Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz Tomko78 #27809 üzenetére

    Nah, foglaljuk össze!
    Tomko78: igen, csak a lap új. Azaz a gép főbb részeinek 30%-a... tehát újra teszt. Alulfeszelést előzővel sem próbáltam, szal. passz. Meglesem vmikor majd, de egyelőre a tetejét keresem... :D

    "Kihajcsa-nem hajcsa": sok proginál nagon is számít az 1-2 szálas teljesítmény. Korábban már írtam, hogy sokan TURBO-val OC-nek! Bezony! Dupla meló, meg kell keresni azt, amivel minden megot tudsz hajtani, illetve megkeresni, amit a Turbo bír. Macera, de ezzel a régi mtoros gémek (pl. STALKER...) sokat nyernek.

    Lord Vader: nálam sem és ahogy olvastam sokaknál nem volt stabil 2600-al, elvileg a chipsetnek az már OC. Csak benchmarkban hoz valamit, szvsz nem éri meg a macerát, én most is 2400-on hagytam.

    dorka16: ha videót vágsz, akkor lehet, h jobb lenne 83xx proci. Sztem a Vegas topikban (vagy amit használsz) jobban tudnak segíteni.

    Nah, most 4,4 GHz @ 1,368 V, 2400 HT és CPU/NB. ~250 Wattocskát szürcsölt a drága. :(( Kicsit visszavette a frekit, magok 59°C-on voltak... elfelejtettem felkapcsolni a ventiket, süti volt a radiátor :DDD Full ventikkel, leszabályozott pumpával 53°C-on tartotta a procit, szal. király a cucc, lehet tolni neki... persze 1,4-1,45 V-ig csak, én ilyen félős OC-s vagyok.

    kép nagyban

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák