- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
RI/OS
őstag
válasz real named #4893 üzenetére
jobb ha tudod, hogy egy 500VA-s szünetmentes nem 500W...
A terhelés miatt szokták megadni VA-ban és W-ben is..
egy 350VA-s szünetmentes~210wattot tud[ Szerkesztve ]
-
KisRod
tag
Szevasztok!
8800 GT -met cserélném a jövőben, és mint ismeretes, ez elég hangos a ref. hűtőjével. A kérdésem az lenne (elsősorban a 50-es tulajoktól) , hogy mennyire hangos ehhez képest? Jó tudom, hogy ez szubjektív meg minden, de mégis. Esetleg valami diagrammot is szívesen vennék!
Kösz előre is!Keep calm & Forza Juve! | Battletag: KisRod#2543
-
- = Zk = -
félisten
válasz ->Raizen<- #4883 üzenetére
én 5870-et nem kifejezetten a DX11 végett veszek.az még babacipős mizéri sztem.
az ereje végett, de ezt már vki írta előttem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
TomiLi
addikt
válasz - = Zk = - #4904 üzenetére
Szerintem én... vagy én előttem is írta más!
De a lényeg, hogy teljesen egyezik a véleményünk, szemléletünk....
DX11+tesszelációt igazán, szerintem csak 2011-ben fogunk tapasztalni... Akkora meg már lesz Radeon 6xxx széria....
5870 esetleg helyettesíthető egy 4890CF-fel, de ez is eléggé ellentmondásos... Itt a driverekre gondolok
Cf topikban asszem a 8.9 catalystra esküsznek CF-et illetően...
Ha jól olvastam a sorok között, akkor a Dirt2 pl... csak a 9.11 catalyst-tal megy normálisan... Ebből következik, hogy elég szemét módon de rá vagyunk kényszerítve a z új technika vásárlására...Le is szarnám, ha keresnék 2500 eurot... Mondjuk akkor is zavarna ez a túlzott körítés ami mostanában divat - és nem csak a számítástechnikában...
Bogyorisz
-
- = Zk = -
félisten
......
ha sikerül idén kiucolok Englandba melózni. kicsit belerázódom, keresek kint egy PC boltot
postázok haza magamnak egy 5870-et.....demajd még úgyis sok víz lezúdul a dunán addig.sajnálom a CF-et, mert jövő sztem igenis van benne. de remélem valamit cask kialkudnak ATI-éknál is. (3870 X2-m volt)
én erre az "új technikára" való kényszerítést akkor éreztem, mikor felraktam a 9.11-et, és a Borderlandsban néhol megszünt a tapéta, vagy földfelszín. csak szürkeség. semmi díszes textúra.. ez van...csak kár, hogy ennyire "rohanunk".
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
TomiLi
addikt
válasz - = Zk = - #4906 üzenetére
Mindig kicsit szomorú vagyok ha valaki kimegy dolgozni.... Nagy bátorság kell hozzá!
Persze nem azért vagyok szomorú, mert az illető - most Te - úgy dönt, hogy szerencsét próbál, hanem azért mert belekényszerítenek minket ebbe a helyzetbe - már ha pénzt is akarunk keresni, nem csak alamizsnáért gürcölni.......Én sem értem, hogy ati miért nem tud felnőni szoftveresen saját magához...
A kibaszás részéhez már jól értenek...
És egyet értek... hagyhatnának pihenni minket is egy kicsit... Kicsit ki lehessen élvezni egy adott technika képességeit....Így tényleg sokan el fognak pártolni a PC-től....
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
- = Zk = -
félisten
ha sikerül, nem szakadok el a PH-tól
itt "nőttem" fel Csztem azért nem nőnek fel, mert qrva gyorsak. nemtudják utolérni saját magukat a szoftverkészítők. aztán kituddja mi áll valóban a háttérben... (tán Abu tudna valamit)
sztem ez nehezen fog változni, de nagyon remélem hogy lesz valami!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Core2duo6600
veterán
Nekem a cpu coolerem a leghangosabb.
a gyári rezonál mint az állat.
És belever a keretben erre már rájöttem, ha fekszik a gép akkor néma csend.(#4905) ceaser
Szerintem gondoskodnak arról, hogy ha játszani akarunk akkor megvegyük az új karikat.
Ha máshogy nem akkor úgy írják meg, hogy ha nem az adott szeria csúcs karija van benne, akkor direkt belaggoltatják a game -t(#4907) ceaser
És az nvidia képes volt összekalapálni valami norális sli drivert ?
Ott is ugyanaz a szitú, hogy az sli vagy hoz valamit vagy nem.
Rontani csak nem ront az 1 karis megoldáshoz képest, bár már semmin sem lepödöm meg, nekem is azért lett ez a karim, mert nem akartam a 2 gpu s 295 öst.Viszont hozzánk meg jön a sok kína, nekik úgy látszik mi vagyunk a nyugat. Nincs ez így jól
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
- = Zk = -
félisten
válasz Core2duo6600 #4909 üzenetére
ejh, de sok igazság vagyon az írásodban
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Razermazer
őstag
Én meg csak játszogatok szépen eddig semmi problémával, ugye én nem húzom a kártyát vagyis kártyákat mivel egy crossfire is beköszönt így karácsonyra . Én csak a procit és ramot húzom ha kell, és azt is az epu-val beszabályozva. Majd szépen közlök teszteredményeket csendben csepegtetve Egyébként két különböző kártyából van összerakva a crossfire egy asus és egy powercolor eddig szeretik egymást
Üdv Zk hajrá sok szerencsét, én inkább a melegebb éghajlatot szeretem így lehe bejátszik nekem Spanyolhon, nem is a pénzért hanem az életstílus miatt(imádom a mór építészetet), meg egy kicsit megbecsülik az embert, és a munkáját nem mint itt.
[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Core2duo6600
veterán
válasz Razermazer #4911 üzenetére
Mind a 2 5870 es ?
Én sem huzok semmit sem amúgy
Most próbaképpen feltettem az undecovert a régi gépemre.
7300 gt kari van benne. hát elég viccesGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Razermazer
őstag
jah mind a kettő 5870-es jó áron árusítva jutottam hozzá
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
- = Zk = -
félisten
válasz Razermazer #4911 üzenetére
nekedis és köszönöm....
core2duo: miért van benne a GT? lemaradtam valamiről? ezekszernt erősen...
-
Core2duo6600
veterán
válasz - = Zk = - #4914 üzenetére
Az a rági géepm, amit halálra itéltem, és adtam neki egy utolsó esélyt, hogy vagy összeszedi magát, vagy megy a süllyesztőbe, és mint kiderült szar volt a hdd, és azért kékhalálozott meg minden baja volt.
És abbban van jelenleg egy 7300 as gt, az nvidiától.
És erre mondtam, hogy elég viccesen megy rajta a játék, nem tudom eldonteni, hogy a vga a kevés vagy a cpu, a cpu ami benne van jelenleg az egy Core 2 duo E 6420 as.
És persze a cpore i7 esen sokkal szebb a játék, de néha ott is megakad, szerintem arról van szó, hogy szarul csinálták meg az optimalizációját, ugyanis független a megakadás attól, hogy a grafikai részletesség milyenre van a game ben állítva.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
- = Zk = -
félisten
válasz Core2duo6600 #4915 üzenetére
jaaa, értem.
azt hittem elfáradt a 5870, és csere addig a GT-re...!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Core2duo6600
veterán
válasz - = Zk = - #4916 üzenetére
Nem nem, lekopogom.
3 gépem van amúgy.
Ebből 1 lesz lent a tv mellett, filmnézésre.A másik meg a torrentezős, netezős gép lesz, hogy a nagy gép futásidejét, és ezzel a fogyasztást csökkenteni tudjam.
Az 5870 meg a nagy gépben értelemszerűen.
Persze a tv meletti is be lesz kötve a hálózatba, így nem kell szemvedni a dvd re írással.
Eddig rw re csináltam de akkor is egyszerűbb hdd ről nézni.Sőt a tv tuner is lehet, hogy a lenti ben lesz csak még ki kell találni, hogy hogyan tudom fentől vezérelni.
Ill, hogy hogyan tudok file okat tárolni a lentin, úgy, hogy ott a gép elött ülve nem férnek hozzá.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
banderasz77
addikt
válasz ->Raizen<- #4898 üzenetére
-
lsc
nagyúr
Az élet kegyetlen .
-
Bari81
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem a hozzáértő urakhoz!
Gigabyte 4870 -em van és hihetetlen hangos a ventri, még akkor is felpörgeti ha profilt állítok be lehúzok mindent clock, memory a legkissebbre, és ventit 45%-ra rakom.
Akármilyen terhelésnél (pl game) közbe azt jelzi hogy 95-100 fokos a cucc.
Alap állapotba nem megy le 65 fok alá.A házam jól hűtött: 12 + 2x9-es ventik.
A rendszerem: Win7 64-bit talán ez lehet a baj ? Vagy ez normális Ati kártyáknál? Eddig nvidia volt csak nekem.
Köszönöm előre is a véleményeket.
-
Goldmen75
őstag
Szia!
Nekem volt 4870-em, sajna ezek ilyenek
én ccc-ben toltam neki egy kis venti %-ot, aztán hamar lecseréltem 4890-re
De az igazi megváltást az 5870-hozta!
Eccer megpróbáltam crysis közbe hozzáérni a 4870-hez....nem sikerült kicsit meleg volt
De ez a normális..asszem 100 fok felett is bírnia kell, úgy kreálták meg a mérnökök. De olvass utánna a neten, tuti találsz ilyeneket! vagy itt egy régebbi fórumban... -
Goldmen75
őstag
7100 Ft nálunk a Twin turbo
-
lsc
nagyúr
-
Bari81
tag
Köszi srácok , akkor megnyugodtam nemhibás...veszek rá hűtőt, remélem az megoldja.
-
madgie
titán
válasz Goldmen75 #4924 üzenetére
Lehet venni AC S1-et is, meg kábelkötegelővel rámókolni a halk ventiket, de nem halkabb, rondább és majdnem annyiba fáj, mint a TwinTurbo, amit ráadásul rádugsz a kártyára és az szépen elvezérli a ventiket. Tapasztalat, az S1-et váltottam a TT-re, ha egyszer 5850-em lesz, arra is ez megy.
[ Szerkesztve ]
-
ndlx
aktív tag
csíkozós - fagyós témában egy kis tapasztalat...
alapbeállításokkal semmilyen módon nem sikerült megfektetnem a kártyát, így valszeg nincs baja, bár csak egy este próbálkoztam, úgyhogy biztosra inkább egy hét stabil működés után mondanám. viszont.
nem bírtam magammal és ismét meghúztam a teljesítményt kissé, de most a memóriák nélkül, tehát azok maradtak alapon, 1200. és lám... nem volt baja. így sem sikerült megfektetni. se csík, se fagyás, se induláskor se utána, pedig sok-sok órát ment egyfolytában a furmark és a unique heaven + némi crysis. érdekes.
majd még tesztelem, de ez így elsőre szimpatikus. úgy tűnik a memória semmilyen formában nem tolerálja a piszkálást... -
Core2duo6600
veterán
válasz --Rawlings-- #4929 üzenetére
Ha alapon van a cpu d akkor is csikozik ?
-
--Rawlings--
tag
válasz Core2duo6600 #4930 üzenetére
Megfordult a fejemben, hogy kiprobaljam, de mivel ment 4870-el igy elvetettem. Majd kiprobalom ma.
-
CheaterBandi
tag
Hello! nah megkaptam beleraktam királyul mükdik az 5850-esem ! egy kis cpu limitet télleg érzek a d805 miatt de a 8800gts 320mb után álomszerű ugrás volt : DD de van egy kérdésem kaptam hozzá ilyen dirt 2 kupon azzal mit kezdjek tudom még nem jelent meg de majd ha igen hogy töltsem le irja valaki le lépésszerűen légyszíves !
Előre kössz a segitséget! -
Ribi
nagyúr
válasz CheaterBandi #4932 üzenetére
Hát nemcsodálom, D805-el nekem még 7600GT is CPU limites volt néhol
-
voodoo98
addikt
Megy itt valakinek a Saboteur rendesen?
(Természetesen ATI kártyával, azon belül is a HD5850 érdekelne.)
Köszi!ui.: Állítólag ATI kártyákon gond van a játékkal.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Gaboman
nagyúr
ASUS 5850 Exclusive Voltage Tweak Technology to increase up to 38% performance,ha ez garantált lenne akkor egy 5870OC teljesítményének felelne majdnem meg.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
CheaterBandi
tag
milyen proci az ami normálisan kihajtaná az 5850-t ? :Đ csak intel játszana és érdekelne mind 3 socketbe (775,1366,1156)?
[ Szerkesztve ]
-
ndlx
aktív tag
válasz CheaterBandi #4936 üzenetére
i7 920. a legjobb vétel.
-
Core2duo6600
veterán
válasz CheaterBandi #4936 üzenetére
Core i7 860 as szerintem
Magasabb az órajele mint a 920 asnak.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
sniper elite
senior tag
Ma jött meg az új karim, aki gondolja pillantsa meg: [link]
-
ndlx
aktív tag
válasz Core2duo6600 #4938 üzenetére
az én 920asomnak 3.7, az elég magas...
de legalább nincs megherélve és ugyanannyiba kerül kb., tökmindegy honnan lesz felhúzva 3.7-4 ghz-ig.
a 2.8 ghz nem előny a 2.66hoz képest, a heréléssel szemben. persze szubjektív.
-
Gaboman
nagyúr
válasz sniper elite #4939 üzenetére
Ehhez már fegyverviselési engedély kell akkora.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Nagy méret nagy élvezet!
Nekem egyébként az ASUS 5850 szimpatikus,ha a cég által leírt tudást hozzávetőlegesen produkálja.EAH 5850OC.
luciferk:Szinte ingyen van!
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz banderasz77 #4918 üzenetére
Igen zsír eredmény! Most kapaszkodjatok meg: Amit gyárilag mellékelt a gigabyte 2 db 6 pines átalakító azt nem lehet beledugni a vga-ba! Azért akartam az egyiket a vgaba dugni mert mikor komolyabban tuningolom a vga-t hallom hogy leesik a fordulata a ventilátornak. A hipro 700w-os tápomnak van 2 db 6 pines csatija alapból amugy. Úgy akartam hogy az egyiket bennehagyom a vgaba és 2 ágról szívná a másik átalakító az áramot és ezt a vga-ba dugtam volna hogy stabilabb feszt kapjon de mind1. Visszalőttem a gyári biost már elégszer kiteszteltem tuningba a vga-t.
-
banderasz77
addikt
válasz ->Raizen<- #4946 üzenetére
Érdekes ez a kábel dolog. A venti fordultszáma nincs összefüggésben a táppal. A gyári venti, több, mint 1A-t emészt fel ha kissé megemeled a fordulatot (mérések alapján), ezért maga a venti vezérlő áramkör nem tudja tartani a fordulatot 3D terhelés alatt, amikor a GPU megszívja magát. Hiába volt rajta egy 1000W-os táp, akkor is ezt csinálja.
-
Ribi
nagyúr
válasz banderasz77 #4947 üzenetére
Ez mekkora gáz
Értem én hogy sietni kell a kari kiadásával, de azért ilyet nem vesznek észre ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest