-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz aprokaroka87 #23950 üzenetére
Szinte az összes szolgáltató leírja, hogy a valós fogyasztás eltérhet az általuk kalkulálttól. Nem olyan fekete-fehér a mérés, mert némelyik tarifacsomag nem számol email és böngésző forgalmat.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Bozek
nagyúr
Én egyszer belefutottam ebbe. A munkám megkönnyítésére írtam egy programot, ami a focimeccsek összeállításait leszedi a netről. De mivel ez HTML-ből szedi ki, a tömörítettnél hibaüzenetet kaptam. Eltartott egy ideig, míg rájöttem, hogy miért van ez a probléma, hiszen másik nettel meg ment rendesen.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Lehet egy 2.3.6-os droidot úgy kigyomlálni,hogy csak internet rádiózásra lehessen használni, de az (persze a lefedettségtől függően) akadozás nélkül, flottul menjen?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
St.Baan
újonc
Sziasztok. ki tudna segíteni. Tegnap a "melyből" előhozattam a készülékemmel a gyári visszaállítást. Tehát a power-hangerö- stb...gombok után. Ki is törölt minden előző letöltött próba alkalmazást a telomból, de azóta hiába kapcsolom ki az adatforgalmat, vagy a WiFi-t néhány másodpercenként bekapcsol a WiFi magától, majd ismét kikapcsol. És ez így megy egész nap. Azóta sokkal hamarabb lemerül az aksim. Mit tudtok ajánlani, vagy melyik appot kellene letiltanom. Ja még valamit. A frissítés óta ha engem hívnak automatikusan leveszi a hívást a készülék, meg sem várja, hogy én tegyem. Ez egy Lenovo S860t (de láttam már ilyen formát Jianke V5 néven is) Android 4.4 van rajta. A segítséget előre is köszönöm.
Steff
-
beg
veterán
válasz St.Baan #23960 üzenetére
Akkor nem mondok újat azzal, hogy egy kamu koppintás van a kezedben. Ezt a klónt eddig 3 féle konfiggal láttam. Azt se tudni valójában mi van benne, szoftveresen is egy fekete lyuk. Épp ezért én ehhez sok reményt nem fűzök.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Yondaime 四代目
tag
Sziasztok!
S3 mini amit nem lehet megszabadítani a LaFleur romtól és nem lehet wipe-ol,odinnal újra flashelni ,rootolni?
Amúgy működik rendesen, de szeretnék rá CM-et...Tipp?!
Személyesen vagy DPD futárral postázok, egyéb esetben nem vállalok garit.
-
borix
őstag
Üdv. Vettem egy S4 mini telót. Az lenne a kérdésem,hogy lehet azt beállítani a föltelepített alkalmazásokat áthelyeztem a memória kártyára de a mentéseket továbbra is a telefonra rakják.A memóriakártyára kellene,hogy menjenek.
-
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
Nem tudom kinek dereng, de a hónapok óta tartó virus problémám megoldódott végre. Köszönöm a sok segítséget.
Pont lejárt netszolgáltatómnál a szerződés, így tudtam váltani adsl-ről vdsl-re, és ezáltal routert is kellett cserélnem. Mielőtt üzembe helyeztem volna, még kapott mindkét pc-m windows reinstallt, a mobilok újabb factory resetet, és azóta minden rendben van. Végre nem vacakol egyik telefon se, már el is felejtettem mennyire jó így böngészni[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz hakydakillah #23966 üzenetére
-
HoTaZo
addikt
válasz HoTaZo #23959 üzenetére
Továbbra is ez a téma jár a fejemben...
Ha tudnátok abban segíteni, mit lehet gyomlálni és mit ne, ahhoz, hogy ez működjön.Nem akarom OFFolni a topikot, de ha a jelzett műveletre jó bármilyen (internet képes) telefon, akkor örömmel fogadok minden tanácsot, vagy egyéb fórumra való irányítást.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
GEPESZ66
veterán
Ha a hálózat típusnál kiválasztom a GSM\WCDMA preferáltat,akkor a hálózatnál hagyjam Automatikus preferálton?
Vagy válasszam ki a Telekom WCDMA-t,nehogy a határ közelében járva átálljon a szerb hálózatra? -
bgabi1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Kis segítséget kérnék, már amennyiben jó helyen kérem ezt.
Kisfiam letörölte Samsung Galaxy Young2 telefonjáról a fotóit véletlen.
Már letöltöttünk androidra egy fájlvisszaállító programot a Dr. Fone-t, de sajnos, amikor elkezdi vizsgálni a telefon tartalmát állandóan lekapcsolja a készüléket. Bár az vissza is kapcsolódik utána, de érdekes módon mindig a számítógépen keres törölt fájlokat utána, nem pedig a telefonban, pedig a vizsgált eszköznél a telefon neve van megjelölve. Végképp nem értem a dolgot. Számítógépről mindent vissza tudunk hozni, de az androidról semmit.
Valaki esetleg tudna segíteni?
Az a fő gond, hogy nem a memóriakártyáról törölt, hanem a készülék belső memóriájáról.
Köszönöm előre is! -
1100110
csendes tag
Sziasztok!
A mai androidos telefonoknál mennyi az elfogadható RAM mennyiség? 1.5 már okés, vagy az még gyengécske? -
MODERÁTOR
-
Bozek
nagyúr
válasz Viktor0610 #23976 üzenetére
A Z5 Compact topic-ban meg megy a sírás, hogy miért csak 2 GB, miért nem 3... Na, tegyél igazságot.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Kollégám Lenovo A2010 telefonjára nemrég beállítottam google fiókot, hogy az áruházból alkalmazásokat tudjon letölteni. Munkahelyi a telefon, privát a fiók, minden szinkronizálást kikapcsoltam, csak az áruház miatt kellett.
Mégis, az sms alkalmazásba lépve, ha új üzenetet akar írni, a címzettekben az összes google fiókban lévő email címet feldobja mint lehetőséget (a telefonon mindössze 36 darab névjegy van telefonszámokkal) és nem találtam olyan beállítást amivel törölhetném.
Ha eltávolítom a google fiókot, az megoldhatja a problémát? Még véletlenül sem akarom törölni az egészet, csak a telefonról.
Arra is gondoltam hogy csinálunk egy másik fiókot csak ebből a célból, amiben nincsenek benne az email címek.
Let the Zone take me if I am.
-
mobilizmo
addikt
válasz 1100110 #23973 üzenetére
Két éves Moto G-ben 1GB. Nem mondom, hogy nem lenne jobb a 2, de ha nem nagyon játszol komolyabb programokkal, egész jól együtt lehet élni vele, a 1,5 GB elég lehet. Az tény, hogy a tendencia az, hogy maga a rendszer is egyre többet eszik. Sajnos itt is belevisznek minket abba a zsákutcába ami a PC-nél volt jó darabig.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Over567
aktív tag
Sziasztok! Tegnap frissült telefonom( Lenovo A1000 ). Azóta ha fel akarom ébreszteni alvóból akkor kb 5 másodpercet kell várni gomb benyomásától a képernyő bekapcsolásáig. Ez update előtt egyszer sem történt meg. Lehetséges hogy ez okozza? Van ilyen hibáról már tudomása valakinek? Köszi.
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Valaki adjon már egy linuxra kompatibilis adb forrást! (Nem telefonosat) Én sehol nem találtam ilyesmit, pedig ubuntura le van fordítva, tehát van ilyen.
Köszi!
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Vidual001
tag
Sziasztok!
Egy gyors és buta kérdés..
Sony Xperia T-n hogy a pékben lehet képernyőképet csinálni? Hangerő + bekapcs gomb nem segített, vagy billentyűzárba tettem, vagy kikapcsoltam. Más ötletem nincs.
Tippek?MSI GT62VR 6RD Dominator Pro
-
beg
veterán
válasz Vidual001 #23991 üzenetére
Hang le és a bekapcs egyszerre nyomvatartásával (nem megnyomásával). Ilyen kaliberű kérdés legközelebb nyugodtan mehet a telefonod topikjába vagy google keresés nettó 33 másodperc.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Keeperv85 #23993 üzenetére
Láttam én már power up gombot nyomni mellé, aztán csodálkozás, hogy nem működik. (Történetesen én magam követtem el )
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz Mr Dini #23988 üzenetére
Probléma megoldva. Végig ott volt az orrom előtt a forrás, csak konkretizálni kellett a git parancsomban, h hanyas source-ot szeretnék...
Ha valakinek a jövőben szüksége lenne ilyesmire itt megtalálja: https://android.googlesource.com/platform/system/core
Ez csak a core, de ebben van benne az adb. A fordításhoz kellenek még extra libraryk, mint pl a zlib. Ezeket valahol itt fel lehet lelni.
Mod: holnap kipróbálom, h tudja e a hőn áhított secureadb-t. Remélhetőleg igen, mert a 4.4-es forrásából fordítottam.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz Mr Dini #23997 üzenetére
Sorry az egymásutáni posztért...
Na, nem bírtam várni. Előkaptam egy usb kábelt és leosontam a konyhába. Bedugtam, de nem látja, csak az lsusb... Ím egy paste a pontos kimenetről.
Ha netről kapcsolnám őket össze, akkor nem offline-t, hanem unauthorizedet ír és figyelmeztet is, h a telón fogadjam el a felugró popuppot. Ami meg csak kábeles kapcsolat esetén ugrik fel. Kell még nekem udev szabály létrehozása ahhoz, h felismerje az eszközöm végre, vagy mit csináljak?
Köszi!
-
Mr Dini
addikt
válasz Keeperv85 #23999 üzenetére
Nemnem. Ebbe benne van az is. Kicsit utánajártam és ez való linuxra kliensnek is. Pedig én is azt hittem, h külön van...
Meg akkor nem libtoollal kellett volna fordítanom, meg makekel.
A lényeg, h kaptam egy bináris fájlt, ami működik. (Csak az eszközt nem ismeri fel... :/)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- Óra topik
- Autós topik
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest