- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz djculture #9742 üzenetére
Az AA nem a 7770-nek való 1920x1200 mellett, a nélkül viszont jól futnak a játékok, a Metro sem megy 30 alá. Mondjuk az nem vitás, hogy az 5850 az erősebb, én azt minimum 7870 vagy erősebb szintre cserélném, persze az már pénzben is húzósabb.
(#9748) MR!!
Alapon is procilimites vagy, felesleges húzni a kártyát. Ami sokat dobna a +2GB ram mellett egy Core2Quad proci. Csak sajnos a DDR2 és a C2Q is húzós, még használtan is.[ Szerkesztve ]
-
MR!!
aktív tag
És még egy csak kíváncsiságból, lehet RAM-os topicban a helye , de hátha:
DDR2 1066Mhz CL6 vs DDR2 800Mhz CL4
ez a proci 800 as FSB-s , inkább 800 as RAM ?
miszter
-
Zsocó
aktív tag
Az normális dolog, hogy a Sapphire HD 7770 GHz Edition kártyámon, a crossfire csatlakozónál lévő IC annyira meleg, hogy nem tudom megfogni? Megtudná nekem nézni más is?
-
ViZion
félisten
Helló!
HD7770 GPU hány °C a max? Furmark alatt a venti csak 40%-on teker, a GPU meg 60 °C, ez nem fura?
Terhelésre cicereg, azt nem tudom, h a táp, vagy a VGA.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Nah, kerestem, látom másnál is van. feneébe. Van rá megoldás? Nálam nem a venti csinálja, az hangtalan.
7850-nél is van ilyesmi? Vagy márkára jellemző?
Pl. ASUS jó? Csendes legyen...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Eagle16
addikt
Nálam 72 fok (max. az 73 volt amit mértem 1 órányi Unigine Valley után) az Asus Bioshock Infinite alatt, persze a ventije meg épphogy pörög közben, szóval nem is hallani. Nekem jó ez így, bár nagytakarítás alkalmával meghúzom rajt a csavarokat mert kb. kézzel tudom mozgatni a hűtést rajta, nem rögzítették valami erősen.
A cicergés bárminél előfordulhat, 7850-nél is.
Ami nagyon csendes az a Sapphire Vapor-X és az Asus DirectCU sorozata.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
taknyi
aktív tag
válasz Eagle16 #9766 üzenetére
Erről is elmondható, hogy se venti hangja se cicergés nem hallható, max 63C TR alatt és nem túl nagy a házam, egy 7cm-es rendszerventim segít rá hátul, oldalt nincs is ventim, azzal még hűsebb lenne...
[ Szerkesztve ]
World of Tanks privátban http://aprod.hu/hirdetes/world-of-tanks-planetside-hawken-jatekok-ID16eOd.html
-
The Exiled
tag
Asus hd 7750 mellé ajánlották nekem a G860-at procinak. Alaplappal együtt árban csak egy ezressel drágább egy Athlon 2 X4 740, 4 maggal és magasab órajellel, még egy ezressel drágábban meg már szorzózár mentes. Melyik hoz ki szerintetek többet a kártyából?
-
dragonfx
veterán
válasz The Exiled #9768 üzenetére
nekem max 59 fokig emgy fel a sapphire több program szerint is tuninggal.
én 1100/1300on használom.
7770 mellé is elég a G860."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Eagle16
addikt
válasz The Exiled #9768 üzenetére
Itt egy teszt: [link]
Ezekben a játékokban lényegében 1 szinten van az X4 740 és a G860.
Ha tuningolni is szeretnél akkor szerintem vegyél AMD-t inkább (750k), ha nem zavar a plusz fogyasztás és melegedés akkor tuningolva hoz egy i3 szintet azért.Ha Intel mellett döntesz és újonnan veszed, akkor ne G860-at vegyél most már, hanem G2020-ast vagy valami újabbat, a G860 még régi Sandy Bridge. Az új széria 10%-kal erősebb azonos órajelen.
djculture szerint ha jönnek az új generációs konzol játékok akkor már 4 mag se lesz elég semmire HD7870-el és mindmeghalunk, szóval kitudja mi lesz pár hónap múlva
Jelenleg ami nem megy jól 2 maggal az a Crysis 3 és a Battlefield 3 multi, másról nem tudok ami nagyon szenvedne 4 mag nélkül.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
dragonfx
veterán
válasz Eagle16 #9771 üzenetére
köszi az utolso mondatot.
jajj hagyjuk már persze majd kitalálják 2014re a nagyokos tojglik hogy jujj már az i7 is kevés szaggat...persze....akkor vegyen 29 magosat
A g2020 neme rősebb a g860nál mert a -100mhz.et a ramsebbesség kompenzálja de smemi több. a g2120 meg már 4k.val drágább."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Eagle16
addikt
válasz dragonfx #9772 üzenetére
A 2020 3-4%-kal jár alacsonyabb órajelen, de 10% előnye lenne azonos órajelen, szóval mégis csak erősebb , Egy 3,2 Ghz-en működő G860-nak felel meg.
Viszont a G2020 kevesebbet fogyaszt, erősebb benne az IGP és újabb is, ráadásul most a G2020 olcsóbb is az Iponban...semmi értelme G860-ast venni most már.Én azért elgondolkoznék az AMD-n simán, nekem nem érte meg AMD-s platformra váltanom Intel után, de a 750k nagyon jó alternatíva egy kicsit drágábban mint az Intel. i3-mas szintet ki lehet belőle hozni egy kis tuninggal és mindez 20k-ért újonnan.
The Exiled: ha hosszú távra tervezel és szeretnél / tudsz tuningolni akkor AMD-t vegyél, persze számold bele az árba a plusz fogyasztást és esetleg le kell hozzá cserélned a gyári hűtést is, de tuningolva erősebb procit kapsz olyan játékokban amik 2-nél több magot is használnak. Ha nem tervezel a közeljövőben procit cserélni akkor 2 magos Intel-t ne vegyél szerintem.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
taknyi
aktív tag
válasz dragonfx #9769 üzenetére
G860 a procik Chuck Norrisa eehehehe nevettséges ami itt művelsz...
World of Tanks privátban http://aprod.hu/hirdetes/world-of-tanks-planetside-hawken-jatekok-ID16eOd.html
-
nagyúr
válasz Eagle16 #9771 üzenetére
Jelenleg ami nem megy jól 2 maggal az a Crysis 3 és a Battlefield 3 multi, másról nem tudok ami nagyon szenvedne 4 mag nélkül.
Hmmmm. GTA IV, F1 2010-12, Saints Row 3, helyenként a Far Cry 3 is, hogy néhány példát említsek. Az utóbbi 2 átlagos fps-ben többnyire rendben lesz, viszont a minimumokban már korántsem.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
dragonfx
veterán
az a nevetséges hogy olyna dologrol akartok meggyőzni amit én tapasztalok minden nap nem ugy van....
de ok mondogassátok.
aza nevetséges hogy olyna dolog mellett karcoskodtok ami nem ugy van.
és igenis jo proci anyniért amennyibe kerül.örülj neki elment 2 perc az életedből hogy megszerkesztetted a képet...
Eagle16>>jo persze egy árban akkor inkább azt.néztem egy árban vannak.
amd más világ....ott a tuning hoz csak a konyhára értelems cpu teljesitményt.az meg lutri ugye.
tényleg nincs értelme ilyenekkel leállni......[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
taknyi
aktív tag
válasz dragonfx #9776 üzenetére
Senki sem azt vitatja, hogy az árát megéri-e vagy sem. Egyébként magadra ismersz a leírásodból, vagy a szálka-gerenda a szemben fennállás van? Neked hány perc ment el eddig az értelmetlen kardoskodásodban? Felőlem 2022-ben is használd egészséggel...
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Ignorálni kell a jóembert, szvsz csak hsz gyűjtő
Minden topikba benyomja, h 2 mag minden re elég... hogyne. Érezze jól magát vele.
A G860 egy nagyon jó proci, irodai felhasználásra. Játékra is mehet minden, csak kompromisszumokkal. Ahogy a 7770 is jó VGA, de nem "űber-gamer" cucc.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
taknyi
aktív tag
+1, ezért teljes mértékben megértem a kollégát. Ellenben helyesen múlt időben fogalmaztál, nekem használt a pofon és faluhelyen is lehet változni... és forgótárcsás mosógép helyett vettem egy autómatát...
-
taknyi
aktív tag
válasz dragonfx #9781 üzenetére
Ez a lényeg! Látod most vitathatatlan igazságot mondtál, szerintem ezt a gondolatmenetet senki sem fogja kritikával illetni. Majdnem ugyanaz, ha jól tudom, a tiéd nem hőcsöves OC-s...
[ Szerkesztve ]
-
Eagle16
addikt
válasz NyuszyCaster #9783 üzenetére
Az 5850 az 6870 szintű nagyjából, persze hogy erősebb mint a 7770. A 7770 inkább a 6850 sebességét tudja, tuninggal.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Lacccca87
addikt
13.3b3 driverrel nem tapasztaltatok fagyásokat? (legikább azon tulajok akik OC-sítették a sima példányaikat Sapphire 7770Ghz edition ből)
SC2 HoS nál iszonyat sokszor eldobja pedig már vissza is vettem az órajeleket de még így is random módon elmegy a kép majd visszajön kis idő után meg az üzenet hogy alaphelyzetbe állt stb...
Ezen kívül még a DMC új részében tapasztaltam hasonlókat, de más játékokban nem (TR,HoN, DOTA2, CS:GO, Bishock ban sem még)[ Szerkesztve ]
-
oliba
őstag
válasz Lacccca87 #9786 üzenetére
Fagyásokat nem tapasztaltam, de most a Bioshock 2 néha összeomlik. Ez lehet a Win8 hibája is. Viszont a gyári csempéket alig tudom életre kelteni, mert azok állandóan összeomlanak. A postát meg se tudom nyitni, mert 30 alkalomból, ha 1x megnyílik. 13.2 b7-tel minden tökéletes volt.
-
NyuszyCaster
senior tag
Szia dragonfx
néztem a kártyát amit ajánlotál nem is lenne rosz ha az orajelek igazak lennének bár sántit valami a dologbanmégpedig ez
Miután a kártyát megkaptam rögtön beépítettem és teszteltem. A teljesítményével meg vagyok elégedve, főleg mivel egy régebbi kártyát váltott ki (9800GT). Teszt képpen a World of Tanks játékot teljes grafikával futtattam gond nélkül. Egyetlen negatívum amit elsőre tapasztaltam, hogy amikor a kártya terhelést kap (teszt játék futtatása alatt) a hűtő ventilátor nagyon hangos. Ezért értékeltem 3-asra a terméket. Tisztel PCX, a félre értések elkerülése miatt javaslom , hogy a termékről készült képet töltsenek fel a termék leírásához. A mostani képen a jelenleg a gyártó által forgalmazott "X-EDITION" kártya látható. Amit a csomagban kaptam az "X-EDITION" martica nélkül az alábbi linken látható: http://www.techpowerup.com/gpudb/images/b1384.jpg
és akkor most nem tudom mi van mert mind2 linken ugyan az a kártya van
de ez nem is lenne gond ha kitudnám deriteni milyen ez a kari mert a specifikációk szerint alapból gyorsabb mint a sapphire vapor-x
a bemásolt szövegből a nevet kihagytam
[ Szerkesztve ]
HTC desire 500
-
ViZion
félisten
válasz NyuszyCaster #9788 üzenetére
Ram órajelnél az effektív órajelet adják meg, mert látványosabb. Valós órajel ~1300 MHz körül van.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
NyuszyCaster
senior tag
hát hivtam a pcx et de a kép sem az a specifikációksem azok az x verzióra vonatkoznak a sima verzió ugyan ugy van mint a többi alap 7770
hát most már nem értek semmit sem
a képet kicserélték de a specifikáció maradt a vtx lapján nincs is ilyen kari
[ Szerkesztve ]
HTC desire 500
-
Eagle16
addikt
válasz NyuszyCaster #9790 üzenetére
Szerintem ez az a kódja alapján: [link]
referencia változat.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Grave_444
nagyúr
válasz NyuszyCaster #9790 üzenetére
Pcx-en össze vissza vannak a képek, vigyázni kell.
-
-
lenko
aktív tag
Üdv.
Olyan kérdésem van, hogy a legerőseb HD7770-t ki tudja-e hajtani egy E8200 3.2Ghz-en hajtva?
Köszönöm!
Az embereknek fáj az igazság!
-
Lacccca87
addikt
válasz NyuszyCaster #9793 üzenetére
VTX eléggé régi partnere az ATI/AMD-nek kb a kezdetek őta csatalkoztak. (régebbi neve e TULE/THULE) Usákiában elviekbe eléggé ismert márka EU ba kb az elmúlt 2-3 évben próbál meg betörni.
A képekkel meg vigyázz mert valahol tuti le van irva hogy a képek csak blablablabalbalbal. szokásos duma arra nem lehet hivatkozni meg za infokra sem. Keress rá inkább a typus számra ha egyátalán megadják az alapján biztos tudni fogod mit kapsz.
-
The Exiled
tag
fog valamennyire visszaesni egy 7770-nek a teljesítménye, ha a tápját IDE-ről átalakítva kapja?
[link] -
PeL
addikt
válasz The Exiled #9797 üzenetére
Mármint sima molexről? Nem. Abban is ugyanazok a feszültségek mennek amik a PCI-E tápcsatiban, azért átalakító. Annyi a lényeg ha megoldható akkor más ne nagyon legyen arra az ágra kötve, de ez sem feltétel csak ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz The Exiled #9797 üzenetére
Dehogyis. Amúgy az alaplapról is tud kapni 75W-ot.
-
NyuszyCaster
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.