-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
SidCorky #48982 üzenetére
Szerintem a hiba nem nálad van, hanem ennyire kaki lett az iGO!
A play store értékelésekbe érdemes beleolvasni:
- Nem tudom megvásárolni az Európa térképet mert hibajelzéssel elutasítja a vásárlást
OR-FGEMF-20 hibakód
- Komplett Európa térképet vettem anno, de most nem engedi, hogy letöltsek pár térképet. Valami 102, 103 hibára hivatkozik
- Új telefont vettem, az alkalmazást telepítettem, de a megvásárolt térképek nincsenek meg. Hogy tudom visszakapni ?
stb -
törölt tag
válasz
SidCorky #22051 üzenetére
Általában van hozzá a kütyüben gyári alkalmazás. De, lehet Droidmote -tal is. A szerver kell a box -ra, ami fizetős és root kell neki. A kliens meg a telóra. Milyen típusú box? Rockchipes, vagy Amlogicos? Mellesleg, az USB -s bill. -t is lekezeli. Én egy Logitech MK220 egér/bill kombóval használom.
-
válasz
SidCorky #19530 üzenetére
Nem tudom, mennyiben volt változás az 5.0/5.1 alatt, de pár napja egy LG G4-et használok, és mivel céges, no root (
), de azon kívül, hogy minden felhasználói programban külön be kell állítsam a külső SD-t, nincs probléma a külső memóriakártyán való fájlműveletekkel root nélkül sem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SidCorky #12715 üzenetére
Itt kérdezd meg, hogy milyen fájlrendszereket ismer a telefon, hátha valaki használta mással. Jelenleg FAT32-re van formázva a memóriakártya, aminél ott a 4 GB-os korlát, annál nagyobb fájlokat nem lehet rá másolni. Én Z1 Compact-nál formáztam exFAT-ra, így vettem fel egy közel 8 GB-os videót rá, de a Te telefonodat nem ismerem, hogy kezeli-e az exFAT-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest