- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
G3
csendes tag
Sziasztok!
Ki tudna nekem még jobban megvizsgálni szerény összegért egy Asus K50AB laptopot? Eredetileg volt rajta XP aztán lett Vista amivel kifagyogatott aztán lett Win7 ami pár napig működött s aztán a gép meghalt: ha bekapcsolom nincs kép nem tölt be semmi, csak a ventik zúgását lehet hallani. A merevlemezt kivettem belőle megnéztem másik gépen, azzal nincs baj. A kijelzővel sem lehet gondolom, mert nem érte semmilyen komoly fizikai hatás. S ha rákötöttem egy külső monitort azon sem volt kép. Kipróbáltam biztosan jó memóriákkal, azzal sem működött. Sőt a saját memóriáit átettem másik gépbe ami működött jól velük. Ötlet?
G3
-
Menor
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy K73SV-t. Teljesen jól működik, meg vagyok vele elégedve, az egyetlen problémám, hogy a touch-padot nem tudom rávenni,hogy vegye a multi-touch gesztusokat. Próbáltam a gyári driverrel, a synaptics honlapjáról lehúzott driverrel, minden esetben az a probléma,hogy maga a touch-pad megy jól, de multi-touch nem. A taskbaron megjelenik a synaptics mutatóeszköz kisikon de a pressure-graph, meg moodpad már nem indul el, azt írja, hogy nincs synaptics eszköz. Van valami jó ötletetek a megoldásra?
[ Szerkesztve ]
-
-
Peti20
tag
Sziasztok!
A hétvégén vennék egy ilyen tipusú notit: ASUS K53E-SX1110D
Mit mondtok erre a tipusra? 140.000 bruttóért megérné-e 2 év garival, vagy javasoltok helyette valami mást? Amúgy hölgynek kellene netezős megbízható notinak..:)
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Van egy ASUS F83SE-VX057D laptopom most lett 2 éves.Az a bajom vele,hogy már ujjonnan sem bírta az aksíja( 4400 mAh, 6 cella) tovább 1 óránál és elvileg 3 órát kellett volna bírnia.Már rég óta asztali gépnek használom csak néha próbálgatom az aksit.Most az aksi jó ha bírja 30 percet.Mikor lehúzom a töltőről még többet mint 1 órát mutat,majd 1-2 másodperc után már csak 34 percet és 100%-on van.Egy progival ellenőriztem,hogy az aksi 24%-os,elhasználódottság.
Mi lehet a gond?Mit tudok vele csinálni?
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
Azokhoz lenne egy kérdésem, akik K53-as szériát használnak:
Ha a balance-al játszok ide-oda a jobb és bal oldal között, akkor hallani hogy a két hangszórónak más hangja van. A bal elég normális, a jobb tompább hangon szól...
Volt szervízbe a gép más okból, jeleztem ezt is, kicserélték mindkét hangszórót, de ugyanolyan most is. Másnál is ilyen ez?
Előre is köszi! -
csapviz
csendes tag
Helló!
Laptop vásárlásra szántam el magam, de nem tudok dönteni, ebben kérném a segítségeteket. [link]
[link]
Erről a két laposról lenne szó. Az Asus X54HY-SO085D-ben Intel Core i3-2330M proci van, az Asus K53TA-SX149D-ben AMD A6-3400M Dual-Core. Szerintetek melyik proci az erősebb? S ti melyik gépet választanátok az összkép alapján? -
atti1848
senior tag
válasz csapviz #13762 üzenetére
Hali.
Én a core i3-as procisat választanám.az a +2 Gb RAM nemhinném,hogy sokat számítana és egyébként is egy core i3-s cpu túd annyit,mint egy amd x4-s proci.Szal nem kérdés,hogy a Asus X54HY-SO085D megfelelő.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
kelly7
aktív tag
Azt tudja valaki hogy mennyi egy akksi "normális" elhasználódása? 8 hónapos a K53-am és Aida szerint 5% az akku elhasználódása.
-
Xanyi
tag
válasz kelly7 #13764 üzenetére
Szia!
Nemrég itt a fórumon is elpanaszkodtam, billentűzet kijárt a helyéről, billentyűzetet és komplett felső burkolatot cseréltek, majdnem egy hónapot volt szervízbe...
A hangszóró nálad is olyan hogy felemás ahogy írtam? Mert ha már hármunknál, akkor valszeg ez ilyen
Amúgy azt hogy érted hogy vicc? Tényleg nem szól túl jól, meg halk is. Nálad is? -
kelly7
aktív tag
-
enix23
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a k52-esemből időnként elég torz hangok jönnek ki, mind a hangszórójából, mind a kimenetéről. Zene hallgatásnál és filmnézésnél tűnt fel leginkább. Úgy vettem észre, hogy ha több komolyabb erőforrást igénylő program fut, akkor jön elő, és főleg a magas hangoknál torzít be. Valahogy úgy, hogy váltakozik a hangerő is, nem csak a minőség. Elég zavaró tud lenni és élvezhetetlen.
Egyébként win7 x86-ot használok.
Mit javasoltok? -
sid.:Rc211v
őstag
Sziasztok! Az normális, hogy a gépembe a GT540M vga 8x-os PCI Express módban fut ? kép nem 16x-os módba kéne lennie ?
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
nagyúr
Sziasztok!
Apukámnak kamionba kellene egy Asus notebookhoz amit filmnézésre használna inverter. Tudom, hogy egyszer már kérdeztem és valaki ajánlott egy 20 ezer Ft-osat, de annyit nem akar fizetni érte. Ez az olcsóbb jó lenne? Link
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Van egy ASUS K52-JE EX225D típusú gépem, és szeretnék benne memóriát cserélni (most 3GB van benne ez volt az alap) Mekkora memóriát érdemes belerakni (max 8gb ha jól rémlik)? Illetve milyen típusút (Mhz)? Ugrik a garancia ha cserélem a ramot?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
mickemoto
őstag
Tud valaki G53SX-hez ICC profilt?
köszönöm
-
nagyúr
válasz Kicsirics77 #13781 üzenetére
Kösz!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
törölt tag
Gépem szinte asztaligéppé változottl,telepről tud csak menni, mert az akksiját 3hónap alatt tölti fel. 2szer volt alaplap cseréje, és most minden rendben lenne csak ez az akkumlátor töltés...
lemerítettem megint 0%ra és ilyen adatokat ír az EVEREST
Feszültség
kb 10000mW
Töltés mértéke: 99-110mW O
Elhasználódás: 4% -> 2% ->...Emelett 100% töltöttségnél megmarad a narancssárga led, csak villog zöld-narancs-zöld-narancs
Valaki megtudja mondani a problémát? (találgatások, ötletek is jöhetnek)
K52JE
-
legenda
válasz #76500480 #13786 üzenetére
a li-ion akkumulátorokat nem szabad nullára meríteni! persze amikor kikapcsol a noti, hogy lemerült az akkumulátor, akkor azért marad még benne némi tartalék - pont a teljes lemerítés ellen védekezve -, de ha sokáig erőlteti az ember a teljes lemerítgetést, akkor kicsinálja az akkumulátort...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
cettlee
őstag
Üdv!
Asus Instant On funkcioval lenne problémám.Elvileg egyesiti a sleep és a hibernálás funkcio elönyeit, de azt atapasztaltam, hogy akksi eltávolitás utáni inditáskor olyan mintha elment volna az áram, tehát bootnál ott a lehetöség hogy csökkentett mód, normál modu inditás stb.
Instant On! calls in the best of both worlds of Zzzzzzz. It can always resume in just seconds like sleep mode but it will last far longer. The Eee PC 1025CE will be able to resume in 2-4 seconds for up to 21 days with the 6-cell battery, while the larger new N-series can do up to 15 days. Even then, if your battery does run out of juice or it’s removed in the mean time, the data isn’t lost like in the standard sleep mode as it’s also backed up to the hard drive for security.
Ez alapján a hibernálofájlbol kéne ujraélesztenie a gépet szerintem
-
válasz cettlee #13789 üzenetére
sleep:
ilyenkor megy a gép, csak kevés áramot eszik.
te meg kiveszed alóla az aksit.ez a kevert módú sleep, ha csökken az aksi feszej, akkor feléled és lehibernálja magát. de nem úgy, hogy tudja a laptop, mikor veszed ki az aksit
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
feri91
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég vettem egy ASUS K53SC SX017D típusú laptopot.
A wifi drivert nem tudom feltelepíteni. Valaki találkozott már ilyennel?
Vagy tudja, hogyan lehet ezt megoldani?
http://pics.coldline.hu/pics/414705-20111220-vkIRiV.jpg -
legenda
válasz #76500480 #13788 üzenetére
amit írtál; lemerítettem megint 0%ra - abból gondoltam, hogy nem először merítetted le teljesen, ezáltal kikészült az akkumulátor...
a legbiztosabb az lenne, hogy próba oda és vissza; adott notiban másik akkumulátor, és adott akkumulátor másik notiban, így kiderülne, hogy melyik a hunyó...feri91; odaát válaszoltam; link
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
potkem
aktív tag
Üdv urak.
3 hónapja vettem egy K52 laptopot.
Gond eddig nem volt vele, igaz nem is sokat használom.
24/48 ban dolgozok, és csak munkahelyen van bekapcsolva.
Eddig akksi nélkül használtam, max néha ráraktam hogy fel legyen töltve.
Viszont idegesített a szünet a 2 zsanér között, így most végleg ráraktam.
Én akssit soha nem használok, de így hogy rajta van hogyan használjam?
Mire figyeljek oda?
Hogyan kell ezt rendeltetésszerűen használni?Köszi előre is.
-
Bubanc
aktív tag
Sziasztok,
Tudna valaki abban segíteni, hogy hogyan lehet Asus U30 JC laptopon HDMI-n pass through-módban kiküldni TV felé digitálisan a hangot? Dolbi Digital, DTS, stb.. nekem állandóan csak sztereóban akarja küldeni.
Köszi előre isAMD for(n)ever s754, a világ már csak ilyen, nem lehet bárhova bármit bedugni...
-
KáZsé Mestör
tag
Sziasztok!
ASUS F5VL hangkártya driver kellene win7-hez!
Az eddig próbáltak nem jók!
Minddel pattog a hang,ha kicsit is teker a winyó.
Zene lejátszásnál nem,de filmnézésnél már zavaró a gyakorisága.
Szóval ki milyen verziót használ,akinek ilyen van?Vagy sima F5V.
Jelenlegi verzióm:
6.1.7601.17514 -
.bableWes
őstag
Sziasztok!
K53SV laposomban a webkamera fejjel lefele képet mutat. Mint megtudtam ez Asus betegség és egy egyszerű asus honlaprol leszedett driver orvosolja a problémát.
Leszedtem, kicsamogoltam de a telepítés nem indult el, hanem ezt [link] a hiba üzenetet dobja ki.
Próbálkoztam más driverekkel is de nem szuperál.
Win 7 ultimate 64 bites op. van a gépen.Köszönöm előre is!
Most kiderült, hogy vak létemre 32bitest akartam a 64bites op-ra rakni, de a 64bites verzioval is ugyan ez a problémám!
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
válasz .bableWes #13797 üzenetére
re
a hupon olvastam hasonlót ugyanerről a jelenségről.
a hibát az okozza, hogy a gyárban fordítva szerelték be a kamerát.
2 megoldás van: megfordítod a kamerát
nem fordítod meg, hanem a gyári lemezről felrakod az eleve neki adott drivert.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest