- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
Lepucoltam a 9.11-et és feltettem a gyári CD drivert. Láss csodát, megjavult a dolog, a tuninggal skálázódik most már rendesen (és nem lefelé), szóval jó lenne már ha meg lenne a 9.12.
1,225V 950 Mhz GPU (lehet megy többet is, nem próbáltam), 1175 Mhz memó (1200-on elhasal) 46% venti mellett 56 fok max. a GPU.
Szerintem nem rossz..
-
tkesy
őstag
válasz Goldmen75 #4606 üzenetére
E8400 + 5870 ha még aktuális a kérés...
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
zuchy
őstag
válasz banderasz77 #4651 üzenetére
Akkor úgy látszik, driver gubanc volt. Mert az is lehet (talán) hogy a kevés fesz miatt itt ott hibázik a GPU, és közben javítja ami visszaveszi a teljesítmény.
PC-STYLE.hu
-
- = Zk = -
félisten
ki nyomja 4 magos (valós!) Phenom 2-vel az 5870-esét?....
él oly elvetemült?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
eszakas
senior tag
válasz - = Zk = - #4654 üzenetére
Nekem 5850-es van
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
veterán
Gigabyte 5870-ről milyen vélemények vannak? A venti probléma tényleg igaz és ha igen akkor mit takar?
Egyébként mennyi plussz van még a kariban?Üdv
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
- = Zk = -
félisten
válasz eszakas #4655 üzenetére
....
és? hasít rendesen?..tapasztalat, élménybeszámoló volt már?...
hogy mi érdekelne?...miről váltottál mire, és miben látható a változás, ha van! mekkora változást érzel, stb
jöhet PÜ-ben is, ha már leírtad egyszer" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
TomiLi
addikt
Na most ezeket az eredményeket mire véljük???
Dirt2 DX9 vs Dx11 Benchmark
Dirt2 DX9 vs DX11 képekben....Nekem most vak a szemem, de nem nagyon érződik számomra a tesszeláció.....
Bogyorisz
-
eszakas
senior tag
válasz - = Zk = - #4657 üzenetére
Hát mi is mondjak?
http://hbii.granc.hu/e107_files/public/1256555740_8_FT129_kzs.jpg
http://hbii.granc.hu/e107_files/public/1258906844_8_FT56_2006.jpg
értékelhető mérést csak a 3d mark2006-ról tudok feltenni. Húzás nélkül megy a kártya. A játékok amikkel játszom folyamatosan akadás mentesen mennek nekem.
Call of Duty Modern Warfare 2 SP
Wolf2
Need for Speed™ Carbon
Crysis
Ezekkel játszom a Heaven Benchmark v1.0 nem nagyon mutat különbséget.
Viszont másban jelentkezik a proci jobb tulajdonságai, de az más topik. Szerintem a QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955 nagyon jó ehhez a kártyához.Ja egy Athlon64 x2 6000+ volt az elődje.
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
- = Zk = -
félisten
válasz eszakas #4659 üzenetére
nálam 5870-et javasoltak, elvégre volna hova és mihez....
nálam szintén X4 döcög, csak 940BE.
köszönöm, (ezis) meggyőző volt. asszem felírom a kivánságlistámra az 5870-et
(nekem 6400+ BE volt az előd)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
eszakas
senior tag
válasz - = Zk = - #4660 üzenetére
Igen szerintem is jobb választás a 5870 alá. De úgy gondolom egyenlőre kevés az ami megfogja ezt is.
-
- = Zk = -
félisten
válasz eszakas #4661 üzenetére
hát egy jódarabig elleszel vele sztem is
neked márcsak karbatett kézzel kell várnod a 9.12-t és társait
vagynem?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
" Még az FX5200-n is ment "
márakinél. szerencsétlen öcsém P4-esén nem nagyon hajlandó...(P4 1.5, 768, fx5200)
de ez van..a teCSnika márcsak ilyen..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
zuchy
őstag
válasz - = Zk = - #4664 üzenetére
Hát nekem egy 1GHz-s Celeron-on mert, amit 1224Mhz-re volt asszem húzva, 384MB Rammal.
PC-STYLE.hu
-
eszakas
senior tag
"A játékok amikkel játszom folyamatosan akadás mentesen mennek nekem."
Ezt írtam nem azt írtam hogy gyilkolja a VGA-t meg hogy a legújabbakkal játszom. Ezek a felsoroltak szépen mennek rajta fullon.
-
banderasz77
addikt
Kevés fesz miből is lehetne? 500W-os Bluestorm-mal? Külön ágról táplálva meg főleg! Elbírt ez még HD2900PRO 512 bit 1 GB CF-el is anno...
eszakas: milyen oprendszered van? esetleg win7x64? mert akkor megmondhatnád milyen drivert használsz. Nekem a CPU-m több pontot kap a VGA még is alul marad a tiédhez képest
[ Szerkesztve ]
-
eszakas
senior tag
válasz banderasz77 #4667 üzenetére
vista 64 a mérések idején a 9.11 CC van fent. Nem tudom hol marad alul esetleg ha megírod tudok rá mondani valamit.
-
maflame
aktív tag
válasz banderasz77 #4668 üzenetére
Ez tök normális eredmény. A cpu-score is. ..vagy nem ez a kérdés?
Nálam alapon 21000 körül ad, ha meghúzom 920/1300-ra, akkor is annyi.
CPU Score 6000 körül.
Totál cpu limitben van már a 3DM06. Legalábbis az alap teszt.Ja, hogy "Megy ez rendesen.." -ezt nem láttam elsőre
[ Szerkesztve ]
-
maflame
aktív tag
válasz banderasz77 #4671 üzenetére
Ja, mondjuk a 06-ot én is XP alatt néztem. ..azt mondod win7 alatt más lenne? Ki fogom talán próbálni. (2 op van a gépemen)
win 7 alatt csak Vantage-t futtattam. Abban volt azért látszata ha húztam a kártyát. -
ndlx
aktív tag
a 3dmark vantage-et milyen beállításokkal futtatjátok, hogy ilyen értékek jönnek ki?
performace? azt ajánlja fel alapból... -
eszakas
senior tag
válasz - = Zk = - #4657 üzenetére
-
Goldmen75
őstag
Este én is letesztelem ezzel, meglássuk mit mutat, ha más nem összehasonlításképp
-
omikron23
senior tag
Én is tesztelgetnék már egy ilyen vga-t, de nem nagyon kapható...
Neten láttam egy 5890-est powercolor műhelyéből 156.000-et kóstált....ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
CHIPman
nagyúr
Legyen szíves írni ide, vagy nekem egy PÜ-t, aki 2 magos (leginkább Intel, de még jobb, ha E6500 vagy alatta) használja a HD5850-ét.
Köszönöm.hardverapro.hu/tag/chipman
-
barks
csendes tag
Hello!Az a kérdésem,hogy egy hd 5870-es vga és egy core i5-ös proci mellé elég e egy 550w-os chieftec táp?
Gigabyte P55-US3L;Intel core i5 750;4GB DDR3 RAM;Gigabyte Radeon HD 5870
-
- = Zk = -
félisten
akkó ezt 7végén meglesem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz eszakas #4675 üzenetére
nemismerem ezt a tesztelőt
de köszönöm a képet" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Core2duo6600
veterán
Core i7 860 al használja valaki ?
Nekem ilyen lenne alatta.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Goldmen75
őstag
válasz Core2duo6600 #4686 üzenetére
Na ha megvan akkor szólj! Akarom mondani, dobj 1 tesztet, mert én is lehet váltok 750-ről 860-ra...
-
banderasz77
addikt
Gyerekek, ne legyünk már amatőrök!!! VGA-t húzúnk szarásig, procit meg nem? A legújoncabbak is simán tolhatják neki feszemelés nélkül, amit csak bír prime stabilan. Semmi baja nem lesz. Ha kicsit is értenek hozzá mehet a fesz emelés a megadott ajánlott maxig 24/7-re, figyelve a hőfokot és mehet itt is maxig. Semmi baja nem lehet, csak ész nélkül nem lehet csinálni!!! Nem olyan ördöngős dolog, főleg, ha jó lap is van alatta.
-
Goldmen75
őstag
válasz banderasz77 #4690 üzenetére
Na én a VGA-t sosem húznám,húztam! CPU más, igaz tx3-as hűtőm van rajta, de sosem szerettem a tartósan megemelt órajeleket...nyilván nem lesz baja a CPU-nak, csak az élettartama lesz rövidebb max, illetve fesz emeléssel a környező kondik s a többi alkatrész is hamarabb használódik.
-
Goldmen75
őstag
Jóvanna Szoktam én is tuningolni, de csak arra az időre, még tesztelek, sokáig sosem hagytam úgy...lehet hülye beidegződés, mittom én...mellesleg gyerekkorom óta gépezem én is, szakmám is ez...de ez a rész valahogy sosem mozgatott úgy mint sokakat
Most kövezzetek meg!
-
Goldmen75
őstag
Brian élete jut eszembe
Hajjátok, anno nem volt se számítógép se telefon se TV se semmi s hogy elvoltak
-
banderasz77
addikt
Na tesztelgettem a karit. 1,2V-on a GPU 970-en stabil, 985-ön lefagy a 2. tesztben a 3DM06. Ez elég jó eredmény aszem... Venti 40%-on, max. 56 fok volt a cuccos. Ház nyitva, 18,5 fokos helységben.
Érdekes, hogy a tuning alatt voltak olyan Mhz-ek, ahol néha döcögősre fogta magát a teszt. Ha jól emlékszem 930 fölött már nem jött elő. Ez mitől lehet? Mhz lyuk?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Napelem
- PlayStation 4
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mazda topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...