- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz daveoff #12243 üzenetére
Én már megbékéltem a helyzettel. Ha jók lesznek az AMD termékek,akkor visszatérek.Ha nem akkor marad a 4790k(még úgy is bőven garis), és akkor csak Pascal -ra költök és egy új monitorra.
(#12252) Milka 78 Én is vettem volna,csak idén nem fér bele a keretbe, jövőre meg itt lesznek a újak.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Egon
nagyúr
válasz tailor74 #12254 üzenetére
Azért egy R9 390-nel elvagy egy darabig...
Nekem viszont már nagyon ideje lenne cserélnem (az 560Ti tényleg kezd kevés lenni). Ha összejön egy plusz meló, ami majdnem minden évben november-december tájékán esedékes nálam, akkor az abból kapott pénzen jó eséllyel veszek egy 970-et (csak azért, hogy HSM-nek legyen még egy oka aggódni a lassú fél giga memória miatt... ); ha nem, akkor vagy lesz Pascal jövőre, vagy kihúzom a két év múlva esedékes teljes konfigcseréig..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
rocket
nagyúr
SW: Battlefront teljesitmeny teszt.
Ez se fogja megdobni a Radeon eladasokat.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
h1mpi
félisten
válasz gainwardgs #12258 üzenetére
Ez olyan, mint a Magyar EURÓ?
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
-
Sonja
nagyúr
Állítólag nem működik jól a CF-se, tiltani kell. Legalábbis az alábbi NeoGAF bejegyzés szerint:
""Crossfire users be vary though, disable it or you are going to run into problems."
Yeah, it's exactly the same case as beta. Nothing has changed as far as Crossfire support. I meant to post about it last night, but I've been too busy playing.
Just disable CF if you have any issues. A single 7970 can run this on ultra @ 1080p just fine."
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Milka 78
nagyúr
válasz rocket #12257 üzenetére
Nem úgy volt,hogy a BF a húzócím és itt biza a FuryX szorongatja a ref 980ti-?Mintha láttam volna ilyen bencheket a neten.
tailor74 : Mondjuk Player&jómagam honosítottuk a Dzsihad fogalmát erre felé
Viccet félretérve ez nem beállás a sorba,ez sajnos a felismerés,hogy mennyi is a lemaradás a másik oldalon,mert a mostani az első krim életemben amit csak azért oc-zok,mert máskülönben kiröhögnének Félelemetes ez a mostani,mindent erőből old meg.Látod Ttomax?Ilyen teszteket kell linkelni,ebben van minden friss AMD kari és ebből következik,hogy nem részre hajló (by cl.aci)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz deadwing #12265 üzenetére
Attól függ melyik oldalon mit mérnek...
A bétában nagyon kíváncsi lennék milyen körülmények között mértek 99-es minimum FPS-t, mikor nekem még OC-vel is néha 60 alá esettSzerk.: Aha "Tatooine Survival" - na ennek a valós MP játékhoz köze nincs
Azt meg tesztelni sem tudják, most is ha jön vele szembe pár másik játékos elég szép FPS dropok vannak 90-ről -> 70-re és hasonlók... Legalább a villódzás javítva lett, de az elején lévő akadás a 15.11.1-el is megvan.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
És ennyit arról hogy gameworks tehet mindenről...
Egy régebbi Catalyst
És akkor ez meg a 15.11.1,ami "game ready"
Hirtelen találtak 10%-ot ugye,driverböl... dehát elég fél évente is,ugye?
És akkor ezt összevetem ezzel,kiderül nincs is itt akkora difi,nv cim ide-vagy oda....mert ugye ez elvileg egy AMD cím...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az erőltetett AFR-rel az új Frostbite nem fog jól skálázódni sosem, mert nagyon sok az inteframe kommunikáció egyes helyeken. Amikor nagy mennyiségű adatot kell másolni, akkor az a probléma áll elő, hogy a másolás idejére a GPU-nak le kell állítania a munkát, és ezt megérzi a teljesítmény. A low-level API-kkal aszinkron DMA felel a másolásért, vagyis a képkocka számításának kezdetén teljesen párhuzamosan megtörténhet az adatmásolás, így az ingyenessé válik, tehát helyenként sem rontja a skálázást. DX11-re talán az AMD bevetheti az XDMA-ra a specifikus aszinkron profilt, de az sem hoz annyit, hogy megérje vele foglalkozni, másrészt nem mindegyik Radeonban van XDMA. A problémát DX11-ben nem lehet megoldani sajnos.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
törölt tag
válasz gainwardgs #12274 üzenetére
"AMD's most advanced and innovative GPU"
Lol, most a vágott FIJI jobb mint a fullos ?
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Malibutomi #12276 üzenetére
Egyáltalán nem erről van szó,sajnos nem érted amit leírtam.Profil volt előtte is,miért is nem volt jó az?Azért mert semmire való volt... kettős mérce a köbön...
(#12278) schawo
51/56,vagy a 42/46 az majdnem 10%,és az a minfpsben igen igen jelentős,ez több annál a pár %-nál mint amit találni szoktak.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
titán
válasz Malibutomi #12276 üzenetére
A legfrissebb végleges jelenleg 3 és fél hónapos.
(#12277) TTomax
Inkább sajnos csak 5 az a tíz, de ezt mindkét cég rendszeresen meg szokta találni driverből.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
wjbhbdux
veterán
Graphics: NVIDIA GTX 980 or AMD Radeon R9 290
/s
-
Egon
nagyúr
Kíváncsi leszek az eladásokra gyakorolt hatásra
Tippem szerint, amennyiben nem jön ki új kártya idén egyik cég részéről sem, az AMD akár pár százalékkal feljebb is tornászhatja a piaci részesedését a IV. negyedévben (szerintem max. 25%-ig, de reálisabb a 23% környéke).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
rocket
nagyúr
Nem masik cikket akartal linkelni?
Nem talalom az osszefuggest, hogy a Fury +SW Battlefront kupon akciotol, miert none 23-25%-ra az AMD piaci reszesedese#12282: Ahogy mondani szoktak "too little, too late" , nem hiszem 220watt TDP-s kartya lenne az alma a 249$-os kategoriaban vasarloknak.
Profit margin se fogja az eget verni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A nano tesztben a 980 ti stb... kártyák miért egy kökorszaki driverrel mentek? 353.30 June 22, 2015
-
rocket
nagyúr
válasz #35434496 #12284 üzenetére
Mert a RIOS engine irta a cikket Prohardver koltoi alneven, es meg nem annyira fejlett a mesterseges intellegenciaja, hogy a legujabb drivert hasznalja
Ennel sokkal nagyobb gond, hogy a GTX970 mar sokadszor marad ki tesztbol, pedig itt is elfert volna, mint az NV leggyorsabb M-ITX DVGA-ja, ami kb 15%-kal lassabb, mint Fury Nano, es fele annyiba se kerul
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #35434496 #12284 üzenetére
Azokhoz a játékokhoz szerintem bőven elegendőek azok a driverek amiket használtak, egyedül a Fury/X-et lett volna érdemes újabbal mérni mert B:AO-ban (is) nem kicsit gyorsulnának 1080p-n....
Persze az ideális teszt mindenképp up to date driverekkel lenne, de jelen esetben pont az AMD-nek fáj jobban[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz #85552128 #12287 üzenetére
Igyis kicsuszott azert egy "ajanlott" plecsni
Nem csak up to date driverek kellenenek, hanem up to date jatekok is, meg up to date grafikonok, mert ez igy egyszeru olvaso szamara attekinthetetlen, es szerintem sokan tovabbra se ertik a rangsorolast"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz rocket #12283 üzenetére
Ezért nem fog 220 wattot fogyasztani.
(#12289) rocket: A driverek nem jelentettek sokat, mert csak az AMD változtatott a Batman AO profilon, aminek meglátszik az eredménye a Nano esetében, de ennyi. A többi játéknál nem lenne hatása a frissebb drivereknek. Persze jó lenne újramérni, de időre kell dolgozni.
A játékok modernizálásán dolgozunk, de az összes megjelent új játék egy optimalizálatlan bughalmaz PC-n, amelyeknek ezernyi problémájuk van. Például kikapcsolhatatlan V-sync. A váltásokat kidolgozzuk, de ami rossz port az nem fog bekerülni, mert nem akarjuk azt mutatni, hogy a PC egy olyan szar piac, ahol nincs optimalizálás.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
rocket
nagyúr
Csak 200wattot, juhej
Mar a 2GB-os 380 is tobbet fogyaszt mint a GTX970, annal csak rosszabb lehetSzerintem a vevoket nem erdekli, hogy te melyik jatekot tartod optimalizalatlan bughalmaznak, majd azt ok eldontik, hogy az-e, vagy nem, a ti dolgotok az aktualis szoftvereken letesztelni az aktualis hardvereket, az, hogy ez sose fog az AMD-nek kedvezni azt maguknak koszonhetik, szivesen megneznek egy tesztet a nagyobb nevu novemberben megjeleno/megjelent jatekokbol (COD3, Fallout 4, SW: Battlefront, Assasins Creed, Rainbox Six, Just Cause 3).
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Deus Ex: Mankind Divided delayed until August 23rd 2016
rip dx12
/s
-
huskydog17
addikt
Így van, csakhogy az érkező Radeon R9 380X (GCN 1.2, teljes értékű Tonga GPU) Németországban is feltűnt 290 eurós áron, ami érdekes, hogy hogyan lett 249 dollárból 290 euró. Bár a PCGH szerint a startra le fog ez menni 250-260 euróra, na majd meglátjuk.
Bár bizonyos információk szerint 15-én kellett volna elrajtolnia és holnap kéne érkezniük a Custom Design változatoknak.A sima R9 380 jelenleg akár 180 euróért is megvásárolható, míg a 4 GB-os verziója 200 eurótól indul.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
rocket
nagyúr
válasz huskydog17 #12293 üzenetére
$ ar x1.15=Nemet euro ar.
$ ar x1.25x315=Magyar forint ar.
Ez kb. az egyenlet jelenlegUjdonsag varazsa elmulik megjelenes utan 2 hettel akkor olcsobbak lesznek.
105k korul tobb fele GTX970 kaphato, 390 arat szepen felnyomtak egyik naprol a masikra ~15%-kal, legalábbis IPON-on.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz rocket #12294 üzenetére
Akkor itthon nagyjából ~100k lesz? Na ezt szerintem annyira nem várja a piac, abban a szegmensben pont van egy csomó lehetőség. Végül is ha a 960-nál gyorsabb, akkor elmegy ennyiért, mondjuk 80-90k sokkal barátibb lenne, és vinnék is. Erre biztos jön majd a válasz 960Ti formájában, vagy nem, mit gondolsz?
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
nagyúr
válasz huskydog17 #12293 üzenetére
És így már az AMD is nyújtani fogja azt a lehetőséget, hogy 10% extra teljesítményért 25%-os felárat fizethetsz. Ezek után érdekes lesz, mit ad ki válaszul az nVidia - a GM206-ot nemigen lehet ennyire felpörgetni, a GM204-et meg nehéz lesz ennyire lebutítani. Mondjuk ha úgy csinálnák, hogy sok benne a unit, és alacsony az órajel, az szimpatikus lenne
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
Azt tudtátok,hogy az amd feltalálta a kékhalál helyett a piroshalált ?
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest