- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!Tudom nem szakmai kérdés
A Mali400-mp1 az IMR Vagy TBR alapon müködik? -
vicze
félisten
válasz aprokaroka87 #19505 üzenetére
IMR, de annyira nem egyszerű ez...
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
Melyik oldalról, vagy hogyan lehet biztosan megtudni, hogy egy készülék tudja-e az 5 GHz-es wlan-t?
-
vicze
félisten
válasz oliwire #19507 üzenetére
802.11a/n/ac jelöléseket keresd ez kötelezően fel kell legyen tüntetve, ezek közül mindegyik tudja az 5GHz-t.
De elég kicsi az esély, hogy egy mai készülék ne tudja.Csak hogy érthető legyen:
802.11a
802.11n
802.11acEzek közül valamelyik fel van tüntetve pl. így.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Csak az "ac" esetén biztos az 5GHz. A "b" és "g" nem tudom, hogy elméletileg lehetne -e, de gyakorlatban én még nem láttam 5GHz -en. Az "n" pedig lehet 2,4 és 5GHz is. Nincs olyan összefüggés, amiből az "ac" kivételével következtetni lehetne a frekvenciára. Pl. RK3188 -as mini PC -k közül vannak olyanok, amiket AP6210 -es és vannak, amikek AP6330 -as Wifi/BT modullal szerelnek. Mindkettő b,g,n -es, de csak a 6330 -as tudja az 5GHz -et.
[ Szerkesztve ]
-
atroll01
újonc
Sziasztok! van egy Samsung telóm (s advanve) és szeretném valahogy téglásítani, úgy hazavágni, hogy abszolút ne lehessen vele semmit sem kezdeni, bekapcsolni, behozni akármilyen menüt, download módot, etc. Tudtok tippet adni, mit lehet vele kezdeni? rootolt a teló.
-
vicze
félisten
válasz #79335424 #19513 üzenetére
B és G elméletileg se lehet, nem része a szabványnak. N esetében igazad van 5GHz opcionális, de én konkrétan nem találkoztam olyannal, hogy egy N-es ne támogatná az 5GHz-t.
Tényleg fillérbaszás a kihagyása, hacsak a +antennát nem akarod megspórolni."A" esetében is biztos az 5GHz, csak ezt nem használja senki kb.
-
beg
veterán
válasz Mr Dini #19523 üzenetére
Közvetlenül az után érkezett, amelyik napelemet csinál a kijelzőből és úgy tölti az akksit.
A szomorú csak az, hogy erre tényleg létezik app a playen
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Mr Dini
addikt
Örök hálám!
Már töltöm is le!
Más: az antutut milyen taktikákkal szokták átverni a klónosok? Egy barátom telója gyanúsan sok pontot ér el az antutunál, ezért lennék kíváncsi, h valóban mennyit tud. Sajnos custom rom nincs rá, ezért gondoltam ennek a kiiktatására.... Köszi!
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
konwktor
tag
Sziasztok lehet hogy nem a témába vág de hatha......
Tehát.: ) adott egy xperia m2 aminek régebben beázott a kijelzője és cserélni kellett, csak lcd-t ,érintőt nem cseréltünk.A csere jól sikerült csak egy kis gond lett a telefonnal még pedig az hogy az alsó navigáló gombok nem működnek viszont ha más gomb jelenik meg azon a területen azok működnek. Valakinek valami ötlett ?[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Mennyire komoly ez az sd kártyára másolás tiltása dolog 4.4-től felfelé? A közeljövőben tervezek venni egy Z3 Tablet Compactot amin Lollipop van, de bökné a csőröm ha pl Total Commanderrel nem tudnék másolni, vagy fotószerkesztővel nem tudnék SD kártyán lévő képeket szerkeszteni, torrentezni, stbASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
MODERÁTOR
válasz SidCorky #19530 üzenetére
Nem tudom, mennyiben volt változás az 5.0/5.1 alatt, de pár napja egy LG G4-et használok, és mivel céges, no root ( ), de azon kívül, hogy minden felhasználói programban külön be kell állítsam a külső SD-t, nincs probléma a külső memóriakártyán való fájlműveletekkel root nélkül sem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Viktor0610 #19533 üzenetére
A fene a gusztusod! Nem égeti a kezed, a sok kínai után??
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
MODERÁTOR
válasz WOT-H-A-C #19534 üzenetére
Az az érdekes (pontosabban, magamat ismerve nem az ), hogy tetszik, tetszik, de nincs meg a must have érzés. Használom, mert használnom kell, de számomra semmiben sem nyújt többet, mint a ZTE V5 vagy épp' a Hongmi.
Ezt is töltőre kell tennem nap végére..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Viktor0610 #19535 üzenetére
Volt egy ilyen érzésem...
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #19535 üzenetére
Nekem eddig minden okostelóm töltőre kellett kerüljön a nap végéig. A különbség inkább az volt, hogy kétszer, vagy háromszor.
-
Mr Dini
addikt
válasz Just_Reboot #19532 üzenetére
Nekem még utána is sikerült föléleszteni!
Najó JIG-gel, de bejött a BL. Tehát a samukat sajnos nem nagyon lehet szoftveresen hazavágni, ha van JIGed... Csak hardveresen lehet, de az meg magától jelentkezik, miután lejárt a garancia.
--
Igen, mielőtt megkérdeznétek próbáltam már Samut tönkrevágni.Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
törölt tag
válasz Luissimo #19539 üzenetére
-Automatizált slot priorizálás? Ne a teló döntse el, hogy nekem a bejövő GSM a fontosabb, vagy a folyamatban levő VOIP!
- mikro SD?
- B20 LTE?
Egyébként sem panaszképpen említettem az akkuidőt. Gyalog 10 perc a telephely, aztán egész nap autó. Szabadidőben meg motor, amin szintén van szivargyujtó csatlakozó. Annyi delejt szívhat, amennyi csak belefér.[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
válasz Just_Reboot #19541 üzenetére
WoW Mester!
-
törölt tag
Szeretnék csinálni egy "DDNS szervert". Pontosabban egy szinkronizálót. Tudna irni nekem vki egy shellparancsot, ami az aktuális IP -met kimenti txt -ben a felhasználói tárra? Köszi!
-
kislaszlo83
tag
Létezik olyan android 4.4 rom ami támogatja a mtk 6589t-t?
Illetve egy stock android kit-kat felmegy bármilyen telefonra, vagy ezt így nem lehet megoldani?
Köszi -
Mr Dini
addikt
válasz kislaszlo83 #19544 üzenetére
2 kérdésedre a válasz nem!
Mert nem az adott készülékre van optimalizálva a rom. Stock alatt mindig az adott készülék gyári romját értjük!
@Somatom
Nekem csak pythonban van ilyen kódom, ami elküldi az emailt, ha változna, de szerintem robottal is meg lehet oldani.
-
törölt tag
válasz Mr Dini #19547 üzenetére
Persze, hogy meg lehet oldani! Köszi a pythonos -t, de nem kell nekem egy teljes project, mert azt inkább én szeretném megcsinálni (tudod, az "alkotás" öröme )! Csak egy shellparancs kéne. Emlékszem, hogy miniPC -n a dmesg -et egy ilyen paranccsal kimentettem txt -ben. Most csak az IP -t kéne fájlba menteni, de a shellparancsokat még nem tudom úgy faragni, ahogy épp az adott szituban kéne. Maga a project nem egy nagy etwas. X időnként lekérdeztetem az IP -t, amit letárolok egy változóba. Ha az érték nem egyezik az előzővel, akkor az új IP -t fájlba íratnám és mehet a Gdrive -omba. A kliens pedig onnan lekérheti csatlakozás előtt. Ennyi. Szeretném kikerülni a no-ip -s reget.
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs