Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DoxaM

    aktív tag

    válasz ViZion #47305 üzenetére

    Igen, ismerem az ilyen "kollégákat", ahelyett, h leírná a tapasztalatát egyszerűen, ahelyett nézz át 5000 oldalt!, ott van!, meg full hülyének nézi az embert, meg h azzal nem fog menni! hát köszi. Akkor inkább ne szóljon már semmit..nekem sem esett sose bajom és fájdalmam (sehol) azért, ha valaki rákérdezett pár ismételt (vagy nem ismételt!) dologra és normálisan válaszoltam.

    Bár egész egyszerűen konkrétat nem láttam erről sehol, és a konkrét msi lapról sem találtam érdemleges dolgokat, csak én naív gondoltam, h lesz olyan, aki belinkel valamit, amit nem találtam meg, vagy értelmesen segít :)
    Jó, mondjuk te nem ilyen voltál, csak az ilyen fölöslegesen okoskodóknak nem látom értelmét a fölösleges b@szogatáson kívűl.
    Előtte gugliztam a memorián és szorzón kívűl nem bolygattam semmit.Normál értékekre állítottam be a cpu/nb-t meg ht-t is.
    Most 4.4-en load 1.4V-vel stabil és 55-57fok maxba (4.5-ön csak 1.44-el volt stabil ennyit meg nem akarok adni neki) , nb,sb voltokat minél lejjebb próbáltam hagyni.

Új hozzászólás Aktív témák