Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • leviske

    veterán

    válasz komplexx #69634 üzenetére

    Az AsRock nagyon rossz hírnevet szerzett magának a topikban. Valószínűleg nehezére esik etetni a processzort a gyári feszültség mellett. Miután FX9-nek elméletileg valamelyest válogatottabb lapkák kerültek eladásra, én megpróbálkoznék először azzal, hogy gyári órajelek mellett megpróbálom kikapni alóla a feszt. Hátha volna esély alaplap csere nélkül is megtalálni az optimális beállítást amivel ellehetsz hosszabb távon.

    Az APM viszont szerintem a throttling megszüntetésében nem segít, hiszen maga is azt okoz.

    (#69640) =HG=: Azért FX9-esek gyári beállításai mellett szerintem még a Crosshair is elenged pár izzadságcseppet. :DDD Célszerű lehet megnézni meddig tud lefelé lépdelni a feszültséggel.

    (#69623) lolal: Most komolyan egy FX újravásárlás után kezdesz utánajárni a processzornak? :DDD Amennyiben az említett gyenge teljesítményt az általad preferált játékokban nyújtja (emlékeim szerint nem így van), akkor válts Pentiumra.

    Viszont lehetőleg ilyen World of Tanks meg egyéb vackok eredményeivel ne szemeteljük már tele a topikot. 20 ezerért nem olyan processzort kell várni, ami abszolút bika minden területen. :) Legyen már elég az újabb AAA játékokban nyújtott teljesítmény.

    (#69631) zoltan.t: Lehetne a hangnemen változtatni? Itt senki sem AMD mérnök vagy marketinges és senki nem is kötelezett innen, hogy vásárolj AMD processzort. Érthetően ki vannak beszélve, hogy milyen teljesítményhez milyen árat kell fizetni alaplap és hűtés viszonylatában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák