- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz Shingen #60399 üzenetére
Kösz szépen a részletes választ. Másik kérdésem a szakértőkhöz:
A 8.9-es méretű Colorfly tabletem megtetszett egyik családtagnak, és megbízott, hogy keressek neki hasonlót, de itthon, a garancia miatt. Nem rossz ajánlat az aldis tab sem 60-ért, de találtam egy olcsóbbat is, szerintetek meg szabad venni? Teljesen átlagos felhasználóról van szó, semmi extra igény nincs, főleg böngészés.
-
tjb007
nagyúr
Bármiféle gond, probléma nélkül le tudják játszani.
Maga a rendszer fel lesz skálázva, de a tartalmak a natív felbontásukon fognak megjelenni.(#60401) zaskar
Inkább nem mint igen.
Kisebb akku, régebbi, gyengébb SoC, kisebb belső tárhely, nem túl friss rendszer (frissítés nem lesz már rá), plusz az Aldisra 3 év a jótállás.[ Szerkesztve ]
-
zaskar
senior tag
válasz tjb007 #60402 üzenetére
Igen, az Aldisnak a legfőbb vonzereje a 3 év garancia, amit még nagyobb gyártók sem adnak. A belső tárhely bőven elég lenne, viszont a régebbi proci és rendszer már nem túl biztató. Egyébként arról van infód, hogy az Aldisban hány mAh-s az akku?
A Colorfly - nak 6 000-est írnak, de gyanítom, hogy nincs annyi. Általában minden este töltőre kell tennem, pedig nem használom túl sokat.[ Szerkesztve ]
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Ezek közül melyik jó?
TabokSamsung S22+
-
Secunda
csendes tag
Üdv!
Tabletet szeretnék venni, 7-8, de inkább 8 colost, az összeghatár ~35000 forint lenne. Most a WayteQ xTAB 8X Quad-ot néztem ki, az a befutó, de érdekelne, hogy esetleg van-e valamilyen alternatíva, vagy megfontolandó más választás ebben a kategóriában?
Viribus Unitis -- Bernie says: "$$$$$ $$$$$$ $$$ $$$$$."
-
up
senior tag
Sziasztok!
Buszútra keresek androidos tabletet a páromnak. Sajnos a fő felhasználási terület Farmville2, pontosabban nyilván más is, de azt hiszem, bármi másnak kevesebb lesz a gép- és szenvedésigénye. Tehát ha arra méretezünk, akkor minden másra is jó lesz, amire kell. Annak viszont jól kell mennie.- hány hüvelykes legyen a kijelző?
7" szerintünk elég lehet (hacsak tapasztalt farmville/android szakértő azt nem mondja, hogy az túl kicsi a normális játékhoz; akkor esetleg nagyobb)
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
akár külföld is játszhat, ha eleget nyerünk ahhoz, hogy megérje a nehezebb gariérvényesítés, illetve tudtok adni megbízható forrást
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Farmville 2 (pfff), minden másnak ebbe bele kell férnie (film, netezés)
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
Egyelőre csak tudni szeretném, hogy kb mennyiért lehetne ilyesmire életképes gépet szerezni. Nem akarlak titeket lehetetlen feladat elé állítaniMárka annyira nem számít, ahogy pl a fényképező minősége sem. Ha minél kevesebb crapware van rajta, az jó.
Tisztában vagyok vele, hogy hivatalos flash support androidra nincs, úgyhogy olyan kellene, amivel minél kevésbé szopás nemhivatalosan belőni. Ha muszáj, kész vagyok másik romot tenni rá.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz fudi2002 #60414 üzenetére
A Medion oldalán 9000 szerepel.
(#60415) up
A Flash életre keltésének módja minden készüléknél azonos.
Az ASUS MeMO Pad 7 ME176CX elég lenne szerintem erre a feladatra, de az is megoldás lehet, hogy nem Androidosat vesztek, hanem Windowsosat (vagy dual OS-eset), és azzal nincs ilyen jellegű gond.[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
válasz tjb007 #60419 üzenetére
A véleményedre vagyok kíváncsi amúgy
Melyiket tartod megbízható márkának? Cube, Teclast?
Amúgy geekbuying, minideal, coolicool, tinydeal? Garban tudsz valamelyikről, hogy korrekt? (mindegyikről olvastam már ezt is azt is, a dual simes android topikban)Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
alex devil
senior tag
Sziasztok. főleg navigálásra szeretnék 7collos tabletet, amiben van SIM kártya és 3G modem. Melyiket ajánlanátok?
S23
-
ClioRS
őstag
válasz alex devil #60422 üzenetére
Wayteq xtab-7x, akár Sygic navival együtt is megvehető.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz fudi2002 #60420 üzenetére
Mindkettőt, és még ezeken kívül is van jó pár másik (de ezt a kettőt különösen).
Mindenki másra esküszik, egyik ezt preferálja, a másik meg azt, szóval embere válogatja. TinyDeal, GeekBuying, Banggood, Aliexpress (ez mondjuk kakukktojás, mert ez egy piactér), ezekkel volt már dolgom, problémám viszont még egyszer sem (legalábbis olyan, amit ne tudtam volna elrendezni). Garanciáztatnom szerencsére semmit nem kellett eddig (kopp-kopp) és remélem a jövőben sem kell majd, szóval ezzel kapcsolatban nem tudom információkkal szolgálni.(#60425) Elar
WayteQ xTAB-8X
-
cidalain
veterán
leglowbudgetebb (asszem megyek nyelvújítónak) 8-as itthon, amit érdemes megvenni az a Wayteq xTab-8x, 36-ért, viszont tudja a 3G-t is, ami felesleges lehet neked a mesenézéshez.
ha ez sok, akkor inkább maradnék a helyedben 7"-on
Wayteq 7X
Wayteq 7Q
Lenovo A7-40 (A3500)
Lenovo A7-10 (Adam)kis akcióval 25 körül megkapható bármelyik, de akció nélkül is 30 alatt vannak. a 7X itt is tudja a 3G-t.
némelyiknek csak 1024×600 a felbontása. én a 1280×800 miatt inkább a Lenovo A3500-ra vadásznék.esetleg egy refurbished Asus ME173, de ez már régi modell több mint 2 éves (ugyanakkor ha 25 alatt megkapod valami csoda folytán valami akcióban, akkor összemérhető a többivel - már ha nem lesz agyon izzasztva)
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
olladam
csendes tag
Sziasztok
Tabletet nézegetek 8-10 éves lány rokonnak.
E miatt a következők lennének a szempontok:
-10"vagy nagyobb kijelző
-jól összeszerelt
-játékok jól fussanak
(- ha létezik és belefér az árba akkor csepp/ víz álló)
-55e Ft a plafonVálaszokat előre is köszi
-
ph0nak
csendes tag
Nem tudom rendelt-e valaki rajtam kívül CHUWI Vi8 8" Win8.1 Android 4.4 Dual OS Tabletet a Tinydeal.com-tól. A problémám csak az, hogy a tablet, amit kaptam, Androiddal bootol és minden jel szerint nincs rajta más OS.
-
patomi
őstag
-
up
senior tag
válasz tjb007 #60417 üzenetére
További kérdés lenne Megoszlanak a vélemények arról, hogy 7" elég-e, hogy a Farmville nevű förmedvényben "hatékonyan", kevés akadással lehessen virtuálisan parasztkodni.
Ha fölcsavarnánk mondjuk 10"-re a képernyőméretet, akkor mit tudnál javasolni ugyanilyen feltételekkel?Ezt konkrétan üzletben szerintem nemigen lehet kipróbálni (vagy igen? hol? úgy általánosságban hol lehet jól tapizni különféle kirakott tableteket?), szóval igyekeznék már specifikáció alapján biztosra menni.
-
kiscsanyo
csendes tag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék tabletet vásárolni és ebben szeretnék segítséget kérni. Mindenképpen legalább 8" vagy esetleg nagyobb méretű kellene. Az internetezésen kívül nem nagyon használná másra, de emiatt a 3g szükséges volna. Olyan 40-45 ezer ft-ig mennék el maximum, persze ha olcsóbb az sem baj
Előre is köszönöm a segítségeteket!Üdv.: Tibi
-
Scale
őstag
Egy Chuwi vi8-at hogy tudok legegyszerűbben rootolni?
-
zaskar
senior tag
OTG képes tabletek képesek kezelni akár 64 gigás pendrive-ot is? Rendelni ekarok egyet, jó lenne ha működne a tabbal is. Mik a tapasztalatok? Ha kezeli, lassabb, mint egy 32-es? A tab egy újabb modell, 4.4-es androiddal. Köszönöm előre is.
-
tjb007
nagyúr
Mivel a Flash egy hivatalosan immáron három éve nem létező dolog Androidon, ezért ez pont egy olyan dolog, amivel biztosra nem lehet menni. Mondhatni zsákbamacska, ezért lenne érdemesebb a Windows felé hajlani, ott nincs ilyen gond. Ettől függetlenül azért ajánljak valamit ?
A kijelző mérete meg egyéni kérdés, meg kell nézni, kézbe kell fogni, úgy el lehet könnyedén dönteni. A Media Markt üzletek erre például alkalmasak.(#60437) kiscsanyo
WayteQ xTAB-8X
Ennyi pénzért ennél jobbat nem kapsz itthon.(#60440) Scale
Kingo Root
(#60441) zaskar
Igen, kezelik. Léteznek direkt okostelefonokhoz és tabletekhez kitalált OTG-s pendrive-ok is, így nincs szükség külön adapterre.
[ Szerkesztve ]
-
fefe172
tag
Sziasztok!
Az aldiban szombattól kapható tablettőle mi a véleményetek?http://aldi.medion.com/md99066/hu/qr.php#
-
cidalain
veterán
válasz fefe172 #60445 üzenetére
Szia!
Olvasd végig ezt a kb 20 hozzászólást, erről van benne szó.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tau_ba
tag
Sziasztok, az lenne a kerdes, hogy a Galaxy Tab 4 10.1 vagy az LG Gpad 10.1 a jobb valasztas, ha az arkulonbseg minimalis a ketto kozott? Egyeb 10" alternativa hasonlo aron (60-65k) . Illetve egy olyan kerdes, hogy ezek a hardverek mennyire alkalmasak arra, hogy online jatsszon a kolok Minecraft-ot? Ilyen jellegu katekhoz a tablet a jobb vagy egy laptop mondjuk?
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, használ valaki navigálásra Alcor Access D746I-t?
S23
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Apple iPad 10th Gen. Wifi-Cellular 64Gb
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- Panasonic ToughPad FZ-G1-4 6. gen. i5 ipari tabletek (4X2400 Mhz, 4 GB DDR3, 128 GB SSD, jó akku)
- OnePlus Pad 2 QWERTY Smart Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest