- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika0013
tag
Ajándékba lenne ez a tablet. Szeretnék véleményt kérni tőletek, ill. max. 25.000Ft-ig van valami alternatíva?
Köszönöm.üdv: Gabika
-
®abstract®
őstag
válasz gabika0013 #60453 üzenetére
512MB rammal ne vegyél androidos táblagépet!
1GB ram tól ajánlott.
pl.: lenovo a3500.[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
tjb007
nagyúr
ASUS Transformer Pad TF103CX, esetleg még a Prestigio MultiPad WIZE 5002.
(#60453) gabika0013
Ezt inkább felejtsd el.
Ha szükség van a beépíttet 3G modemre és a telefonos funkciókra, akkor hozzá kell még rakni ehhez a 25 ezer forinthoz egy keveset, de ha nincs, akkor a WayteQ xTAB-7Q pont belefér ebbe a keretbe. -
Pimpa29
csendes tag
Sziasztok
Édesanyámnak vennék egy tabletet, facebook, messenger, webezés, esetleg skype célra. Mit javasoltok? LG G Pad 10.1 - a mérete miatt ez jobb lenne neki, vagy Wayteq 8x - ez meg az ára miatt jobb lenne nekem. Vagy esetleg valami más? Inkább 10-es kellene.
Előre is nagyon köszi,
T -
Bootyhunter
tag
Sziasztok!
Tablettel valamiért nem tudok csatlakozni az otthoni upc-s wifi hálozatomhoz. Powerline adapterrel oldottam meg az otthoni wifit. A tableten nem állítottam el semmit, eddig tökéletesen működött! Sokan panaszkodtak melóhelyen is, hogy nem tudnak upc-s wifihez csatlakozni okostelefonnal. Történt valami a upc-nél vagy mi lehet a baj? Állandóan kapcsolódni próbál de valamiért nem sikerül, ip cím lekérésével lehet a baj , ott akad el a kapcsolódás. A tablet egy navon predator.
-
Sátán44
addikt
60-70k max 7-8" kategóriában keresnék új tabletet. 3g, 4g előny, gps pontos fontos, hogy legyen. :-) Főként navigációra, netezésre és kapcsolattartásra lenne használva.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
cidalain
veterán
válasz Bootyhunter #60459 üzenetére
Nem teljesen ertem. Mi a tokom az a Powerline adapter?
Nalam upc wifi modem van. Nem kell semmi adapter. Tudok hozza csatlakozni, minden oke. De siman a helyihez, a upc-free-hez nem probaltam otthon mert minek.Ha neked kabeles modemed van, es a Powerline az egy kulon wifi router, akkor semmi koze a upc-nek a kapcsolodashoz. Probald ki modembol kozvetlenul madzaggal, van e net. Ha igen, akkor a wifi router van szarul beallitva, az meg ugye nem upc eszkoz.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot de nem nagyon irtok az ajánlatoknál a Sony xperia Z tablettekről.
Nem jók?
keresgéltem a 10"-osok között,de egyszerűen nem értem mi a különbség?
van Z2 Z3?Érdemes az újabb verziót venni vagy jó a régebbi?(netezgetni,videok,zene halgatás)
Ugyanaz van 110 körül de 140-ért is?Az egy év gyártói gari +egy év bolti az jó?
köszi -
cidalain
veterán
Mert ez az egyik csucs droidos 10-es.
Altalaban kozepkategoria erdekes a 10-esekbol, 60-80 kozotti Asus, LG, Samsung. Vagy a hasznalhato legolcsobb a prestigio wize 5002 40-ert.
Legalabbis a nagy tobbseget inkabb ezek vonzzak.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
atila4
senior tag
Sziasztok! Szeretnék egy tabletet venni.
Kijelző méret 7-8 coll. Játékra lenne használva (Real Racing 3, Asphalt, Modern Combat + még a többi ilyen nagy cím). Persze melette Internet, filmezés, zene stb..
Játszik a külföldi beszerzés is.
Keret: 100000-120000
Köszönöm a segítséget!Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
tboj
tag
Sziasztok!
Tabletvásárlás előtt állok, nézegettem is őket, de túl nagy a kínálat, és nem igazán vagyok otthon a témában, ezért szeretnék segítséget kérni. Elsősorban húgomnak lenne játszogatni, filmet nézni/zenét hallgatni, meg néha én is kölcsönvenném olvasgatni rajta/jegyzeteket fényképezgetni (esetleg utazáshoz). Kijelző méretnek 8"-osra gondoltam, de a legfontosabb, hogy 40000 Ft-ba beleférjen (már így is több, mint amennyit rá akartam szánni), úgyhogy az sem gond, ha 7"-osban van jobb alternatíva.
Amit először sikerült kinéznem az a WayteQ xTAB-8X Quad, amit ~36000-ért tudnék beszerezni, de ebben a kamerák minősége ugye elég elszomorító.
Ezután megláttam, hogy az Edigital és a Media Markt is most 40000 Ft-ért vesztegeti a Toshiba Encore 2 WT8-B-102 típusú gépet, ami ha jól láttam alapból 60000 Ft felett kapható. Ennél elsősorban a kamerák minősége és a nagyobb tárhely miatt csillant fel a szemem, amik nekem fontosabbak lennének, mint a 3G és a GPS. Viszont amiért még nem nyomtam rá a vásárlás gombra az az, hogy Windows 8.1 van rajta, amit PC-n ugyan használok, de tableten/telefonon még egyáltalán nincs vele tapasztalatom, mennyire ellátott (főleg ingyenes) játékokkal/alkalmazásokkal, mennyire stabil az androidhoz képest, stb.Mindezek tükrében ti melyiket választanátok? Vagy tudnátok ezeken kívül jobb alternatívát javasolni esetleg, akár 7"-os méretben?
Bocsi a hosszú posztért. Köszi előre is.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
cidalain
veterán
Jol lattad 8-as android nincs mas csak a wayteq (marmint az altalad megszabott limitig). Ugy veszem le jatszogatnal is a tabon, igy androidnal nem ajanlott az inteles alap. 40-ert eleg jo androidos opcio az lg g pad 7.0
Viszont ez a wines toshiba is fain. Sajna nem tudom jatekok milyenek win ala>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tjb007
nagyúr
válasz Sátán44 #60468 üzenetére
Amiben tényleg nagyon jó GPS van az az LG G Pad 8.0 LTE (V490), de azt 3G-vel/4G-vel vagy csak bolti garanciával kapod meg, vagy a Telenornál.
További lehetőségek: Samsung Galaxy Tab 4 7.0 LTE (SM-T235), ASUS Fonepad 7 ME372CL, ASUS Fonepad 7 FE375CXG, Alcor Access O819M(#60469) tboj
Alternatíva: LG G Pad 7.0, ha meg tudod csípni 40 alatt (picivel felette meg lehet, de alatt is, csak annak van egy hátulütője)
„Windows 8.1 van rajta, amit PC-n ugyan használok, de tableten/telefonon még egyáltalán nincs vele tapasztalatom”
Ugyanaz a rendszer, mint ami a PC-den is fut, tehát van már vele tapasztalatod.
Annyi a különbség, hogy egér és billentyűzet helyett az érintőképernyőt használod, de természetesen nem kötelező ez sem. Azzal lehet használni, amivel csak szeretnéd.„mennyire ellátott (főleg ingyenes) játékokkal/alkalmazásokkal”
Elindítod a PC-den az Áruház nevű alkalmazást és körülnézel, de ezt a webes felületen is megteheted.
„mennyire stabil az androidhoz képest, stb.”
Annyira, mint a PC-den. 1GB RAM mondjuk nem a legideálisabb, de azért ki lehet jönni ennyiből is.
-
czanga
őstag
Sziasztok!
12 éves gyereknek kellene egy 7" - 8" körüli Tablet, játszani, és amit szánnának rá ismerőseim az 30 000 FT, ami a nagyon maximum. iPad nem jöhet szóba, én pedig nem ismerek mást sajnos.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Nexus 7 2012 helyett kellene mobilnetes tablet. Minőségben legyen hasonló, teljesitmény nem lényeg.
Más: Concorde speed tab kijelzője borzasztóan érzékel, nem lehet egy folyamatos vonalat húzni vele. Ha kicsit megnyomkodom, akkor kb 5 másodpercig tökéletesen érzékel a kijelző. Ezzel lehet még kezdeni valamit?
2 wayteq 1 concorde tablet közül mindegyikkel volt kijelzőérzékenységi hiba, a nexus meg csak működik tökéletesen (ráadásul a refurb nem is volt drágább azoknál sokkal)
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
tittiritti77
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tablet vásárláshoz. Mivel költségvetésem nem túl nagy, de valamit szeretnék, ezért szinte egy kisebb tudású tabletre gondoltam. Leginkább filmek letöltésére szeretném használni. Megnézni már tudom tv-n, így nagy felbontású kijelző nem szükséges. SIM kártya fogadó sem szükséges, és nagy tárhely sem, mert miután megnéztem, úgyis törlésre kerül. Viszont WIFI kell. Egyelőre ennyi. Írhattok privátban is ajánlatokat.
Előre is köszönöm!
-
tjb007
nagyúr
válasz tittiritti77 #60476 üzenetére
WayteQ xTAB-7Q, ConCorde tab ROKEE
-
Joker_5x
tag
Hali !!
Venni szeretnék 1 tabletet (( mi mást is keresnék itt))
- játszásra, film nézésre ( HD azaz .mkv bár ez progtam segitségével megoldhato csak annyi a lényeg ne akadozzon ), olvasásra
-androidos legyen
-ne legyen szemcsés,, azaz éles kép a minimumSamsung galaxy tab 4 7" néztem elég olcson hozzá tudnék jutni kb 25k-ért ,, mergéri e megvenni az elöbb leírt célokra?
-honnan tudom nem vacak clone e ? gondolom ezekböl is gyártanak mindenféle vackot
-sim kártyát tudok e ebbe tenni? ( bár ez annyira nem lényeg )Válaszotok elöre is köszi !!
üdv.: B. Fecó
[ Szerkesztve ]
Az élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
-
cidalain
veterán
válasz Joker_5x #60478 üzenetére
ha van link küldd be. ha biztosan S G tab 4 7" lenne az jó ár lenne, mivel az 40 alatt nem igen kapható. a tab 3 7" mozog most 25 körül, de az egy rakás sz@r.
simet sem tudsz tenni bele valószínűleg, bármelyik is[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Joker_5x
tag
válasz cidalain #60479 üzenetére
nincs link egy ismerösöm, ismerösének az ismeröse
de nem ismerem személyesen és üzletelésben szeretek alapos lenni nem utánna sirdogálni.
IMEI szám van ezekben is? azzal nem lehet leelenörizni vagy mire figyeljek oda? van valami ami csak ebben találhato meg pl..: proci stb-t meglesem és ha mást ir akkor nem oké valami?
1-2 pontban pár gondolta menettel megajándékozhatnál mirre figyeljek ....
30k-ért is van már 1-2 helyen LINK
[ Szerkesztve ]
Az élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
-
Joker_5x
tag
nézegettem képeket és
-1.kép
-2.képaz elsö képen van a jobbb oldalán HDMI vagy mi akar lenni az a kis fekete nokedli a másikon meg nincs holott a 2 készülék elvileg úgyan az erre mi a magyarázat?
Ha netán amit venni akarok azon nincs ilyen HDMI szerüség attol még az eredeti samsung G. tab4 ?Az élet labirintus, de valahogy senki sem keresi belőle a kijáratot.
-
tjb007
nagyúr
válasz Joker_5x #60481 üzenetére
Nincs HDMI rajta. A Samsung oldalán mindent megtalálsz arról, hogy milyennek kell lennie: [Wi-Fi only], [LTE]
IMEI száma csak az LTE-esnek van, a Wi-Fi only-nak nincs, de azzal sem mennél semmire, mert könnyen át lehet írni.[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Samsung galaxy tab s 10.5-ből lejet Snapdragonosat beszerezni itt európában (Angliában) vagy csak a samu féle Exynos-osat? Egyáltalán jobb a snapi az adreno 330-cal? Nexus 5-öm van, abban is ugyan ez a duó dolgozik, de nem tudom, hogy jobb e mint az exynos octa
Köszi a segítséget előre is
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
cidalain
veterán
válasz Joker_5x #60480 üzenetére
Fu ennyire nem tudok neked segiteni.
A ketto bolt amik a legolcsobbakn valoszinu ugyanaz a ceg ket klon webshoppal, es a 33k-s ar is gyanus. A 38-asok mar realisak, de ezek is szurkeimport gyanusak (amivel elvileg semmi problema, mert eu-n belul nyugodtan vasarolhatsz kulfoldrol).>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
kpetyke
tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni olyan 50e ft magasságig, főleg filmet nézni, olvasni.
8-9" között, ha van rá android frissítés külön örülök neki
A wifis verziók bőven megfelelnek.Eddig a LG v480-al szemeztem, de érdekelnének alternatívák, és vélemények erről a tabletről
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
tjb007
nagyúr
válasz GrooveHero #60483 üzenetére
Hogy Angliában be lehet-e szerezni nem tudom, itthon viszont -ha csak nem írnak hülyeséget bizonyos forgalmazók- igen (természetesen szürkeimport, sufnigéesemből bolti garanciával).
Igen, jobb.(#60485) Joker_5x
Más a processzor is.
-
tjb007
nagyúr
válasz antibes2000 #60493 üzenetére
Mindkettő.
Európában hivatalosan csak a Exynos 5420--szal szerelt változat került forgalomba, egyes régiókban viszont Snapdragon 800-zal lehet/lehetett megvásárolni. A Wi-Fi only viszont mindenhol Exynos 5420--szal érhető el. -
ZS3NI
őstag
Hi!
Édesanyámnak néznék egy tabletet. Úgy 40-50k között gondoltam. Mit ajánlotok? 8" körül van az optimális tab szerintem. Mit ajánlotok?
Eddig az LG g pad 8.0-át nézegettem és az Asus ME176C-t, de az 1gb ram miatt egyik sem tetszik...
Vagy ezek már annyira optimalizálva vannak, hogy elég ide az 1 giga?IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
cidalain
veterán
Az LG-re nagyon igaz az optimalizaltsag, semmivel sem jobb az azonos kategoriaju samu az 1,5-tel.
Asus me176c-nel lenyegesen jobb aron megkapod a cx verziot, ha a kamera nem fontos, mert abban gykerul.n de lehwt a hattertar is kisebb, ezt nem tudom hirtelen. A cx verzio csak 35-be kerul.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Van egy kis régi Ramos 17 w pro tabletem.
Megvan már egy pár éve és eddig megvagyok vele elégedve és igazából semmi baja, még az aksija is bírja 6-7órát.
Egyedül az érintés érzékeléssel van most már egy kis baja és ez néha elég bosszantó tud lenni.
Gondolom a touch screen-el lesz a hiba.A kérdésem az hogy van valami trükk hogy újra a régi legyen az érzékelés vagy csak az segít,ha kicserélem az egész tocuh screen-t?A segítséget előre is köszönöm.
ZS3NI: Pár napja vettem én is egy LG G Pad 8.0-át.
Azóta nyúzom és minden szempontból nagyon kellemes kis készülék.
Én is csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad 10th Gen. Wifi-Cellular 64Gb
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- Panasonic ToughPad FZ-G1-4 6. gen. i5 ipari tabletek (4X2400 Mhz, 4 GB DDR3, 128 GB SSD, jó akku)
- OnePlus Pad 2 QWERTY Smart Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs