- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagusz01
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek Asus K53E-SX1110D gépről?
Jó választás, vagy érdemesebb mást vennem?Köszönöm a válaszokat!
-
jampi79
csendes tag
Sziasztok keresek asus a9rp-5a078-as alaplapot ha valakinek van
06302745954
jampi79@citromail.hu
sos -
-
jagusz01
csendes tag
Tudnátok Asus K53E-SX1110D-ről véleményt mondani?
Esetleg jobbat?Köszönöm!
-
r3dsnake
nagyúr
sziasztok!
van ez a tipusú noti: ASUS X53BY-SX171D
ahogy nézem a specifikációit, mindenhol amd e450+hd6470
a kérdésem az lenne, hogy mivel az e450-es proci tartlamaz egy hd6320-as APU-t, ez tud-e crossfire-ben működni a hd6470-nel?
köszi!
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Újratelepítettem egy Asus F3M gépet. Wifi valamiért nem akar működni. FN F2-re led világít,de ennyi.Utolsó drivert leszedtem az Asus-tól. Ötlet esetleg?
-
Szergeely
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak két laptopot:[link]
[link]Az első mellet a kedvezőbb ár és az ajándékok, a második mellett a nagyobb teljesítmény szól.
Megéri-e inkább az intel-est venni? Minimális vagy lényeges-e a különbség a két noti között?
A gép játékra és 3D-s tervezésre kellene.
Köszi a segítséget!
Gergő -
-
monosgeri21
tag
Hi!
Lenne egy kis gondom. Van egy Asus K52Jr típusú notim. Windows XP alatt nem tudom működésre bírni a wifit.A wifi-kártya hardverazonosítója: PCI\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_10891A3B&REV_01\4&EDEF54E&0&00E1
Gyári WinXp driverrel nem megy és a Win7-essel se. Ha valakinek van ötlete szóljon.
Köszi! -
legenda
válasz monosgeri21 #13617 üzenetére
más oprendszer alatt működik, csak xp alatt nem?
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Panthera
őstag
Üdv!
Asus X51RL notihoz keresek ATI Radeon Xpress 1100 drivert, Win7 (64 bit) alá.
Újratelepítés előtt fenn volt rendesen, de most akármit töltök le, nem hajlandó úgy felinstallálni, hogy az eszközkezelőben is jól jelenjen meg. Ilyen driver hivatalosan nincs hozzá, csak vista, amit kompatibilitási módban érdemes telepíteni a leírások alapján. Úgy megy csak fel, de mintha nem is csináltam volna semmit. Van ötletetek? -
legenda
válasz Panthera #13621 üzenetére
ezt próbáltad; link
vista kompatibilis módban (jobb klikk -> tulajdonságok -> kompatibilitás -> futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban; vista), és rendszergazdaként (jobb klikk -> futtatás rendszergazdaként) mennie kellene!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
cettlee
őstag
hali! vettem egy n55 laptopot, feltelepitett egy csomo progit, amiket nem találtam hasznosnak letöröltem, köztük a sonic mastert is. utolag kiderült hogy mégis hasznos lenne, mert nélküle mintha romlott volna a hangminöség. az asus driver cdjén viszont sehol sem találom külön a progit. honnan tudnám felrakni? lehet hogy a realtec audio driver pakolja fel?
-
cettlee
őstag
válasz alfa20 #13628 üzenetére
na nagynehezn sikerült felrakni megint, benne volt a realtek driverbe, programfilesbol kellett installálnom. el is indul viszont nem birom müködésre birni. nemtok kattintani semmlyien beállitásra a SM(nem szadomazo) en belül. volt restart meg ujraraktam megint az SM-t.
-
tothir
tag
Az asus x54-es sorozatot tényleg nem lehet bővíteni memóriával? Csak egy memóriahely van?
-
legenda
válasz tothir #13632 üzenetére
pontos típus - elég sok lehetőség van az x54 szérián belül - függvénye, de vagy egy foglalat, vagy;
DDR3 1333 MHz SDRAM, 2 GB, OnBoard Memory, 1 x SO-DIMM socket for expansion up to 6 GB SDRAM
DDR3 1333 MHz SDRAM, 4 GB, OnBoard Memory, 1 x SO-DIMM socket for expansion up to 8 GB SDRAM[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz tothir #13636 üzenetére
az akkumulátorra nem merek mondani semmit sem látatlanban, mert több szériánál is volt már úgy, hogy a gyártó honlapján a kicsivel hirdették, több hazai forgalmazó is lemásolta onnan a spicifikációval, de ennek ellenére a nagyobb akkumulátorral érkezett hazánkba!
-
tothir
tag
Az aksi nem annyira fontos, csak ha már ugyanabban az árban vanank, akkor samu mint asus, jobb aksival.
A memória bővíthetősége viszont fontos lett volna.
Igy ez ugrik.
De lehet a notivásárlás is, ha ki tudom húzni, akkor várok jővő év elejéig, hátha lesz valami akció, meg erősödik majd a Ft is, mert ez igy nem kóser, ami nyár végén 100 alatt volt, most 130 -
Xanyi
tag
Sziasztok!
Gondoltam leírom nektek a kis storymat, hátha valakinek ezzel segítetk a döntésben, hogy miért ne vegyen Asus notebookot...
Elöször is fontos tudni, hogy elötte is Asus notebookom volt (F5SL), ajánlottam is mindenkinek, hibátlanul adtam el, nagyon szerettem, csak én hülye újítani akartam.
Erre vettem egy K53SC-t. Kb. két hét alatt a következő hibák jöttek elő:
-A billentyüzet bal felső része kijár a helyéről, a rögzítő fül nem rögzít rendesen.
-Szóköz bill. nem mindig működik.
-A két hangszóró eltérő hangon szól, a bal jó, a jobb tompa.
-Wifi LED nem világít.
El is küldtem szervízbe, rendeltek hozzá billentyüzetet, hangszórókat, és készülékházat a rögzítőfül probléma miatt. Ez eddig rendben is volna, csakhogy valamelyik alkatrész majd csak 15-én jön meg, ezzel kb 1 hónapot fog az alig két hetes noti szervízbe tölteni, ráadásul darabokra szedik.
Nem ezért vesz az ember új notebookot.
Most itt vagyok, kiadtam 150 ezret, és nincs gépem egy hónapig.
Arról nem is beszélve, hogy ha két hét alatt ennyi hiba, akkor mire számíthatok mondjuk a két-három év használat során?
Ráadásul ma voltam MM-ben, ránéztem más Asus notikra is, 3-ból az egyiken ugyanúgy szar volt a billentyűzet, kijárt a bal felső sarok a helyéről.
Természetesen az Asus a teljes cseréről hallani sem akar, úgyhogy mást nem tehetek, minthogy ha visszajön a szervízből eladom, és soha többet nem veszek Asust...[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
Na most ezt így egy gép alapján ennyire lehúzni, nagyon nem korrekt. Most nem azt mondom, hogy más nem fut bele ilyen gépbe, de szerinted az összes újabb asus gép ilyen rossz? Csak mert belenyúltál egy hulladékba?
Ne vegyél consumer gépet, és nem lesznek ilyen problémáid.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz tothir #13643 üzenetére
lehet, hogy nem volt még msi notid, amihez kintről rendeltek alkatrészt, vagy acer, amit kivittek problémásabb szervire...
Xanyi; tényleg nem illik általánosítani, vannak kevésbé problémás szériák is, sőt! beleválasztottál, ez van...
ja, mm kiállított dell noti - nem is a legolcsóbb - space billentyű egyik vége nyomásra kiugrott... az ilyen helyeken kiállított notikat annyian nyomkodják, hogy csak na...[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
válasz tothir #13645 üzenetére
akkor a kulcsok;
- kintről rendelt alkatrész
- problémásabb szerviz
keress rá, sok történetet találsz, ahol 3 - 4 hétről van szó, sőt...
amúgy nekem az asus és az msi notikból, még egyik sem járt szervizben!
pedig van 3 éves asus és msi notim is![ Szerkesztve ]
-
-
Xanyi
tag
NTonee kali
Nem általánosítottam, csak leírtam a saját tapasztalatomat. Ettől még lehetnek jó Asus notik, hiszen mint írtam nekem is volt már elötte, de ezután már nem lesz.
Az MM-os notinak ugyanaz volt a hibája mint az enyémnek, itt a fórumon is olvastam hasonló hibát, úgyhogy ez nem hiszem hogy a sok nyomkodás oka. -
legenda
a véleményed egy adott szériás notiról szól, ennek ellenére azt írtad, hogy; hátha valakinek ezzel segítetk a döntésben, hogy miért ne vegyen Asus notebookot...
írd inkább azt, hogy szerinted ezt a szériát kerülni kell!
én például anno az f5sl szériát sem ajánlottam, főként a sis chipset miatt...
nem, nem csak 300 e ft környékén adott jó/jobb asus noti, a 150 e ft-os árkategóriában is vannak jobbak - de akad problémás is, mondjuk több, mint a drágábbak között![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest