyon alacsony lenne.
Nem tudok már mit állítani, vagy hova nyúlni.
Legfrissebb Catalyst driver sem segített! valakinek valami ötlete?Hanzsi
''Aki kitart a saját hülyesége mellett, egy nap bölccsé válik''
-
Pumika1975
senior tag
válasz Hanzsi #13211 üzenetére
Szia! Nekem is ilyen gépem van, de a hozzá adott driverek telepítése után jó lett a kép semmi gondom vele. Talán annyi, hogy a processzor 800-1900Mhz között működik 2500Mhz ig nem megy fel.( az amd visionban sem tudtam feljebb húzni 1900-nál)
[ Szerkesztve ]
win 10, ....múkodj!
-
Tibis77
csendes tag
Ez nem ugy működik én ugy tudom, hogy te feljebb húzod 2.5 Ghz-re. Hanem ha olyan alkalmazás progi fut ami 1 magot használ ki, olyankor az 1 mag feltud menni 2.5 Ghz-re. De azt gondolom ennél a processzor megoldásnál nem a magas órajelet kell nézni.
-
Hanzsi
tag
válasz Pumika1975 #13212 üzenetére
Driverek nélkül nálad is pixeles volt? Én is a hozzá adottakat telepítem, de a felbontásban van változás, a minőségben nincs...
''Aki kitart a saját hülyesége mellett, egy nap bölccsé válik''
-
-
potkem
aktív tag
Üdv uraim.
Megvan az Asus gépem, ATI HD 5470 es kártyával.
Raktam fel 1-2 régebbi játékot FEAR stb.
Hogyan tudom teljes képernyőre állítani?( a játék beállításában nincs lehetőség. Az asztali gépemen full képernyőn futnak .)
Mert két oldalt van fekete sáv, akármilyen játékot teszek fel.
Köszönöm előre is. -
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom tapasztalt e már v ki olyat Asus K53TA-SX029D nél,hogy simán üres járatban asztal megnyitva , ilyen kis villódzások a képernyőn vízszintesen kis csíkok futnak 1- 2 - cm szélesen egy pillanatra.
Automatikusan frissítve a 8.881 Vision center és meg 11.8 as catalyst van fent.
Furcsa,hogy nem mindíg jelentkezik,valakinek tippje?! Am még garis a gép,de ha a szervízbe is éppen nem fogja csinálni csak vissza küldik....
A procit néztem nem melegszik bár ha 1.9 re felugrik van,hogy 1,4 voltot vesz fel mellé.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
emporio19888
csendes tag
Sziasztok!
Egy hatalmas probléma megoldására szeretnék segítséget kérni.
Nemrégiben vásároltam egy használt ASUS F5 SL típusú gépet.
Újraraktam az xp-t, de már előtte is olyat csinált hogy minden 5. bekapcsolásnál jutott el a biosig. Amúgy semmi kép, csak kattogás (mintha a dvd olvasó lenne, mármint arról a részről jött a hang).
Most eljutottam odáig, hogy van hogy 10. alkalommal sem kapcsol be csak zúg a ventilátor, illetve attog ott a dvd-nél.
Érdekes, kivettem az akumlátort a 6. nem sikerült bekapcsolás után, és csak így simán dugtam rá a tápot, és így se mindig de 2-3. próbálkozásra működik.
Sokszor fagy le ez mellett, Magától kikapcsol, illetve lefagy a kurzor, van hogy ez mellé benarancsosodik a képernyő(kockás piros sárga narancs színek, teljes fagyás).
És ha még ez sem lenne elég, nincs hozzá telepítőm, leszedtem a driver csomagot, video megy de hang nincs, bármivel próbálkozom nincs hangom. Nem írja az eszközkezelőben hogy milyen a hangkártyám.
Kérlek segítsetek, előre is köszönöm! -
medek3
aktív tag
válasz emporio19888 #13222 üzenetére
Töltsd le a legújabb biost 308 ast és frissíts.
Rakjál rá win7 et nyugodtan a 64 bitest és nem lesz gondod a driverekkel.
Egyébként a win7 hez találsz drivert az asus honlapján, csak ne az f5sl nél hanem az f5sr nél keresd. Biztos, hogy működik, én is azt használom.
Érdemes levenni a hátlapot majd a ventillátort és meglesni, hogy nincs e eltömődve a kiömlő lamellák.
De elsőként telepíthetsz diagnosztikai progit is sisoftware sandra pl.
Vagy irány a szervíz, ha más nem segít.[ Szerkesztve ]
-
-
potkem
aktív tag
Igen ATI.
A COD4 például beállítás után teljes kijelzőn megy.
De így mi lesz régi játékokkal?
Melyek nem tudják azt a felbontást?Azért a régi gémeket tolnám rajta, hogy ne főzzem meg a kicsikét.
A munkahelyen elszórakozok velük éjszaka.
Komoly játékokra itt az asztali gépem. -
japán
csendes tag
válasz Hanzsi #13207 üzenetére
Igen a FIXDIREKT KFT csinálta nekem! Bár még manapság is csinál a gép néha furi dolgokat! Akku nem jó 1 óra 20 perc és vége! Ha mail-t irok a kurzor elugrik magátol,nagyon kell rá figyelni,különben megvicceli az embert! Hetente 1 szer lefagy! Ez van sajna! Én már nem küldöm vissza,mivel hivtam az ASUS-t és azt mondták valószinű az alaplap a hibás mindenden-be,még akku-nál is! de hiszen már cseréltek benne alaplapot,mivel a szervizlapon az áll! Félek ha visszaküldöm ettöl is rosszabb lessz! Sokan ezt irák itt! Na Én ezt a kálváriát inkább nem választom! Ez már igy marad!
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok.
Az új Asus K53SC tulajoktól érdeklődnék hogy milyen a hangszórója és a kijelzője a laptopnak. Mennyire elfogadható, pl- skype-olni lehet e vele normálisan, nem rezonál a hangszóró?
Hűtése milyen netezéssel nagyon forró-e a gép alja, hangos e a hűtése? -
Balageaxe
csendes tag
Sziasztok!
Ma rendeltem egy Asus K73SV-TY035D gépet. Remélem jól döntöttem, jópár oldalnyi hozzászólást elolvastam a döntésig. A kérdésem annyi lenne, hogy van-e jelentősége annak, hogy 32 v 64 bites win7-et teszek rá? Illetve valami amire figyeljek a géppel kapcsolatban?
Előre is köszi a válaszokat!
Balageaxe -
-
K21_overlord
tag
Sziasztok!
ASUS K53TA-SX029D -tulajtól szeretnék kérdezni. Mennyire elégedett a készülékkel. Mennyire hangos, kijelzője mennyire szép...
Egy technikai kérdésem is lenne: Jól gondolom, hogy ennél a gépnél egy az A4-3300-be integrált vgan kívül van még egy 6650 es is van téve. Akinek van ilyen gépe készítene egy screen -t a gpu-z ről.
KöszönömA Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.
-
Lacuss20
senior tag
válasz K21_overlord #13239 üzenetére
Heló külön kis téma van ehhez a laptop típushoz,amúgy pedig jó kis gép.
Sehol nem fogja elsődlegesnek felismerni a 6650M et de új dx 10 11 es játékoknál hazsnálja gaming módban. Pl közepes beállításokon cod6 70-90 fpsÉlj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
bari88
csendes tag
Sziasztok érdeklődnék mit gondoltok erről a laptopról? Asus K53BY-SX119D
néhány adat:
AMD Dual-Core E350M 1.66GHz
3GB DDR3, 500GB HDD
Radeon HD6470M / 512MB VGAÉrdemes e megvenni? ára 99 ezer huf
-
-
Skeleton01
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy egy Asus K53SC-SX098 notiba a gyári GT520MX vga helyett beletehető-e egy GTX260M?
-
-
Rocky96X
tag
Helló!
Ezeket a gépeket érintette a szériahiba?
Asus x52jb-sx119vHa PÜ-t kapsz, illik rá válaszolni!
-
SirHiggins
csendes tag
Sziasztok, minap vettem egy Asus K53SC-SX091D -t, érdekelne mikre érdemes figyelni, milyen beállításokat jó megtenni, miket telepíteni, negatív-pozitív tapasztalatok stb, köszi
-
B1T3
addikt
Üdv!
Kinéztem egy ASUS K73SV-TY145D notebook-ot, amely egy webáruházban egész kellemes áron kapható, de egy fórumozó elbizonytalanított, ugyanis ugyaninnen vette, és nem kapott garanciapapírt. A problémámat megírtam, és ezt a választ kaptam: „a termékhez teljes mértékben szükségtelen a garancialevél ugyanis a www.asus.hu/rma oldalon tud intézni minden garanciával kapcsolatos dolgot. Az asus termékek beregisztrálásra kerülnek az eladás napján így a gyártó pontosan tudja hogy melyik termék mikor lett eladva”.
Nos, megnéztem az adott oldalt is, ott említik a készülék jótállási jegyét. Illetve a fentiek alapján egyik Asus notebook-hoz sem jár garanciapapír? -
KerteszB
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy egy Asus X71VN notira feltettem egy Win7 64bit Ultimate-t, és az FN gyorsgombok nem működnek, pedig feltettem az ATK hotkey és minden más szoftvert is hozzá, az alvás mód megy csak, semmi más (se hangerő, se fényerő, semmi...). Valaki tud valami megoldást erre?
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest