Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lotuska

    tag

    Sziasztok, tudnatok abban segiteni abban hogyan teljesitenek az FX83xx procik directx 12 alatt?

    Gondolkozom, hogy lecsereljem meg a Zen elott jelenlegi konfigom egy reszet, mert eleg oreg. Nem vagyok nagy gamer, de most meg talan kapok vmit erte, komplett gepet osszerakhatnek a regi cuccaimbol(10 eves tap, dvd iro, hdd, regi haz+jelenlegi konfigom vga(GTX 750Ti, ssd, proci huto es haz nelkul, ami marad) ezert is szeretnek 2 honapon belul ujitani.

    Nezegetem az arakat es van Asus M5A99X-EVO + FX 8350 = 58.500 Ft-ert :Y 2017 okt-ig garis.

    Ehhez kellene meg 2x4GB ddr3 ujonnan.

    De ujonnan kb ugyanennyibe kijonne i3 6100 + ASRock H110M-HDS + 2x4gb ddr4.

    Jatekok alatt youtube-on ugy latom az i3 jobban teljesit(bar alaporajeles 4ghz-en ketyego FX-eket lattam), es gondolom ezzel a lappal+cm 212 hyper plus proci hutovel azert 4.5-4.6ghz megkellene legyen. Mennyit valtozik ez directx 12 alatt? Jobban skalazodik a 8 mag? Hasznalhatobbak lesznek az FX-ek?

    De mivel a regi tapomat is eladnam ezert kellene vegyek uj tapot, i3 melle eleg lenne egy fsp hexa+ 400w, mig azert a huzott fx melle gondolom nem art egy 500-550 w-os. VGA-bol max gtx 960 lesz vagy vmi uj pascal de nem akarok semmikeppen sem magas fogyasztasut. Amin jatszok autos szimulatorok(nemsokara kiakarom probalni a multizast is, lehet ott azert mas lenne a helyzet, bar nem tudom ezek mennyire terhelik a procit, mert azert nem 64 auto van egyszerre a palyan, mint amennyi player BF alatt)+GTA+egyebek

    A jozan eszem az i3 fele visz, alacsony fogyasztas, joval jobb teljesitmeny single player jatekok alatt directx 11-ben, viszont a Verpistike a tuning alaplap + a 8 mag az FX fele huz. Szerintetek mi lenne jobb valasztas?

Új hozzászólás Aktív témák