- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok ! Nem vagyok járatos a témában inkább kérdezek: Van egy ASUS A3H laptopom Mobile Intel Celeron M 380, 1600 MHz procival és Asus A3000H alaplappal.
Arra lennék kiváncsi mekkora a legnagyobb processzor amit bele tudnék rakni és hol tudom a legjobb áron megvenni?
Köszönöm az építő hozzászólásokat.
Sajnos az ASUS honlapján semmilyen értékelhető információ nem volt hozzáA 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
válasz akoska23 #13452 üzenetére
2100MHz-es mobile pentium M a legnagyobb ami belemegy (Pentium M 765)
szerintem viszont árban a 2000MHz-es jobb (Pentium M 755). (ebay szerint előbbiből 89$, míg utóbbiból 24$-ba kerül 1-1 példány)odipapa: igen
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
xtremer
tag
Sziasztok!
Notimhoz(Asus X54L-SX044D) szeretnék drivert letölteni az http://support.asus.com oldalról de nem megy valakinek valami ötlet?
(Közbe már találtam máshol) viszont tényleg nem megy a support oldal...
[ Szerkesztve ]
-
talent
csendes tag
ASUS-K53SV szériában az IceCool Technology csak parasztvakítás?
-
-
lsebestyen
addikt
hali! egy asus 1011px netbookot szeretnék újra rakni! van vlmilyen billentyű kombináció amivel betudok lépni oda ahonnan lehet reinstallt nyomni? winxp van rajta
-
Dirtyz
őstag
Sziasztok!
Egy X52S-hez kellene win7 driver (cd-n csak vista van..), esetleg valaki tud lelőhelyet?
KösziVédd a fákat, egyél hódot!
-
Dirtyz
őstag
válasz lsebestyen #13461 üzenetére
autorun-nal futtatva, azt írja, hogy "suitable OS vista..."
Védd a fákat, egyél hódot!
-
-
dunc
nagyúr
Sziasztok ehhez a típushoz nincs a driver cd-n a hálókártya,vga,stb driver,honnan tudom letölteni,az asus oldalás sincs ! X54L-SX044D
-
lanw
aktív tag
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem,hogy van egy asus a6j notbook-om , és amikor lehajtom a fedelet eltűnik a kép ,de mikor vissza már nincs kép....a vezérlőpultban kikapcsoltam mindent ami szükséges.Végtére is az lenne a kérdésem ,hogy tapasztalt e már vki ilyet ? vagy mit állítsak az nvidia driverben? inverter tutira jó , mert bootolásnál akárhogy is hajtogatom visszajön a kép...Valami szoftveres gondra tippelek ,de fogalmam sincs mitől lehet ...?
Win 7 Home van rajta ...
[ Szerkesztve ]
To be or not To be
-
amikor lehajtod a fedelet, akkor a windows beállítása szerint hibernálja magát, tehát működő windows esetén (nem bootkor) lehajtod a fedelet, el fog tűnni a kép és lehibernálja magát, csak power gomb megnyomásra áll vissza.
AZ energiagazdálkodási lehetőségeknél majd add meg, hogy mit csináljon a gép a fedél lehajtásakor áram alatt és akksiról.DUNC
[ Szerkesztve ]
-
-
Zsolti1818
csendes tag
Sziasztok!
MIt gondoltok erről a laptopról: Asus X53U-SX101D? 81 e. árulják most boltban.
http://elektrohouse.hu/Informatika/Notebook/Asus_X53U-SX101D
általános felhasnására kell
gagyi ez a laptop? vagy miért ilyen olcsó?
köszi -
alfa20
senior tag
Sziasztok!
Noti vásárlását tervezem igaz majd csak januárban, de már most nézegetem a kínálatot, addig már új típus nem igazán jön ki max. az árak változnak.
Szerintetek melyik lenne jobb választás:
K53SV-SX562D
N55SF-SX169DVajon megéri a +20-at az N széria.
Az aksi idő nem érdekel mind két helyen hálózatról menne, vezetés közben meg úgy sem megy, hely hiány és a két hely miatt erősebb PC hiába olcsóbb, de nem megoldás.
Mennyire jó a hűtése a K53SV-nek, mennyire hangos?"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
Hennet
aktív tag
Sziasztok!
Farmer szimulátorom kér valami 3D drivert a KJ50-esemtől, valaki tudna segíteni?
Köszönöm!"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."
-
válasz Zsolti1818 #13477 üzenetére
mert egy gyenge amd fusionos cpu-val árulják.
-
demerion
tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem: ebben a laptopban ASUS K53SV-SX602D cserélhető otthon ram vagy pedig szervizes illetve milyen modulokkal érkezik?
[ Szerkesztve ]
-
demerion
tag
dupla
[ Szerkesztve ]
-
Arimbas
csendes tag
Sziasztok.
Adott egy ASUS M51KR-AP054 típusú laptop, Ati Radeon HD 3470 videokarival. A gép már nem garanciális, és szeretnék bele egy erősebb videokártyát. Lehetséges-e a dedikált videokártya csere, és abban az esetben ha igen, hol tudok utánanézni, hogy milyen videokarikkal birkózik meg a gép?
Köszi előre is. -
Xanyi
tag
Sziasztok!
Friss tulajdonosa vagyok egy Asus K53SC-nek. A tapipad alatt lévő LED-ek közül az antenna jel ami gondolom a WiFi-é lenne nem világít, pedig jelenleg is azon keresztül kapcsolódok a netre.
Valami szoftvert nem tettem fel véletlenül, vagy egyszerüen rossz a LED?
Előre is köszi! -
-
Sobod87
tag
Sziasztok!
Pár órája lettem a tulajdonosa egy KT53TA-SX051D-nek, viszont szerintem nem látja a dedikált vga kártyát, honnan tudnék letölteni hozzá drivert? (Radeon HD6720G2)
Előre is köszi! -
pablotaxi69
csendes tag
Sziasztok!
Asus F3tc gépem van.2 gb memoriával.Sajnos ebbe még MK-38 AMD turion egymagos proci van viszont GeForce 7300 -as 512 mb videokártya.
Lehet-e ezt még valamivel fokozni a teljesítményt vagy ez már a maximum?
Köszi! -
Sobod87
tag
Köszönöm a válaszokat, megpróbálom!
-
shuttle
tag
Hi skacok !
Vennék egy Asus EeePC X101 -es notit , az lenne a kérdésem hogy azt a 8 Gb-s SSD-t lehet-e cseréllni vagy integrálva van ?
– A temetőre az van kiírva: FELTÁMADUNK! – Akkó má' jobb a kocsma, me' oda meg az, hogy SOSE HALUNK MEG. Hofi
-
alfa20
senior tag
válasz pablotaxi69 #13491 üzenetére
a AMD Turion 64 X2 TL-56-el még adták anno
"Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
-
haris
őstag
Mármint azt akartad mondani, hogy csak ilyenre cserélhető:
Csak így már nem éri meg megvenni... (+20ezer Ft )
-
válasz pablotaxi69 #13498 üzenetére
nem vennék rá mérget
-
dozsapa
csendes tag
Hali!
Tudnátok segíteni??? ASUS X51 RL Bekapcsol elvileg megy minden de kép nincs
és afunkció ledek közül a dupla Zz világít?
Mi a véleménytek, VGA????
Köszönöm és Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Politika
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest