Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz CoDWaW07 #47614 üzenetére

    Nálam elvan két hónapja 5Ghz-en egy komolyabb léghűtéssel, jól szellőző házban.
    Kész voltam kiadni közel 40K-t egy játékvízre, de a topictársak lebeszéltek róla és nem bántam meg. :N

    (#47621) CoDWaW07:

    Ahogy orrmányos is írja feljebb dől el miujság. 5Ghz-hez 1.5V-ot kajál, ez még hűthető simán játékban/tesztekben/benchekben is (sztem azért alapfeszen a 4.4 nem rossz.. :N) . Az én procimnál feljebb már el-el szabadul a pokol. Egy ideje FSB-vel OC-zek, 5.2-5.4hez már drasztikusan több feszt kér. Annyival többet, hogy 5.1fölött igazából stabilitás tesztet, duvábbat mint pl IBT VH még nem is csináltam, mert nem akartam látni hogy a jó hűtés ellenére is felszalad adott esetben 72-74 fok fölé, pedig a korábbi phenomom elég hosszan ment ilyen hőmérsékleten.

    Vagyunk egy páran akik komolyabban is körbetesztelték a procikat 5ghz környékén és fölött, érdemes visszaolvasnod ha érdekel ez az "achivement" :D, rászűrve az egyes felhasználónevere.

    Nemrég linkeltem egy GTA4 videot, abban is látszik hogy simán hűthető az 5ghz.
    Igaz nem terhel 8szálon a játék, de procigyilkos szerepben tetszeleg. Komolyabb, 8szálon terhelő játékok közben is tartósan 60fok környékén tartható így a nyári melegben is.

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák